Komentari 67

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    marina021
    Ja konzumiram probiotike već više od godinu dana. Razlog je taj što kad jednom okusite ovaj izvor imuniteta, jednostavno ne možete prestati piti iz njega. To je kao da sam našla eliksir mladosti - odn. u ovom slučaju eliksir zdravlja …prikaži još!
  • Default avatar -
    teichmmb
    Hvala puno, jedva čekam poklon paket!:)
  • Default avatar -
    SilkyCoco
    Probiotike volim jer su mi fini i jer čine dobro mojem zdravlju. Jedem Fortiu već godinama, bilo s okusom (najdraži mi je s crvenim ribizlom), bilo čisti jogurt L.casei. Tekstura tih jogurta je najbolja na tržištu probiotika, a i učinkoviti …prikaži još!
  • Default avatar -
    teichmmb
    Fortiu svakodnevno pijem jer je ukusna i zdrava bez nje više nemogu jer je ona prava. Sve kombinacije i okusi u mojoj kući pravi su hit jer Fortia zdravlje čuva, a to nije mit. Istina je prava da probiotička kultura …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikazanella
    Fortia probiotici prava su stvar Oni mome želucu poprave dan Rado ih svaki dan uzimam ja Tako da probavnim smetnjama kažem baj,baj Iako nekad smetnje me toliko muče Ali probiotici su ti koji me uvijek spase. Napokon nešto pametno u …prikaži još!
  • Default avatar -
    mpetr620
    Volim jesti probiotike, posebno voćne. Jedem ih gotovo svakodnevno jer su dobri za probavni sustav, i meni bitno, također uravnotežuju moju vaginalnu floru. Najčešće ih jedem tako da narežem na kolutove jednu bananu, jednu jabuku na kockice, prelijem to voćnim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danci89
    Inače imam dosta problema sa probavom i često je najbolje i najukusnije riješenje jogurt s probiotikom. Na moju probavu djeluje učinkovito i u kratkom roku. Njihovu sam učinkovitost otkrila nakon poroda kada se taj problem i javio. I moja kći …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.