Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mare3110
    Za prošli Božić kupila sam kćeri i nećaku električnu četkicu za zube, jel me nećak svaki put kad smo bili negdje u kupovini, kad ću mu kupiti električnu četkicu zujalicu i rekao bi "teta, obećala si:)" Teta je ispunila obećanje, …prikaži još!
    darija1990br
    Nikad nisam imala el. zubnu četkicu,volila bi probat,al nemam novaca za to :D
  • Default avatar -
    mass
    Voljela bih isprobati elektricnu cetkicu jer imam problem sa zubnim kamencom..koji se vrlo brzo nakuplja tako da moram ici kod stomatologa svakih par mjeseci..mozda bi elektricna cetkica usporila nakupljanje. Imam namjeru vec duze vrijeme kupiti je, ali naravno kao i …prikaži još!
  • Default avatar -
    iskra000
    električna četica za zube je moj san, dugi niz godina, kriomice je promatram na polici trgovine i nikako da se odlučim na taj korak! odlučila sam mojoj curici kupiti električnu četkicu i oduševljena je! tako da moj san je ostao …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Nisam nikad koristila električnu četkicu za zube. Al uvijek mi je to bilo fora i baš bi voljela probati.... Inače koristim Oral B ili Curaprox četkice jer su mi najbolje....
  • Default avatar -
    gita50
    Moram priznati da ju već dulje škicam na policama i da mi je na vrh wish liste. Zaista bih ju voljela isprobati i potvrditi riječi hvale mojih prijatelja. Bliži se vrijeme darivanja. Bio bi to savršen poklon pod bor. :-)
  • Default avatar -
    Ljubs
    Prvi puta sam probala električnu četkicu prije nekih 8 godina, dakle jako davno. No još uvijek ju držim negdje u ladici i sjećam se njezinog prvog korištenja kao da je bilo jučer. Sve stvari koje se rade prvi put pamte …prikaži još!
    dado78
    Moja se odmah pri prvom pranju razletila i imao sam puna usta onih dlaka,neke sam čak i progutao,a bila je vrhunske kvalitete(made in china)
  • Default avatar -
    sbotica
    Nisam to još isprobala, ali mislim da je to jako dobar izum.
    MarijaG87
    Ne mogu napisati najbolji komentar o iskustvu kad iskustva s takvom četkicom nemam... jedino vam mogu reći da bih voljela s "ručnog" pogona četkice prijeći na električni... e sad na Vama je da odlučite! :);)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.