Komentari 67

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zdrava__Krava
    Evo dragi moji mail je poslan... Voli vas Zdrava Krava
  • Default avatar -
    Ina2013
    Najbolji mi je ovaj novi okus šljive i žitarica. Sladak, osvježavajući desert koji pomaže probavi a ujedno je i najbolji desert u popodnevnim satima kada nedostaje nešto slatko. Svaka čast, samo tako nastavite.
  • Default avatar -
    MATIJABISKUP
    moj sin je pravi probirljivac što se tiće mlijećnih proizvoda. obožava taj proizvod, i jako mu se sviđa, a meni se sviša radi pristupačne cijene, ali bez obzira voljeli bi dobiti na poklon
  • Default avatar -
    grasevina9
    Dan poslije operacije. U sobi muk i nervoza. Moji cimeri muku muče sa stolicom. Ja takvih problema nemam. Popio sam čašu probiotika,riješio sam problem, osjećam se super. Preporučujem to i njima. Drugi dan smjeh i vicevi, u našoj sobi više nema problema...
  • Default avatar -
    BettyBoop
    Odjednom me zadesilo Počelo je u trudnoći Probala Fortiu i sad znam, bez probiotika neće moći
    jedna_zd
    hvala Ti, kravice draga, na ovoj nagradi, bit će iskorištena do neba i natrag, a moje će se srce grijati u veselju duže no što pomisliti možeš! <3
  • Default avatar -
    lubenicarka
    Odlučih se hraniti zdravo Pa pronašao rješenje pravo. Iza probiotika sad stojim Jer ne želim da se gojim. Poboljšao sam stanje organizma Ne prijeti mu više kataklizma. Osjećam se puno bolje Ništa mi nije preko volje. Energije sam uvijek pun, …prikaži još!
    svijetlanah88
    jako je zdravo i kvalitetno ima puno zdravih proetina
  • Default avatar -
    dadoitea
    Imam 70 godina. Moj dan počinje laganom šetnjom do trgovine, kupovinom kruha i jedne za mene čarobne stvarčice. To je moj omiljeni probiotik koji mi je svakodnevni doručak. Obožavam ga popiti uz malo integralno pecivo. Dok se moji "penzići" muče …prikaži još!
  • Default avatar -
    MamaSBC
    Ni virusi ni bakterije ne diraju našu tibu ,jer Fortia je tu pa ne brinemo više brigu
  • Default avatar -
    glava
    P robava mi je grozna i to nije fora R ješenja ima mnogo ali ni jedno za mene O pet vidim novost za boljkicu moju B aš ću je isprobati i rezultatu se nadati I tako ja kupim Fortiu kvatro …prikaži još!
    jedna_zd
    otkad znam za sebe, vodim rat s kilogramima jer više od dobre papice volim jedino svog muža... na sreću po mene, posljednju godinu dana taj se rat odvija u mnogo mirnijim vodama nego ikad prije jer sam na značajno mjesto …prikaži još!
  • Default avatar -
    abartolo
    nije lako biti originalan otkada postoji FORTIA natur....originalno odlična...i po okusu i po veličini...taman
  • Default avatar -
    decembar
    Jedna fortia i započne dan... Još fortia i može laki san.
  • Default avatar -
    MARADONA
    Jednom prilikom bio sam u mogućnosti probati probiotik Fortia, i to više iz potrebe nego iz znatiželje. Uzimao sam antibiotike i kako mi oni uvijek stvore poremećaje pri probavi, Fortia mi je bila u tom trenu na dohvat ruke. Nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Wesi
    Volim ih jer su bolji od običnih jogurta,a još kad dodam pahuljice imam sve što mi je potrebno za početak dana.Energiju i reguliranu probavu.Što mi drugo treba kad se osječam zdravo.Hvala Vindija.
  • Default avatar -
    amaretica
    Probiotike konzumirati baš je lako, Ja ih zato volim baš jako, I svako jutro, baš svaki dan, Zbog njih mi je život lijepi san. U njima su pravi vitamini, Baš su ukusni i fini, Tijelu daju energiju i snagu, Novi …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    Ljudi nikako da shvate da je dobra probava ključ zdravlja jer na taj način iz organizma eliminiramo i toksine koje unosimo sa nezdravom prehranom,lijekovima,gaziranim pićima itd. Dobra probava nam onogućuje i vitku liniju,čisti ten i zdravu kožu i kosu.Također,s dobrom …prikaži još!
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    Probiotike najčešće pijem i konzumiram u stresnim periodima života kad osjetim da mi je pao imunitet i kad imam probavnih problema i tegoba. Vrlo učinkovito i povoljno djeluju na moju crijevnu floru. Budući da često putujem u druge zemlje, nerijetko …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina021
    Evo i ja se zahvaljujem na finoj i korisnoj nagradi, te očekujem Vaš mail, lijep pozdrav! :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.