Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Još prije godinu dana imala sam velikih problema sa probavom. Ponekad stolicu nisam imala i desetak dana. Prijateljica mi je preporučila probiotike. Odlučila sam svako jutro i svaku večer popiti probiotik. Uspjela sam regulirati svoju probavu. Više nemam onu neugodnu
…prikaži još! nadutost, osjećam se puno lakše i bolje, čak sam malo i smršavila. Moj dan uvijek počinje sa probiotikom koji kombiniram sa žitaricama i ja se osjećam zdravo.
Probiotike koristim već dugi niz godina.Saznala sam za njih kada sam se borila protiv raznoraznih infekcija koje su se stalno ponavljale. Na kraj svojoj muci sam stala redovitim unosom probiotika i preporučam ih svima, bilo u obliku kapsula, jogurta ili
…prikaži još! u nekoj drugoj formi..
Inače imam dosta problema sa probavom i često je najbolje i najukusnije riješenje jogurt s probiotikom. Na moju probavu djeluje učinkovito i u kratkom roku. Njihovu sam učinkovitost otkrila nakon poroda kada se taj problem i javio. I moja kći
…prikaži još! koja sada ima 15 mj. ima tvrdu i neredovitu stolicu, jogurtiće voli, i stvarno joj puno olakšaju kada ih konzumira.
P robava mi je grozna i to nije fora R ješenja ima mnogo ali ni jedno za mene O pet vidim novost za boljkicu moju B aš ću je isprobati i rezultatu se nadati I tako ja kupim Fortiu kvatro
…prikaži još!atro
O vako na oko i paketić mi se sviđa
T ri dana je nosim i za marendu se sladim
I gle čuda, izgleda da djeluje
K ad redovno sam na wcu i obitelj se već raduje
Probava je gadna stvar, kad pojedeš a neide van, pa u trbuhu nastane dar mar, Probiotike zovem oni su spas, i za njih širim dobar glas, Ima ih raznih, funkcija je ista, da rješe probleme, ima cijela lista, od kada
…prikaži još!od kada ih jedem i u frižideru imam
u trbuhu mom sve funkcionira i štima!
Probiotici za probavu stvar su prava, od raznih tableta već me boli glava! Ja ih koristim zaista često, u mome frižideru imaju uvijek posebno mjesto. Fortia ima izvrsne kombinacije voćne pa i djeca vole ove probiotike sočne. Ja ih konzumiram
…prikaži još!umiram ujutro natašte,
a nekad i umjesto doručka kada nemam mašte.
Katkad ih i poslije ručka pojesti volim,
toliko su dobri - ne mogu da im odolim!
Konzumirajući svaki dan probitike znam da sam učinila maksimum za svoju probavu, a time i za zdravlje. Stoga sam (iako nemam problema s težinom) lako večere zamijenila s dva Fortia probiotika.
Ove pjesmice su stvarno strava
od njih me već boli glava,
u nagradnoj igri pobjeđuju često
a ja onda moram na "ono" mjesto!
I ne treba mi Fortia..probava funkcionira savršeno!
Prošlo je već nekoliko dana Muž mi sve više usporava Na sami spomen da odemo nekud vani Počinje izbjegavati odlazak od kuće kao mahnit. Zapitala sam se što li je bilo? Što se to dogodilo? A onda mi se on
…prikaži još! se on povjerio
Ima s probavom problema
Osjeća se kao balon
U trbuhu mu stijena.
Pa što prije nije rekao
Ja znam tajnu
Koja trbuh čini lakšim
I čini crijevnu floru sjajnu.
Fortia je probiotik koji
Sam isprobala ja
, preporodila sam se,
I svima bih ga preporučila.
Evo prvi puta se uključujem u ikakvu diskusiju baš iz razloga što konzumiram probiotike svakodnevno protekle dvije godine, isprobala sam sve moguće proizvođače, i svaki put kada naiđem na novi proizvod dam mu priliku, ali nijedan dosada nije nadmašio Fortiu
…prikaži još! po specifičnosti okusa i gustoći. Svako jutro mama i ja ritualno uzmemo po probiotik, ubacimo žitarice i preko ljeta bobičasto voće, i uz to zeleni čaj, i dan ne može početi bolje.. i zdravije :) Ovo novo pakiranje je još bolje jer je minimalno smanjeno i količinski taman za doručak. Ali moja preporuka je naučiti i sam raditi probiotik, jednostavno umješajući jednu čašicu u zagrijano mlijeko i ostaviti tako preko noći. To me spašava kada nisam doma, jer sam provela dugo vremena u inozemstvu i tražila u više zemalja, i nevjerojatno, ali probiotik se rijetko gdje može kupiti. Ali par Fortia u kofer, i problem riješen :) A svatko tko ih konzumira zna zašto ni ne namjeravam mijenjati svoju naviku i zašto na sva zvona hvalim probiotike, koliko god se nekima činila smiješna. I eto morala sam podijelit svoje oduševljenje s vama ovako opširno, pozdrav!
Moji klinci obožavaju sve mliječno,radimo domaći kefir i isto tak i probiotike....stariji baš dobro en reagira na voćne jogurte ili probiotike,povrati odmah tak da to izbjegavamo. Al običan-mljac
moj sin je pravi probirljivac što se tiće mlijećnih proizvoda.
obožava taj proizvod, i jako mu se sviđa, a meni se sviša radi
pristupačne cijene, ali bez obzira voljeli bi dobiti na poklon
Fortija Vindija uvijek je gošća dobrodošla u mom hladnjaku, jer sadrži vrijednu kulturu probiotičku. Rado je cijela obitelj pije, jer nudi sastojke najvrijednije. Prepuna je ona vlakna i minerala, a nudi se čak u četri neodoljiva okusa. Sve voćne kombinacije,
…prikaži još!cije,
Vindijine su senzacije,
zato mi uvijek problem stvara,
što ne znam koji bi odabrala,
a baš svaki okus svoju priču ima,
no najdraža je meni Fortija sa žitaricama.
Imunitet svoj želim sačuvati,
u danima hladnim u prirodi uživati,
zato Fortija pomoć tvoju želim,
da se ovoj jeseni od srca veselim.
Fortiu svakodnevno pijem jer je ukusna i zdrava bez nje više nemogu jer je ona prava. Sve kombinacije i okusi u mojoj kući pravi su hit jer Fortia zdravlje čuva, a to nije mit. Istina je prava da probiotička kultura
…prikaži još!tura imunitet stvara
i zato je idealni obrok za započeti dan, ali i krenuti u san.
Otkad Fortiu pijem crijevna flora mi je zdrava
a ja se osjećam zaštićeno i sigurno jer znam
da najbolji proizvod za borbu raznih bolesti imam.
Dan poslije operacije. U sobi muk i nervoza. Moji cimeri muku muče sa stolicom. Ja takvih problema nemam. Popio sam čašu probiotika,riješio sam problem, osjećam se super. Preporučujem to i njima. Drugi dan smjeh i vicevi, u našoj sobi više nema problema...
Fortia dobar okus imuniteta
Komentari 67
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.