Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kamela i Ana, iako ste lijepe i ovako, iskoristite priliku koju sad imate da iz korijena promijenite odnos prema tijelu i način prehrane. Kilice, pazite se, idu Karmela i Ana!
Meni ne treba puno motivacije za skidanje kilograma, jer ništa nije tako ukusno da bi se zbog toga odrekla vitke linije. Uostalom ništa je za večeru i rekla sam zbogom šećeru. I ono moje zlatno nepisano pravilo-nemoj jesti iza 6
…prikaži još! 6 pa ćeš stati u 36.
I sve to začinite sa seksom i imat ćete liniju samo takvu.
svaka cast na postignutim rezultatima i svaka cast strpljivoj ekipi. Ipak... sve je u glavi. U zelji i volji da skinemo kile. Iako bi bilo realno posto je sve u glavi da mi sami odlucimo vjezbati i mijenjati prehrambene navike,
…prikaži još!, vecinom nam je potreban netko da nas gurne lagano na pocetku,i opet gurne kad posrnemo, kao u ovom slucaju cijeli tim ekipe "Mrsavimo zajedno" :)
Blago vama kad imate cijeli tim :) Nema sanse da cete posustat i ne ostvarit vas cilj!
Sretno u daljnoj borbi do savrsenog unutranjeg i vanjskog izgleda i!
Veliki pozdrav Karmeli i Ani.Znam da nije lako jer sam i sama bila u istoj situaciji.Isprobavala sam raznorazne brze dijete,konkretno,mesnu dijetu,nakon koje sam u roku smršavila dvadesetak kilograma u roku od mjesec i pol dana.Bila sam ponosna na svoj izgled,ali
…prikaži još! duboko u sebi sam oslećala da nešto ne valja.Na poslu sam nakon mjesec dana od završetka dijete pala u komu sa vrlo visokom dozom šećera(glikemijski indeks 20).Ostala sam u bolnici par dana.Doktor mi je objasnio da taj šećer koji se pojavio je rezultat mesne dijete.Od tada redovitom vježbam,pazim na prehranu,nisam gladna niti dopuštam sebi taj luksuz i ja jako sam zadovoljna,kako iznutra tako i izvana.Brzih rezultata nema,ali vjerujte da se na kraju isplati.Od srca vam želim da uspijete .Znam da ćete biti ponosni kad vidite da ste uspjele,mada vam se to možda trenutno i ne čini.Veliki pozdrav iz Vukovar od Irene.Držim fige...
Darovi za komentatore 'Mršavimo zajedno'
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.