Osvoji električnu četkicu Oral B!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tince
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Uvijek sam bila u traganju za što mekšim četkicama jer imam problem s osjetljivim desnima. Ipak, ništa nije tako nježno prema mojim desnima kao električna četkica. Desni ne krvare pri pranju, a i lakše očistim teško dostupna mjesta

• Default avatar -
    gabica76

Ne koristim električnu četkicu, iako sam mišljenja da se s njom zubi očiste kvalitetnije i bolje, a što bi trebao biti cilj čišćenja zuba.

darija1990br

Nikad nisam imala el. zubnu četkicu,volila bi probat,al nemam novaca za to :D

• Default avatar -
    MotherAnny

Iskreno, ne mogu baš napisati kakva su mi iskustva sa el. četkicom za zube jer nikada nisam koristila nikakvu električnu četkicu za zube. Prije par godina mi je došla ideja da si je kupim,ali su me odgovorili od toga rekavši mi da nema nikakve bitne razlike između obične i električne četkice. Sad je imam prilike isprobati i uvjeriti se dali je bolja od obične. Nadam se da ova četkica lako čisti prostor između zubiju koji je, kod mene, vrlo mali jer imam dosta "zbijene" zubiće. Ja bih vrlo rado htjela ovu četkicu! :)

• Default avatar -
    vana11

Perem svoje zube redovno sa običnom četkicom,ponekad upotrebljavam i konac za zube. Sve je to za moje zube slabo.Dosta su mi tamni i stvara mi se kamenac.Zbog toga idem često u zubara na čišćenje kamenca najmanje tri puta godišnje. Rezultat je slab.Vjerujem da bi mi ovako jedna četkica i te kako dobro došla,za koju ja nisam u mogućnosti nabaviti.Sigurno upotrebom takve četkice da bi mi zubi bili bijeli i kamenaca koji mi dosta stvara riješila.Tek kako bi se u društvu i ja mogla lijepo nasmijati i pokazati napokon svoje zube.Živim u nadi da ćete mi poslati četkicu i unaprijed "Hvala".

• Default avatar -
    Ljubs

Prvi puta sam probala električnu četkicu prije nekih 8 godina, dakle jako davno. No još uvijek ju držim negdje u ladici i sjećam se njezinog prvog korištenja kao da je bilo jučer. Sve stvari koje se rade prvi put pamte se jako dobro. ;D Bila je također Oral B, ali tada u sasvim drugačijem izdanju. Sve u svemu imala sam pozitivna iskustva jer nisam imala krvarenja zubnog mesa i sličnih problema. Zubi su mi bili blistavi i puno je zanimljivije četkati električnom četkicom nego s običnom. Prestala sam ju koristiti kada mi se baterija ispraznila i sada skontah da mi to nije trebao biti razlog prestanka njezinog korištenja.

• Default avatar -
    ninanesto

Koristila sam električnu četkicu sve dok se na moju veliku žalost nije pokvarila.Preporučam ju svakome tko kao ja ima problema sa krvarenjem zubnog mesa jer je meni uveliko pomogla. Sa običnom četkicom sudoper mi je znao biti doslovno pun krvi dok sa mehaničkom ništa. Zubi su mi bili puno glađi nego korišteči običnu četkicu i narvno imala sam više samopuzdanja za osmjeh jer sam stvarno osječala da su mi zubi totalno čisti. Uz običnu četkicu moram koristiti i zubni konac jer ona ne može izvuči sve što se nalazi između njih. Sa mehaničkom ga nisam trebala koristiti.U svakom slučaju moram za Božić znam koja mi je prva želja na popisu ;)

Ria9

Zdravi i lijepi zubi zavise prije svega od općeg zdravlja i zadovoljstva čovjeka. Ipak, nema lijepog osmijeha bez mnogo uloženog truda, vremena i naravno čitanja Vašeg portala! :) Prije četiri godine savjetovali ste nam (čitateljima portala 'Zdrave krave') kako bi idealna četkica za zube trebala biti mekana, no očito se vremena mijenjaju i suvremena idealna četkica bi trebala biti električna. Dopustite i meni da budem u korak sa vremenom i osvojim Oral-B Vitality Precision Clean punjivu električnu četkicu za zube powered by BRAUN.

melabila

Cijeli život koristim obične četkice za zube i stalno si mislim kako bi bilo dobro kupiti električnu, ali jednostavno nikad nemam dovoljno novca da kupim neku dobru i onu pravu s kojom ću moći zamijeniti obične četkice. Dosta mojih prijatelja ih koristi i svi ih hvale i govore mi da kupim električnu četkicu i da neću zažaliti jer bolje čisti zube i razbija naslage kako treba, a ne površno kao obične četkice. Nadam se da mi ne bi krvarili desni kao i do sad. A kako ja pijem puno kave, jedem slatkiše i volim popiti crnog vina to utječe na bjelinu mojih zubi pa mislim da mi je krajnji čas da ili osvojim četkicu na Zdravoj kravi ili je stavim na božićnu listu želja i natjeram nekog da mi je kupi ;)

• Default avatar -
    Renata111

Nešto ću vam priznati..

Električna četkica za zube i ja se susrećemo redovito u dućanu, "pozdravimo se" ili "kimnemo glavom", nekad kad smo loše volje čak ni to. Dalje od toga se nismo pomaknuli.. Sve je to nekako ostalo na tom kimanju, ne razumijem..
    Vjerojatno smo sramežljivi i netko nas mora spojiti!

Odluka je pala na Zdravu Kravu. :)
    Zdrava Kravo, upoznaj nas službeno jer ovako više ne ide! :D

• Default avatar -
    zzzada

Na žalost nikada nisam imala prilike koristiti električnu četkicu za zube. Nije da ju nisam željela kupiti, gledala sam ih na nekim akcijskim prodajama, ali jednostavno se nije dogodilo. Uvijek je zaključak, ma ima vremena, kupit ću drugi puta. I eto taj drugi put nikako ne dolazi. Inače imam osjetljive zube i desni koje često krvare, pa moram koristiti specijalne četkice i zubne paste. Čini mi se da bi mi električna četkica bila spas, pa eto očekujem pošiljku sa Zdrave krave.

• Default avatar -
    EVIL

Nisam nikad imala električnu četkicu ali od uvijek mi je želja imati jednu i voljela bih je isprobati. Manje posla oko četkanja ali veća učinkovitost, to je ono što mi se posebno sviđa kod električnih četkica.

• Default avatar -
    Mateja141

Eto ja baš hoću ovu četkicu. Znate kako je ne radi se pa se ni za četkicu za zube nema... Možda mi s njom osmijeh bude ljepši pa me možda neko i primjeti :-)

• Default avatar -
    defne

Već od djetinjstva mi se sviđaju električne četkice. Čitala sam kako su one puno efikasnije od četkanja sa običnom četkicom. Želim imati blistavo bijele i zdrave zube te se jako brinem o njihovoj higijeni. Redovito posjećujem stomatologa, a uz ovu ORAL-B četkicu mojim zubićima mogla bih pružiti još kvalitetniju higijenu. Ako izaberete baš mene bit ću jako sretna. :D

• Default avatar -
    Linda5

P.S. nisam još nikad isprobala četkica, ali jako bih je voljela imati...

Zdrave i bijele zube jako volim
    pa Vas Oral-B četkicu lijepo molim.
    Blistavo bijeli zubi moj su san
    zato ih perem i njegujem svaki dan.
    Na karijes i kamenac uvijek zaboravim
    svaki put kad na četkicu pastu za zube stavim.
    Jednostavno želim da su moji zubi zdravi
    i zato je električna četkica poklon pravi.
    Električnu četkicu koristi moja seka
    koja kaže da od nje nema boljeg lijeka.
    Mrljama i naslagama napokon ću zbogom reći
    i neće biti kraja mojoj sreći.
    Ova četkica će mi stvarno super doći,
    a moj će novćanik jeftinije proći.

• Default avatar -
    enzlina

Oral-B cetkicu želim da zube razveselim, naslage uklonim, blistav i zdrav osmijeh nekome poklonim.

• Default avatar -
    mtk1965

Koristim u kombinaciji normalnu, električnu ORAL-B i z. konac. Električna mi je super jer s tim rotirajućim pokretima se super skidaju one nečistoće baš uz zubno meso (bolje i brže nego s običnom četkicom i lakše nego sa koncem), normalna mi je onako za ugrubo pranje, a konac za između zubiju di ne može ništa doprijet osim konca.

• Default avatar -
    malilosinj

ooo ja imama električnu ORAL-B četkicu već godinama.Obožavam taj stroj!
    A prije nego što sam dobila električnu ORAL-B četkicu mislila kako je to za ljenčine kojima je i zube teško oprati.

Super stvar! Meni je to tako fino, obožavam prati zube. A imala sam problema sa povlačenjem zubnog mesa jer sam prejako četkala pa sam si bila oštetila meso. Ali odkad perem s el. četkicom tih problema više nemam. A tuš je isto zakon. Za one koji ne znaju taj tuš u tankom mlazu pod pritiskom šiba vodu i tako se lijepo očisti interdentalni prostor i ostavlja osjećaj potpune čistoće i svježine u ustima. Ajme zvučim kao reklama.

• Default avatar -
    goga80ovan

Nisam nikad koristila električnu četkicu za zube. Al uvijek mi je to bilo fora i baš bi voljela probati.... Inače koristim Oral B ili Curaprox četkice jer su mi najbolje....

pag

Električne četkice simuliraju manualno četkanje na razne načine (kretanje s jedne strane na drugu kao i kružni pokreti). Aparati modernog čovjeka u službi su vrhunske čistoće usta i zuba. Pod pritiskom vode i nastavaka koji se mogu namjestiti u sve prostore oko zuba i nadomjestaka na njima, ispiru zubni plak i ostatke hrane koji su teško dostupni raznim četkicama kojima se služimo. Iskustva su nikakva jer je nisam još probala,ali kad bi ju osvojila saigurna sam da bi se oduševila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani