Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Drage Ana i Karmela želim vam da postignete svoj cilj i da što lakše održavate postignuto rezultate...Prateći vas odlučila sam se i ja aktivirati i izvući iz beznađa u koje sam potonula...Naime kao dijete bila sam bucmasta i onda sam
…prikaži još! negdje sa 18 otišla na oštru dijetu od samo 2 tanjura juhe od gljiva dnevno i pila sam neke neprovjerene tablete za mršavljenje,tada nisam znala bolji način,nigdje nije bilo ovakvog dobrog portala ili bilo kakvih podataka što takve restriktivne dijete mogu napraviti organizmu...Skinula sam koliko sam htjela kila ali sam i dalje provodila dijetu jer nisam htjela više biti "debela"...došla sam do 41 kile i sad znam da je to bilo prestrašno...vježbala sam 5 puta tjedno i postala instruktorica aerobika...međutim onda sam pri jednom padu uništila koljeno i prestala vježbati i počela se debljati i napuhivati...na pretragama mi je otkriveno da mi je štitnjača skroz prestala raditi,uništena svim silnim dijetama i onda sam pala u bed i rekla nek budem debela nije me briga,nemam snage za ponovne takve dijete...međutim uz vas sam vidjela da se i uz umjereno vježbanje i samo male preinake u prehrani mogu postići ogromni rezultati...i hvala vam na tome...Cure meni ste prekrasne ali želim vam da nađate svoju idealnu kilažu,ali ne onu koju drugi misle da mortae imate već onu sa kojom ste vi najsretnije i u naponu svoje energije i najvažnije od svega uvije i u svemu pa tako i u mršavljenju budite umjerene..lijepi pozdrav i sretno ka cilju
Draga Ana i Krmela želim Vam uspjeh u mršavljenju.Po sebi znam da nije lako jer i ja prema rezultatima ZDRAVA KRAVA i ja imam 5 kila viška. Dobro to mi nije sve od jela jer mi štitnja ne funkcionira, ali
…prikaži još! sto tako znam jer sam probala kada jedem više obroka i dosta voća ali samo do 6 poslije podne t kilogrami otpadnu. Dosta mi je da se pridržavam samo 1 mjesec dana i to je to, a šta bi tek bilo kad bi se stalno pridržavala. Nažalost volim jest puno čokolade i kolača, pa mi se kilogrami uvijek vrte malo gore malo dolje. Zato im savjetujem ako žele stvarno izgubit kile moraju se pridržavat dijete i neke stvari bi trebalo obavezno izbacit, znam po sebi. Ali one su meni drage i ovakve, jer su vesele i uvijek nasmijane, i nemaju komplekse, a to je najvažnje. Zato drage moje cure ostvarite cilj ali tako da Vi budete zadovoljne, a nikako da se izgladnjujete da bi drugima bile ljepše. Jer izgladnjivanje dovodi i do bolesti. Ja sam sa mojom prehranom koju održavam kako sam rekla do 6 sati popodne i uz jedan sat vježbanja, sasvim zadovoljna. Cure sretno.
Iza sedam mora i sedam gora živio je zli čarobnjak, kvrgava nosa, niska rasta a jedini prijatelj mu bješe žaba. Jednog dana krene čarobnjak u pohode gradu,kad ugleda djevu krasnu. Zlatne kose ima, uzak pas koji oduzima dah a noge
…prikaži još!a noge duge da ti pamet stane. Bijaše to kraljeva kćerka.
Čarobnjaku se svidi pa joj naranču kao iskaz ljubavi ponudi. Djevojci se čarobnjak ne svidi pa naranču preko ramena hiti.
Čarobnjak od bijesa reče:“ nećeš imati sreće. Nećeš više biti tako lijepa, kao naranča bit će tvoja koža cijela.“I nestade.
Djevojka dođe kući kad ono gle čuda- narančina kora posvuda! Nestade krasnog tijela samo masne naslage posvuda. Lijepa djeva plakati stade i u depresiju padne. Jedina joj je sreća bila hrana- jela je puno slatkiša nadajući se da će nestati depresija. Ali pomoći nije bilo.
Djeva ocu kaže “ja sam masna kao patka, imam narančinu koru puna šaka. Ljeto će doći i na plažu će valjati poći. Oskudni kupaći obući moram da me pogleda svaki lola. Ali kupaći kostim narančinu koru ne skriva. Oh sudbino moja kleta da mi se riješiti celulita do ljeta“
Kralj sve mudrace u gradu pozove da mu pomognu riješiti brige koje ga more. Vijećaše sedam dana i pojavi se nada. Jedan mudrac reče:“ neka djeva na program mršavljenja pođe i tijelo iz snova pronađe. Tamo je dobra vila koja narančinu koru skida. Nakon nekoliko dana djeva će ponovno biti onako lijepa. „
Kralj pođe sa kćeri na daleki put. Plovili su mjesec dana i napokon nađoše dobru vilu.
Dobra vila djevi reče: „djevo draga, ovo što pričam nije basna.Naranča je slasna, ali narančina kora na tijelu nije krasna.Maži se sa anticelulitnom kremom nemoj da ti bude lijeno. Vježbati se svaki dan mora i za mjesec dana pogledat će te svaki lola. „
Djeva se mazala svaki dan i radila kardiovaskularne vježbe, pila 2 l vode i slatkiše jela nije jer u depresiji bila nije. Nakon mjesec dana gle čuda- nestade narančine kore posvuda.
Za nju nema veće sreće i sada ponosno na plažu kreće.
Karmela i Ana, Vježbaju svakoga dana. Hrane se zdravo I nije im žao. Idu na tretmane I baš su sjajne. Žele izgubiti kile I baš su sile. Ne žele masne stanice I baš su carice. Ne žele ni celulit I
…prikaži još! celulit
I baš su hit.
Svaka im čast,
Ori se glas!
Svi ih pratimo
I vrijeme ne tratimo,
Jer želimo smršati i mi,
Da vide svi!
Karmela i Ana, smršale su jako. To vidi svatko! Uprite iz sve snage, još malo je ostalo, pa će biti gotovo! Do Nove godine bit ćete fit, neće Vam odoliti ni Brad Pitt, a Vi ćete dignuti nos, ko Kate
…prikaži još!
ko Kate Moss
i reći: Ne zanima me,
želim tost!
Potrošnja kalorija prema aktivnosti http://www.covermagazin.com/potrosnja-kalorija.htm Pažljivo s dijetama jer ako odaberete krivu dijetu možete se udebljati! najbolje je odaberati dijetu koja se poklapa s vašim životini stilom ili još bolje poslušajte savjet liječnika. U prehrani svakako ubacite naranče jer sadrže
…prikaži još!adrže vitamin c koji je nužan kod zaštite od uva zračenja. Suncokretove sjemenke su odlične za kožu pomažu joj da ne dehidrira, morski plodovi jer imaju vitamin E koji je odličan za kožu a školjke imaju cink također odličan za kožu, aloe vera iako se pije, također je dobra za kožu jer smanjiva akne, rajčice jer imaju a i c vitamin.
I naravno vježbanje- vjerovali ili ne ako vježbate smanjit ćete pojavu akni i vježbanjem se povećava razina kolagena
Darovi za komentatore 'Mršavimo zajedno'
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.