Pošto električnu četkicu nisam još imala prilike koristiti ne mogu dati nikakav komentar što se tiče uporabe
Ali mislim da je jako učinkovita jer svojim kruženjem i jednostavnom uporabom svoj posao bolje izvrši nego manualna četkoca.
Zbog toga se nadam da ću je osvojiti i potvrditi njezinu kvalitetu i učinkovitost.
Ovisnik sam o pranju zubi, perem zube uvijek dok imam slobodnog vremena, usudim se reći, onako iz dosade :) znam, možda to i nije baš najbolje, a ova električna četkica bi mi dobro došla jer bih njome mogla očistiti one dijelove koje običnom četkicom ne mogu, a moji zubići bi bili bijeli i lijepi bez čestog ribanja :)
Posvečujem puno pažnje higijeni i zdravlju zubiju, tako da mi je važan i izbor četkice i paste .Moram priznati da nikad nisam imala električnu četkicu i da me veselim mogućnolst da ju osvojim. Ako mi se posreći javljam vam rezultate ,kako sam zadovoljna ,koja je razlika između obične i el.četkice..
Voljela bih osvojiti ovu četkicu za moju najmlađu kći koja ima velikih problema sa zubima. Ima 15 godina i jako veliku deformaciju zubala, a čekamo već 3 godine za fiksni aparatić. Najgore od svega je to što svaki puta kad dođemo zubaru on kaže da dijete nije dobro održavalo oralnu higijenu iako to nije istina jer je u takvim godinama da joj osmijeh puno znači. Možda bi joj ovakva četkica bila još veći poticaj i mala utjeha idućih 6 mjeseci do posjeta ortodontu.
Veoma vodim računa o higijeni zuba.Nemam električnu četkicu za zube pa se dobro namučim dok odstranim sve naslage i nečistoće sa zuba.Četkam zube najmanje 2 min,zatim čistim zubim koncem i čačkalicom rub zuba i zubnog mesa.Sve bi to išlo puno brže i jednostavnije sa električnom četkicom a zdravlje zuba bi se poboljšalo.Ne bi bilo gingivitisa ni paradontitisa
Vrlo sam zadovoljna tušem Oral-B ProfessionalCare 8500 OxyJet, savršeno očisti prostor između zubi, imam osjećaj da su mi zubi čisti baš kako treba nakon uporabe.
ovu četkicu bih vrlo rado stavila u čizmicu sv. Nikole svojoj najmlađoj kćeri... pranje zubi joj pada dosta "teško", a vjerujem da bi sa ovom četkicom vrlo rado prala zubiće...sretno svima, super poklon :)
Vodim veliku brigu o svojoj oralnoj higijeni, a kao mala uvijek sam koristila električnu četkicu i nikad nisam imala nikakvih problema sa zubima. Nakon aparatića nastavila sam s običnom četkicom, ali opet razmišljam o povratku na električnu. Već sam čitala dobre komentare o ovoj Oral B i velika mi je želja isprobat je :)
Nisam to još isprobala, ali mislim da je to jako dobar izum.
Pošto je već na svijetu sve skoro električno, pa bi bilo dobro i četkicu za zube imati električnu. Ujedno bi mi odgovarala jer imam kombinaciju zuba, što svojih što umjetničkih.Dobro bi mi došla. Hvala!
električna četica za zube je moj san, dugi niz godina, kriomice je promatram na polici trgovine i nikako da se odlučim na taj korak!
odlučila sam mojoj curici kupiti električnu četkicu i oduševljena je!
tako da moj san je ostao još ne ostvaren samo ponekad bacim pogled na električnu četkicu za zube!
Električnu četkicu još nisam isprobala ali nadam se da ću uskoro jer moja Zdrava krava će mi ispuniti želju i na moju adresu poslati ovaj vrijedan poklon.Mislim da je električna četkica izvanredna jer ona zamjenjuje običnu četkicu, interdentalnu četkicu, konac, tekućine za ispiranje znači da je izvanredna i za kućni budžet
Još nemam iskustva s električnom četkicom, dakle po tom sam pitanju još uvijek djevica. Naime, već ju dugo mjerkam ali uvijek mi u novčaniku fali koja kuna više i uvijek imam nešto bitnije za kupiti. U zadnje vrijeme imam problema sa zubima i sad sam tek shvatila da ništa nije bitnije od lijepog i zdravog osmjeha. Nadam se da ću dobiti priliku isprobati ovu četkicu pogotovo sad kad zahvaljujući svom stomatologu imam nove, zdrave zube koje treba čuvati.
O zubima doista vodim posebnu brigu, posebno sada kada sam trudna još i više. Nisam nikada imala električnu četkicu za zube a koliko sam čitala njezine karakteristike, jako mi se sviđaju mogućnosti. Koristim običnu četkicu, interdentalnu, vodicu za ispiranje usne šupljine i konac. Ova bi se električna četkica u moju torbicu za higijenu usne šupljine savršeno uklopila.
Za zube čiste je četkica Oral B
koja će uništiti bakterije sve.
Naslage uklanja a može se i puniti,
vlasnik iste na nju se nikad neće buniti.
Imam i ja jednu, godinama me služila znaj
ali i njoj je došao očekivani kraj.
Prema mojim je zubima uvijek bila nježna
bijele boje kao pahulja snježna.
Ni ta boja nije više što je nekad bila,
nestale su njezine čarolije i idila.
Razočarala me nikad nije
al' novu bih trebala što prije.
bila bih radosna, a i moji zubi da imam četkicu Oral-B s 3D tehnologijom, ali nažalost zbog financijske situacije ne mogu priuštiti svima iz obitelji tu četkicu, pa onda nisam ni željela sebi kupiti da ne ispadne da samo svoje želje ispunjavam :( onako djetinjastvo s cijeli srcem zaželjet ću si na zdravoj kravi da osvojim četkicu, u nadi je spas :)
Moja curica ima 10 godina a sin 6god imaju zelju da im kupim električnu četkicu za zube.idemo se dogovorit vi meni darujete ovu ja je dam mojoj maloj a ja malom kupim tako da svi 4 sretni i vi i ja i moja dica ,bila bi jako sretna i zahvalna.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji