Komentari 67

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    bogatstvo
    Fortia su praktično pakirani i zaista ukusni probiotici koje volim konzumirati onako kako se kaže u hodu jer osim što su zdravi i izvanredno su osvježavajući kao napitak i puno puta njima zamjenim cijeli obrok što moja probava itekako cijeni :)
    jedna_zd
    u nedostatku probiotika koji sam spomenula u prošlom komentaru kao omiljeni, kupila sam jedanu Fortiu (jagoda – grožđe – crni ribiz) i ugodno se iznenadila... savršena simfonija okusa :) , moj omiljeni probiotik možda će izvisiti sa trona. bilo kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Fortija Vindija uvijek je gošća dobrodošla u mom hladnjaku, jer sadrži vrijednu kulturu probiotičku. Rado je cijela obitelj pije, jer nudi sastojke najvrijednije. Prepuna je ona vlakna i minerala, a nudi se čak u četri neodoljiva okusa. Sve voćne kombinacije, …prikaži još!
    xenia64
    Rano jutro prije škole - zobene pahuljice i voćna Fortia Zdrava marenda u uredu - integralno pecivo i jogurt natur Brza slastica u toku dana Fortia vanilija lagani obrok prije sna - fortia žitarice
  • Default avatar -
    lubenicarka
    Odlučih se hraniti zdravo Pa pronašao rješenje pravo. Iza probiotika sad stojim Jer ne želim da se gojim. Poboljšao sam stanje organizma Ne prijeti mu više kataklizma. Osjećam se puno bolje Ništa mi nije preko volje. Energije sam uvijek pun, …prikaži još!
  • Default avatar -
    katichh
    Draga kravice,kada sam pročitala ovaj članak odlučila sam ti ispričati moju priču koju ćeš nadam se pročitati..:) Početkom šestog mjeseca otišla sam sezonski raditi,neuravnoteženo sam se hranila te se moja probava totalno poremetila počeli su problemi...na moru nisam imala puno …prikaži još!
    jedna_zd
    ispravka netočnog navoda, u nedostatku probiotika u obližnjem dućanu.
  • Default avatar -
    valencia72
    Ove pjesmice su stvarno strava od njih me već boli glava, u nagradnoj igri pobjeđuju često a ja onda moram na "ono" mjesto! I ne treba mi Fortia..probava funkcionira savršeno!
    Josipa_K
    Od kada sam probala Fortiju ne koristim druge probiotike! Svako jutro popijem jedan probiotik, uz pahuljice ili sam i osjećam da sam spremna za novi uspješan dan!
  • Default avatar -
    sierrapahuljica
    Moji klinci obožavaju sve mliječno,radimo domaći kefir i isto tak i probiotike....stariji baš dobro en reagira na voćne jogurte ili probiotike,povrati odmah tak da to izbjegavamo. Al običan-mljac
  • Default avatar -
    margot
    Probiotici su neopjevani junaci svake trudnice i njezinih crijeva! :) Probiotike već dulje vrijeme povremeno uzimam, obavezno uz antibiotike, ali i u situacijama pojačanog stresa i pada imuniteta te posljedičnih problema s probavom. Sad u trudnoći probiotici održavaju moja, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava
    hvala puno, jako se veselim nagradi :)
  • Default avatar -
    maare1007
    Probiotici mi pomažu da održim svoju prirodnu ravnotežu i u ovim studentskim danima kada sam izložena čestom konzumiranju fast food-a,umjesto toga ja uzmem probiotik i voćkicu-probiotik na moje zdravlje djeluje kao trik :)
    jedna_zd
    poklon paket od Vindije je prekrasan, danas ga preuzela, hvala vam od srca još jednom :)
  • Default avatar -
    days
    Ja i cijela moja obitelj obozavamo probiotike kao obavezan dio dorucka do ukusnih deserta
  • Default avatar -
    stanli
    Upotrebom probiotika riješila sam problem lijenih crijeva, nadutosti trbuha, osjećam se uz njih lakše, zadovoljnije, sretnije i čak...mršavije.
  • Default avatar -
    tomitomi
    Nakon višegodišnje loše prehrane, preskakanja doručka i prekomjernog konzumiranja kave, dijagnosticiran mi je gastritis.Svoju sam prehranu morao iz temelja promijeniti i prilagoditi tadašnjem stanju.Doručak mi je postao neizostavan obrok.Uvrstio sam u prehranu mnošto novih i zdravih namirnica računajući i probiotičke …prikaži još!
  • Default avatar -
    loryyy
    Evo prvi puta se uključujem u ikakvu diskusiju baš iz razloga što konzumiram probiotike svakodnevno protekle dvije godine, isprobala sam sve moguće proizvođače, i svaki put kada naiđem na novi proizvod dam mu priliku, ali nijedan dosada nije nadmašio Fortiu …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Želim vam reći da sam sretna što postoje Vindija probiotici. Moj sin Ivan, 2,5 godine, ima jako teških problema sa zatvorom. Sve jede i pije puno tekućine i uza sve to nema stolicu. Pedijatrica mi je rekla za Fortia probiotik …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Još prije godinu dana imala sam velikih problema sa probavom. Ponekad stolicu nisam imala i desetak dana. Prijateljica mi je preporučila probiotike. Odlučila sam svako jutro i svaku večer popiti probiotik. Uspjela sam regulirati svoju probavu. Više nemam onu neugodnu …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.