Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MarijaG87
    MarijaG87
    Ne mogu napisati najbolji komentar o iskustvu kad iskustva s takvom četkicom nemam... jedino vam mogu reći da bih voljela s "ručnog" pogona četkice prijeći na električni... e sad na Vama je da odlučite! :);)
  • Default avatar -
    trixy
    Hahaha, sad cu ja vama reći svoje iskustvo sa električnom četkicom. Imam 29 godina i nikada do sad nisam imala problema sa zubima niti preveliku pažnju posvećivala četkicama i zubnim pastama. Isto tako, za one koji su koristili električne četkice …prikaži još!
  • Avatar imeime
    imeime
    Već mi je dosta moje obične četkice, željela bi isprobati elektičnu,jer za nju piše sve najbolje, vjerujem da odlično čisti teže dostupna mjesta, jer upala desnih kod mene je prilično česta, zato bi rado novu elektičnu četkicu udomila, njome brže …prikaži još!
  • Default avatar -
    rhema81
    Nakon poroda su mi se upalili jako desni i bilo je bolno. Znam da bi mi električna četkica olakšala život i pranje zuba jer uz malu bebicu nekad temeljito pranje nije moguće. Možda zvuči smiješno ali tako je - a …prikaži još!
  • Default avatar -
    gita50
    Moram priznati da ju već dulje škicam na policama i da mi je na vrh wish liste. Zaista bih ju voljela isprobati i potvrditi riječi hvale mojih prijatelja. Bliži se vrijeme darivanja. Bio bi to savršen poklon pod bor. :-)
  • Default avatar -
    Ginka
    Sto smo stariji teže napuštamo neke stare dobro uhodane navike i posežemo za nećim novim. Iako želja postoji, uvijek se spriječe neki prioriteti pa ono razmišljanje "ma dobro je i ovako". Ali dok se isproba nešto novo, bolje, naprednije obično …prikaži još!
  • Avatar gogz
    gogz
    Mojim je zubima (a i desnima) svaka pomoć dobrodošla, a ova mi se četkica čini odličnom!
  • Default avatar -
    bbi
    Zubi i čiščenje zuba su mi neka vrsta fetiša i stalno ih perem (posljedica traumatičnog vađenja zuba iz djetinjstva), a u povećoj zbirci kojekakvih pomagala i par vrsta pasti, fali mi još samo električna četkica.
  • Default avatar -
    Mona35
    Divan bi ovo bio poklon za mog supruga kojeg sam konačno, nakon dvadeset godina, nagovorila da redovito posjećuje stomatologa i malo pomalo popravlja ili pak vadi zube kojima na žalost više spasa nema. Znam da se jako boji, ali konačno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Deleted user
    Pranje električnom četkicom je puno bolje i temeljitije nego s običnom i zbilja je vidljiva razlika. Imala sam električnu četkicu kad sam bila mlađa, ali nažalost dugogodišnja nezaposlenost je napravila svoje i u međuvremenu je uvijek bilo važnijih stvari za …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ljubs
    Prvi puta sam probala električnu četkicu prije nekih 8 godina, dakle jako davno. No još uvijek ju držim negdje u ladici i sjećam se njezinog prvog korištenja kao da je bilo jučer. Sve stvari koje se rade prvi put pamte …prikaži još!
  • Avatar melabila
    melabila
    Cijeli život koristim obične četkice za zube i stalno si mislim kako bi bilo dobro kupiti električnu, ali jednostavno nikad nemam dovoljno novca da kupim neku dobru i onu pravu s kojom ću moći zamijeniti obične četkice. Dosta mojih prijatelja …prikaži još!
  • Default avatar -
    malilosinj
    ooo ja imama električnu ORAL-B četkicu već godinama.Obožavam taj stroj! A prije nego što sam dobila električnu ORAL-B četkicu mislila kako je to za ljenčine kojima je i zube teško oprati. Super stvar! Meni je to tako fino, obožavam prati …prikaži još!
  • Avatar pag
    pag
    Električne četkice simuliraju manualno četkanje na razne načine (kretanje s jedne strane na drugu kao i kružni pokreti). Aparati modernog čovjeka u službi su vrhunske čistoće usta i zuba. Pod pritiskom vode i nastavaka koji se mogu namjestiti u sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    loverka
    Pošto je već na svijetu sve skoro električno, pa bi bilo dobro i četkicu za zube imati električnu. Ujedno bi mi odgovarala jer imam kombinaciju zuba, što svojih što umjetničkih.Dobro bi mi došla. Hvala!
  • Default avatar -
    iskra000
    električna četica za zube je moj san, dugi niz godina, kriomice je promatram na polici trgovine i nikako da se odlučim na taj korak! odlučila sam mojoj curici kupiti električnu četkicu i oduševljena je! tako da moj san je ostao …prikaži još!
  • Default avatar -
    BRANKA24
    Električnu četkicu još nisam isprobala ali nadam se da ću uskoro jer moja Zdrava krava će mi ispuniti želju i na moju adresu poslati ovaj vrijedan poklon.Mislim da je električna četkica izvanredna jer ona zamjenjuje običnu četkicu, interdentalnu četkicu, konac, …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Još nemam iskustva s električnom četkicom, dakle po tom sam pitanju još uvijek djevica. Naime, već ju dugo mjerkam ali uvijek mi u novčaniku fali koja kuna više i uvijek imam nešto bitnije za kupiti. U zadnje vrijeme imam problema …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tia0101
    O zubima doista vodim posebnu brigu, posebno sada kada sam trudna još i više. Nisam nikada imala električnu četkicu za zube a koliko sam čitala njezine karakteristike, jako mi se sviđaju mogućnosti. Koristim običnu četkicu, interdentalnu, vodicu za ispiranje usne …prikaži još!
  • Default avatar -
    ljubo123
    Svakom bi preporučio električnu četkicu za zube jer pranje zubi je s njom neuporedivo lakše i temeljitije .naime imam problem sa žlijezdama slinovnicama i zbog smanjenog lučenja sline zubi mi se lakše i brže kvare ali koristeći električnu četkicu za …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.