Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melabila
    Cijeli život koristim obične četkice za zube i stalno si mislim kako bi bilo dobro kupiti električnu, ali jednostavno nikad nemam dovoljno novca da kupim neku dobru i onu pravu s kojom ću moći zamijeniti obične četkice. Dosta mojih prijatelja …prikaži još!
  • Default avatar -
    MotherAnny
    Iskreno, ne mogu baš napisati kakva su mi iskustva sa el. četkicom za zube jer nikada nisam koristila nikakvu električnu četkicu za zube. Prije par godina mi je došla ideja da si je kupim,ali su me odgovorili od toga rekavši …prikaži još!
  • Default avatar -
    bbi
    Zubi i čiščenje zuba su mi neka vrsta fetiša i stalno ih perem (posljedica traumatičnog vađenja zuba iz djetinjstva), a u povećoj zbirci kojekakvih pomagala i par vrsta pasti, fali mi još samo električna četkica.
  • Default avatar -
    Tia0101
    O zubima doista vodim posebnu brigu, posebno sada kada sam trudna još i više. Nisam nikada imala električnu četkicu za zube a koliko sam čitala njezine karakteristike, jako mi se sviđaju mogućnosti. Koristim običnu četkicu, interdentalnu, vodicu za ispiranje usne …prikaži još!
    Ivana1701
    Ovisnik sam o pranju zubi, perem zube uvijek dok imam slobodnog vremena, usudim se reći, onako iz dosade :) znam, možda to i nije baš najbolje, a ova električna četkica bi mi dobro došla jer bih njome mogla očistiti one …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sprig
    O mojim iskustvima sa električnom četkicom ne mogu pisati,jer ih ni nemam. Uvijek sam si jednu htjela,ali su dosta visoke cijene istih,odbijale me od realiziranja želje.Polagala sam nade u rođendane,godišnjice,Božiće..ali uvijek su stizale neke padele,ili kozmetika..:) Nitko nema sluh za …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
    Nisam to još isprobala, ali mislim da je to jako dobar izum.
  • Default avatar -
    Le_Ah
    Vodim veliku brigu o svojoj oralnoj higijeni, a kao mala uvijek sam koristila električnu četkicu i nikad nisam imala nikakvih problema sa zubima. Nakon aparatića nastavila sam s običnom četkicom, ali opet razmišljam o povratku na električnu. Već sam čitala …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
  • Default avatar -
    adriana007
    Ja je osobno nisam još koristila, ali suprug ima Oral-B električnu četkicu i prezadovoljan je. Puno brže i lakše očisti zube, efikasna je u skidanju plaka tako da rjeđe treba odstranjivati kamenac, a otkako je koristi, nije mu se pojavio …prikaži još!
  • Default avatar -
    defne
    Već od djetinjstva mi se sviđaju električne četkice. Čitala sam kako su one puno efikasnije od četkanja sa običnom četkicom. Želim imati blistavo bijele i zdrave zube te se jako brinem o njihovoj higijeni. Redovito posjećujem stomatologa, a uz ovu …prikaži još!
  • Default avatar -
    abigailwilliams
    Da budem iskrena, prije sam bila lijena kad su se trebali prati zubi. Dok si nisam prije dvije godine napokon priuštila električnu četkicu. Kad sam ju prvi put koristila bila je to senzacija, cijela obitelj se skupila u kupaonici i …prikaži još!
    zuliana
    bila bih radosna, a i moji zubi da imam četkicu Oral-B s 3D tehnologijom, ali nažalost zbog financijske situacije ne mogu priuštiti svima iz obitelji tu četkicu, pa onda nisam ni željela sebi kupiti da ne ispadne da samo svoje …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ginka
    Sto smo stariji teže napuštamo neke stare dobro uhodane navike i posežemo za nećim novim. Iako želja postoji, uvijek se spriječe neki prioriteti pa ono razmišljanje "ma dobro je i ovako". Ali dok se isproba nešto novo, bolje, naprednije obično …prikaži još!
  • Default avatar -
    majamajchy
    Nemam apsolutno nikakvih iskustava s njom jer ju nikada nisam imala (ne znam ni sama zašto), a pretpostavljam da je super stvar. Mislim da je najbitniji razlog zašto ju nikad nisam kupila upravo cijena koja mi se uvijek nekako čini …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
  • Default avatar -
    SilvanaB
    Za zube čiste je četkica Oral B koja će uništiti bakterije sve. Naslage uklanja a može se i puniti, vlasnik iste na nju se nikad neće buniti. Imam i ja jednu, godinama me služila znaj ali i njoj je došao …prikaži još!
  • Default avatar -
    uber
    Vrlo često neispravno korištenje četkice može dovesti do krvarenja. Električnom četkicom smatram da bi izbjegli taj problem. Nikada ju nisam koristio, ali smatram da bi njenim korištenjema pravilno vodili zubnu higijenu bez boli i neugodnosti.
  • Default avatar -
    zzzada
    Na žalost nikada nisam imala prilike koristiti električnu četkicu za zube. Nije da ju nisam željela kupiti, gledala sam ih na nekim akcijskim prodajama, ali jednostavno se nije dogodilo. Uvijek je zaključak, ma ima vremena, kupit ću drugi puta. I …prikaži još!
  • Default avatar -
    gabica76
    Ne koristim električnu četkicu, iako sam mišljenja da se s njom zubi očiste kvalitetnije i bolje, a što bi trebao biti cilj čišćenja zuba.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.