Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja curica ima 10 godina a sin 6god imaju zelju da im kupim električnu četkicu za zube.idemo se dogovorit vi meni darujete ovu ja je dam mojoj maloj a ja malom kupim tako da svi 4 sretni i vi i
…prikaži još!i ja i moja dica ,bila bi jako sretna i zahvalna.
Električne četkice simuliraju manualno četkanje na razne načine (kretanje s jedne strane na drugu kao i kružni pokreti). Aparati modernog čovjeka u službi su vrhunske čistoće usta i zuba. Pod pritiskom vode i nastavaka koji se mogu namjestiti u sve
…prikaži još! prostore oko zuba i nadomjestaka na njima, ispiru zubni plak i ostatke hrane koji su teško dostupni raznim četkicama kojima se služimo. Iskustva su nikakva jer je nisam još probala,ali kad bi ju osvojila saigurna sam da bi se oduševila.
Vrlo sam zadovoljna tušem Oral-B ProfessionalCare 8500 OxyJet, savršeno očisti prostor između zubi, imam osjećaj da su mi zubi čisti baš kako treba nakon uporabe.
Pošto je već na svijetu sve skoro električno, pa bi bilo dobro i četkicu za zube imati električnu. Ujedno bi mi odgovarala jer imam kombinaciju zuba, što svojih što umjetničkih.Dobro bi mi došla. Hvala!
ooo ja imama električnu ORAL-B četkicu već godinama.Obožavam taj stroj! A prije nego što sam dobila električnu ORAL-B četkicu mislila kako je to za ljenčine kojima je i zube teško oprati. Super stvar! Meni je to tako fino, obožavam prati
…prikaži još!rati zube. A imala sam problema sa povlačenjem zubnog mesa jer sam prejako četkala pa sam si bila oštetila meso. Ali odkad perem s el. četkicom tih problema više nemam. A tuš je isto zakon. Za one koji ne znaju taj tuš u tankom mlazu pod pritiskom šiba vodu i tako se lijepo očisti interdentalni prostor i ostavlja osjećaj potpune čistoće i svježine u ustima. Ajme zvučim kao reklama.
Koristim u kombinaciji normalnu, električnu ORAL-B i z. konac. Električna mi je super jer s tim rotirajućim pokretima se super skidaju one nečistoće baš uz zubno meso (bolje i brže nego s običnom četkicom i lakše nego sa koncem), normalna
…prikaži još! mi je onako za ugrubo pranje, a konac za između zubiju di ne može ništa doprijet osim konca.
Svakom bi preporučio električnu četkicu za zube jer pranje zubi je s njom neuporedivo lakše i temeljitije .naime imam problem sa žlijezdama slinovnicama i zbog smanjenog lučenja sline zubi mi se lakše i brže kvare ali koristeći električnu četkicu za
…prikaži još! zube moj problem je upola lakši za riješiti.jednom kad je probate vjerujem da više nećete htjeti običnu četkicu.Zbog smanjenog lučenja sline i zubni kamenac mi se brže stvara te u strahu da mi se ne razvije parodontoza redovito ga uklanjam ali i moj stomatolog je primjetio manje stvaranje kamenca otkako sam prešao na el.četkicu.Problem je samo što sam penzioner,a cijene su im za naše penzijice previsoke pa bi me ova nagrada jako razveselila.
Svako dobro,zdrave zube i lijep osmijeh vam želim !
Već godinama koristimo samo električnu četkicu za zube i to baš oral-b. Nekada ih nismo mogli kupiti kod nas pa smo ih donosili iz Italije. Nema boljih četkica i točka!
Uvijek sam bila u traganju za što mekšim četkicama jer imam problem s osjetljivim desnima. Ipak, ništa nije tako nježno prema mojim desnima kao električna četkica. Desni ne krvare pri pranju, a i lakše očistim teško dostupna mjesta
Pranje električnom četkicom je puno bolje i temeljitije nego s običnom i zbilja je vidljiva razlika. Imala sam električnu četkicu kad sam bila mlađa, ali nažalost dugogodišnja nezaposlenost je napravila svoje i u međuvremenu je uvijek bilo važnijih stvari za
…prikaži još! kupiti pa nikako da dođe na red. Zato bih bila jako sretna kad bih je osvojila.
Zdravi i lijepi zubi zavise prije svega od općeg zdravlja i zadovoljstva čovjeka. Ipak, nema lijepog osmijeha bez mnogo uloženog truda, vremena i naravno čitanja Vašeg portala! :) Prije četiri godine savjetovali ste nam (čitateljima portala 'Zdrave krave') kako bi
…prikaži još! idealna četkica za zube trebala biti mekana, no očito se vremena mijenjaju i suvremena idealna četkica bi trebala biti električna. Dopustite i meni da budem u korak sa vremenom i osvojim Oral-B Vitality Precision Clean punjivu električnu četkicu za zube powered by BRAUN.
Kao mala sam koristila električnu četkicu i otad nisam imala priliku koristiti ju. Bojala sam se zapravo jer imam užasno osjetljive desni zbog čega već duže vrijeme koristim super soft četkicu, jedan tip. Prema opisu četkice, čini mi se kao
…prikaži još! da bi mi pomogla učinkovito riješiti problem s desnima, zubnim kamencem i povremenim krvarenjem desni te osjetljivošću pa bih ju vrlo rado voljela osvojiti i isprobati! :)
Prije nešto više od godinu dana dijagnosticirana mi je paradontoza. Nakon neugodnih čišćenja na stomatološkom fakultetu i držanja preporuka o načinu pranja zubiju i preporuci zubne paste, mislim da situaciju držim pod kontrolom. Bolest trenutno miruje i, nadam se, da
…prikaži još! će tako još dugo ostati. Četkica koju darujete bila bi mi veliko olakšanje i pomoć jer za mene je četkanje zubiju poslje svakog obroka obavezno, makar to bila i kockica čokolade. S ovom četkicom, četkanje bi sigurno bilo brže i učinkovitije. :) Držim si palčeve :)
Električnu četkicu još nisam isprobala ali nadam se da ću uskoro jer moja Zdrava krava će mi ispuniti želju i na moju adresu poslati ovaj vrijedan poklon.Mislim da je električna četkica izvanredna jer ona zamjenjuje običnu četkicu, interdentalnu četkicu, konac,
…prikaži još! tekućine za ispiranje znači da je izvanredna i za kućni budžet
Perem svoje zube redovno sa običnom četkicom,ponekad upotrebljavam i konac za zube. Sve je to za moje zube slabo.Dosta su mi tamni i stvara mi se kamenac.Zbog toga idem često u zubara na čišćenje kamenca najmanje tri puta godišnje. Rezultat
…prikaži još! je slab.Vjerujem da bi mi ovako jedna četkica i te kako dobro došla,za koju ja nisam u mogućnosti nabaviti.Sigurno upotrebom takve četkice da bi mi zubi bili bijeli i kamenaca koji mi dosta stvara riješila.Tek kako bi se u društvu i ja mogla lijepo nasmijati i pokazati napokon svoje zube.Živim u nadi da ćete mi poslati četkicu i unaprijed "Hvala".
Eto ja baš hoću ovu četkicu. Znate kako je ne radi se pa se ni za četkicu za zube nema... Možda mi s njom osmijeh bude ljepši pa me možda neko i primjeti :-)
Posvečujem puno pažnje higijeni i zdravlju zubiju, tako da mi je važan i izbor četkice i paste .Moram priznati da nikad nisam imala električnu četkicu i da me veselim mogućnolst da ju osvojim. Ako mi se posreći javljam vam rezultate
…prikaži još! ,kako sam zadovoljna ,koja je razlika između obične i el.četkice..
Nisam još imala električnu četkicu,ali mislim da uz to što uštedi vrijeme ujutro kod pranja zubi, i sigurno bolje i temeljitije očisti zube nego kad mrljam običnom četkicom po ustima...
Dobitnica električne četkice Oral B!
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.