Osvoji električnu četkicu Oral B!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Sprig
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

O mojim iskustvima sa električnom četkicom ne mogu pisati,jer ih ni nemam. Uvijek sam si jednu htjela,ali su dosta visoke cijene istih,odbijale me od realiziranja želje.Polagala sam nade u rođendane,godišnjice,Božiće..ali uvijek su stizale neke padele,ili kozmetika..:) Nitko nema sluh za oralnu higijenu :)Negdje sam pročitala da su Oral B najbolje četkice,pa ste vi mi sad posljednja nada za sjajne i biserne zubiće.

• Default avatar -
    majamajchy

Nemam apsolutno nikakvih iskustava s njom jer ju nikada nisam imala (ne znam ni sama zašto), a pretpostavljam da je super stvar. Mislim da je najbitniji razlog zašto ju nikad nisam kupila upravo cijena koja mi se uvijek nekako čini previsoka i uvijek uzmem običnu četkicu i kažem si da ću jednog dana uzeti elekričnu kad budem pri lovi, ali, hmmm, to se nikad ne desi...

• Default avatar -
    dalibor500

Već neko vrijeme razmišljam o električnoj četkici, mislim da je to odlična stvar.

• Default avatar -
    kreso50

Nisam ju još isprobao, al volio bih. Čini mi se da je ok.

eleja

Nisam još imala električnu četkicu,ali mislim da uz to što uštedi vrijeme ujutro kod pranja zubi, i sigurno bolje i temeljitije očisti zube nego kad mrljam običnom četkicom po ustima...

dado78

Moja se odmah pri prvom pranju razletila i imao sam puna usta onih dlaka,neke sam čak i progutao,a bila je vrhunske kvalitete(made in china)

• Default avatar -
    mass

Voljela bih isprobati elektricnu cetkicu jer imam problem sa zubnim kamencom..koji se vrlo brzo nakuplja tako da moram ici kod stomatologa svakih par mjeseci..mozda bi elektricna cetkica usporila nakupljanje. Imam namjeru vec duze vrijeme kupiti je, ali naravno kao i vecini, problem je u cijeni.

ntkalcic

Wow...super želim si, premda nikad nisam imala! imam problema s desnima i "svjetlim" na slatko, hladno, a nema pomoći ogoljelim vratovima...pa muku mučim dok žvačem, možda bi četkica pomogla.

• Default avatar -
    mare3110

Za prošli Božić kupila sam kćeri i nećaku električnu četkicu za zube, jel me nećak svaki put kad smo bili negdje u kupovini, kad ću mu kupiti električnu četkicu zujalicu i rekao bi "teta, obećala si:)"
    Teta je ispunila obećanje, a sreći i veselju nije bilo kraja, kako kod mog Petra, tako i kod moje kćeri koja je bila oduševljena kako su joj zubi puno čišći nego kod pranja s običnom četkicom.
    I zaista je tako, prije unatoč pastama za ovakvo i onakvo kristalno i blistavo čišćenje nije uspjela dobiti takav sjaj i lijepu bijelu boju zubi. E pa to je to oduševljenje koje bih voljela sada i sebi priuštiti, da i moji zubi zablistaju kao i kod mojih najdražih.

aphrodita

Kao mala sam koristila električnu četkicu i otad nisam imala priliku koristiti ju. Bojala sam se zapravo jer imam užasno osjetljive desni zbog čega već duže vrijeme koristim super soft četkicu, jedan tip. Prema opisu četkice, čini mi se kao da bi mi pomogla učinkovito riješiti problem s desnima, zubnim kamencem i povremenim krvarenjem desni te osjetljivošću pa bih ju vrlo rado voljela osvojiti i isprobati! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani