Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nemam apsolutno nikakvih iskustava s njom jer ju nikada nisam imala (ne znam ni sama zašto), a pretpostavljam da je super stvar. Mislim da je najbitniji razlog zašto ju nikad nisam kupila upravo cijena koja mi se uvijek nekako čini
…prikaži još! previsoka i uvijek uzmem običnu četkicu i kažem si da ću jednog dana uzeti elekričnu kad budem pri lovi, ali, hmmm, to se nikad ne desi...
Nisam još imala električnu četkicu,ali mislim da uz to što uštedi vrijeme ujutro kod pranja zubi, i sigurno bolje i temeljitije očisti zube nego kad mrljam običnom četkicom po ustima...
Wow...super želim si, premda nikad nisam imala! imam problema s desnima i "svjetlim" na slatko, hladno, a nema pomoći ogoljelim vratovima...pa muku mučim dok žvačem, možda bi četkica pomogla.
Kao mala sam koristila električnu četkicu i otad nisam imala priliku koristiti ju. Bojala sam se zapravo jer imam užasno osjetljive desni zbog čega već duže vrijeme koristim super soft četkicu, jedan tip. Prema opisu četkice, čini mi se kao
…prikaži još! da bi mi pomogla učinkovito riješiti problem s desnima, zubnim kamencem i povremenim krvarenjem desni te osjetljivošću pa bih ju vrlo rado voljela osvojiti i isprobati! :)
Dobitnica električne četkice Oral B!
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.