Komentari 66

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Lepr
    Kada završi projekt "Mršavimo zajedno" predlažem da natjecateljice pokažu svoje tijelo u kupaćim kostitima.
  • Default avatar -
    delnicanka
    Bravo za vas,recite kilama zbogom i budite uzor svima nama!
  • Default avatar -
    stanli
    Kamela i Ana, iako ste lijepe i ovako, iskoristite priliku koju sad imate da iz korijena promijenite odnos prema tijelu i način prehrane. Kilice, pazite se, idu Karmela i Ana!
  • Default avatar -
    Lepr
    Meni ne treba puno motivacije za skidanje kilograma, jer ništa nije tako ukusno da bi se zbog toga odrekla vitke linije. Uostalom ništa je za večeru i rekla sam zbogom šećeru. I ono moje zlatno nepisano pravilo-nemoj jesti iza 6 …prikaži još!
  • Default avatar -
    Somebody_20
    svaka cast na postignutim rezultatima i svaka cast strpljivoj ekipi. Ipak... sve je u glavi. U zelji i volji da skinemo kile. Iako bi bilo realno posto je sve u glavi da mi sami odlucimo vjezbati i mijenjati prehrambene navike, …prikaži još!
  • Default avatar -
    marzenka1964
    Veliki pozdrav Karmeli i Ani.Znam da nije lako jer sam i sama bila u istoj situaciji.Isprobavala sam raznorazne brze dijete,konkretno,mesnu dijetu,nakon koje sam u roku smršavila dvadesetak kilograma u roku od mjesec i pol dana.Bila sam ponosna na svoj izgled,ali …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.