Osvoji električnu četkicu Oral B!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    bosio
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Pošto električnu četkicu nisam još imala prilike koristiti ne mogu dati nikakav komentar što se tiče uporabe
    Ali mislim da je jako učinkovita jer svojim kruženjem i jednostavnom uporabom svoj posao bolje izvrši nego manualna četkoca.
    Zbog toga se nadam da ću je osvojiti i potvrditi njezinu kvalitetu i učinkovitost.

Ivana1701

Ovisnik sam o pranju zubi, perem zube uvijek dok imam slobodnog vremena, usudim se reći, onako iz dosade :) znam, možda to i nije baš najbolje, a ova električna četkica bi mi dobro došla jer bih njome mogla očistiti one dijelove koje običnom četkicom ne mogu, a moji zubići bi bili bijeli i lijepi bez čestog ribanja :)

• Default avatar -
    Monikak

Posvečujem puno pažnje higijeni i zdravlju zubiju, tako da mi je važan i izbor četkice i paste .Moram priznati da nikad nisam imala električnu četkicu i da me veselim mogućnolst da ju osvojim. Ako mi se posreći javljam vam rezultate ,kako sam zadovoljna ,koja je razlika između obične i el.četkice..

xenia64

Voljela bih osvojiti ovu četkicu za moju najmlađu kći koja ima velikih problema sa zubima. Ima 15 godina i jako veliku deformaciju zubala, a čekamo već 3 godine za fiksni aparatić. Najgore od svega je to što svaki puta kad dođemo zubaru on kaže da dijete nije dobro održavalo oralnu higijenu iako to nije istina jer je u takvim godinama da joj osmijeh puno znači. Možda bi joj ovakva četkica bila još veći poticaj i mala utjeha idućih 6 mjeseci do posjeta ortodontu.

• Default avatar -
    ildiko

Veoma vodim računa o higijeni zuba.Nemam električnu četkicu za zube pa se dobro namučim dok odstranim sve naslage i nečistoće sa zuba.Četkam zube najmanje 2 min,zatim čistim zubim koncem i čačkalicom rub zuba i zubnog mesa.Sve bi to išlo puno brže i jednostavnije sa električnom četkicom a zdravlje zuba bi se poboljšalo.Ne bi bilo gingivitisa ni paradontitisa

• Default avatar -
    fliska

Vrlo sam zadovoljna tušem Oral-B ProfessionalCare 8500 OxyJet, savršeno očisti prostor između zubi, imam osjećaj da su mi zubi čisti baš kako treba nakon uporabe.

• Default avatar -
    keke38

ovu četkicu bih vrlo rado stavila u čizmicu sv. Nikole svojoj najmlađoj kćeri... pranje zubi joj pada dosta "teško", a vjerujem da bi sa ovom četkicom vrlo rado prala zubiće...sretno svima, super poklon :)

• Default avatar -
    Le_Ah

Vodim veliku brigu o svojoj oralnoj higijeni, a kao mala uvijek sam koristila električnu četkicu i nikad nisam imala nikakvih problema sa zubima. Nakon aparatića nastavila sam s običnom četkicom, ali opet razmišljam o povratku na električnu. Već sam čitala dobre komentare o ovoj Oral B i velika mi je želja isprobat je :)

• Default avatar -
    sbotica

Nisam to još isprobala, ali mislim da je to jako dobar izum.

• Default avatar -
    sbotica

• Default avatar -
    sbotica

• Default avatar -
    sbotica

• Default avatar -
    loverka

Pošto je već na svijetu sve skoro električno, pa bi bilo dobro i četkicu za zube imati električnu. Ujedno bi mi odgovarala jer imam kombinaciju zuba, što svojih što umjetničkih.Dobro bi mi došla. Hvala!

• Default avatar -
    iskra000

električna četica za zube je moj san, dugi niz godina, kriomice je promatram na polici trgovine i nikako da se odlučim na taj korak!
    odlučila sam mojoj curici kupiti električnu četkicu i oduševljena je!

tako da moj san je ostao još ne ostvaren samo ponekad bacim pogled na električnu četkicu za zube!

• Default avatar -
    BRANKA24

Električnu četkicu još nisam isprobala ali nadam se da ću uskoro jer moja Zdrava krava će mi ispuniti želju i na moju adresu poslati ovaj vrijedan poklon.Mislim da je električna četkica izvanredna jer ona zamjenjuje običnu četkicu, interdentalnu četkicu, konac, tekućine za ispiranje znači da je izvanredna i za kućni budžet

• Default avatar -
    valencia72

Još nemam iskustva s električnom četkicom, dakle po tom sam pitanju još uvijek djevica. Naime, već ju dugo mjerkam ali uvijek mi u novčaniku fali koja kuna više i uvijek imam nešto bitnije za kupiti. U zadnje vrijeme imam problema sa zubima i sad sam tek shvatila da ništa nije bitnije od lijepog i zdravog osmjeha. Nadam se da ću dobiti priliku isprobati ovu četkicu pogotovo sad kad zahvaljujući svom stomatologu imam nove, zdrave zube koje treba čuvati.

• Default avatar -
    Tia0101

O zubima doista vodim posebnu brigu, posebno sada kada sam trudna još i više. Nisam nikada imala električnu četkicu za zube a koliko sam čitala njezine karakteristike, jako mi se sviđaju mogućnosti. Koristim običnu četkicu, interdentalnu, vodicu za ispiranje usne šupljine i konac. Ova bi se električna četkica u moju torbicu za higijenu usne šupljine savršeno uklopila.

• Default avatar -
    SilvanaB

Za zube čiste je četkica Oral B
    koja će uništiti bakterije sve.
    Naslage uklanja a može se i puniti,
    vlasnik iste na nju se nikad neće buniti.
    Imam i ja jednu, godinama me služila znaj
    ali i njoj je došao očekivani kraj.
    Prema mojim je zubima uvijek bila nježna
    bijele boje kao pahulja snježna.
    Ni ta boja nije više što je nekad bila,
    nestale su njezine čarolije i idila.
    Razočarala me nikad nije
    al' novu bih trebala što prije.

zuliana

bila bih radosna, a i moji zubi da imam četkicu Oral-B s 3D tehnologijom, ali nažalost zbog financijske situacije ne mogu priuštiti svima iz obitelji tu četkicu, pa onda nisam ni željela sebi kupiti da ne ispadne da samo svoje želje ispunjavam :( onako djetinjastvo s cijeli srcem zaželjet ću si na zdravoj kravi da osvojim četkicu, u nadi je spas :)

• Default avatar -
    dajanaj

Moja curica ima 10 godina a sin 6god imaju zelju da im kupim električnu četkicu za zube.idemo se dogovorit vi meni darujete ovu ja je dam mojoj maloj a ja malom kupim tako da svi 4 sretni i vi i ja i moja dica ,bila bi jako sretna i zahvalna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani