Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Voljela bih osvojiti ovu četkicu za moju najmlađu kći koja ima velikih problema sa zubima. Ima 15 godina i jako veliku deformaciju zubala, a čekamo već 3 godine za fiksni aparatić. Najgore od svega je to što svaki puta kad
…prikaži još! dođemo zubaru on kaže da dijete nije dobro održavalo oralnu higijenu iako to nije istina jer je u takvim godinama da joj osmijeh puno znači. Možda bi joj ovakva četkica bila još veći poticaj i mala utjeha idućih 6 mjeseci do posjeta ortodontu.
Moram i ja priznati da sam malo lijena prati zube. Perem ih, ali sam uvijek u nekog žurbi, te lijena sam dulje od 1 minute prati njih. Nisam nikad imala električnu četkicu, a čujem sve pohvale od onih koji imaju.
…prikaži još! Voljelo bi osvojiti Oral-B četku, pa da mogu i ja se pohvaliti i reći da imam električnu četku za zube :)
Koristila sam električnu četkicu sve dok se na moju veliku žalost nije pokvarila.Preporučam ju svakome tko kao ja ima problema sa krvarenjem zubnog mesa jer je meni uveliko pomogla. Sa običnom četkicom sudoper mi je znao biti doslovno pun krvi
…prikaži još! dok sa mehaničkom ništa. Zubi su mi bili puno glađi nego korišteči običnu četkicu i narvno imala sam više samopuzdanja za osmjeh jer sam stvarno osječala da su mi zubi totalno čisti. Uz običnu četkicu moram koristiti i zubni konac jer ona ne može izvuči sve što se nalazi između njih. Sa mehaničkom ga nisam trebala koristiti.U svakom slučaju moram za Božić znam koja mi je prva želja na popisu ;)
P.S. nisam još nikad isprobala četkica, ali jako bih je voljela imati... Zdrave i bijele zube jako volim pa Vas Oral-B četkicu lijepo molim. Blistavo bijeli zubi moj su san zato ih perem i njegujem svaki dan. Na karijes i
…prikaži još!rijes i kamenac uvijek zaboravim
svaki put kad na četkicu pastu za zube stavim.
Jednostavno želim da su moji zubi zdravi
i zato je električna četkica poklon pravi.
Električnu četkicu koristi moja seka
koja kaže da od nje nema boljeg lijeka.
Mrljama i naslagama napokon ću zbogom reći
i neće biti kraja mojoj sreći.
Ova četkica će mi stvarno super doći,
a moj će novćanik jeftinije proći.
Divan bi ovo bio poklon za mog supruga kojeg sam konačno, nakon dvadeset godina, nagovorila da redovito posjećuje stomatologa i malo pomalo popravlja ili pak vadi zube kojima na žalost više spasa nema. Znam da se jako boji, ali konačno
…prikaži još! je pristao i zato bih mu rado poklonila ovu genijalnu četkicu kao poticaj za daljnje odlaske stomatologu. 17.11. nam je godišnjica braka, moj najveći dar je što je privolio, poslušao moje molbe i nagovaranja, a njegov bi bila ova četkica. Usrećite nas oboje.
Nakon poroda su mi se upalili jako desni i bilo je bolno. Znam da bi mi električna četkica olakšala život i pranje zuba jer uz malu bebicu nekad temeljito pranje nije moguće. Možda zvuči smiješno ali tako je - a
…prikaži još! za zdrave zube i desni potrebno je redovito temeljito prati. Jednog dana kad dođe na red električna četkica će naći mjesto u mom domu, do tada ću u utrci s vremenom prati zube i nastojati održati zdravlje zubi i desni.
Nešto ću vam priznati.. Električna četkica za zube i ja se susrećemo redovito u dućanu, "pozdravimo se" ili "kimnemo glavom", nekad kad smo loše volje čak ni to. Dalje od toga se nismo pomaknuli.. Sve je to nekako ostalo na
…prikaži još! na tom kimanju, ne razumijem..
Vjerojatno smo sramežljivi i netko nas mora spojiti!
Odluka je pala na Zdravu Kravu. :)
Zdrava Kravo, upoznaj nas službeno jer ovako više ne ide! :D
Moje iskustvo s električnom četkicom nije baš prošlo najbolje. Prije par godina počele su biti popularne el. četkice, i dosta mojih poznanika su ih imali. Pričali su kako je super i da je bolja od obične. Bacili su mi bubicu
…prikaži još! u uhu i ja sam ju odmah htjela imati. Kako je ta četkica skuplja a ja nisam imala novca za nju, rekoh, ništa, suđena mi je obična. I tako jednog dana hodajući po trgovini naiđem na četkicu sličnu električnoj, ali je bila dosta jeftina. Odmah sam je ugrabila i kupila. Vesela jedva čekala da je isprobam. Došao je red da perem zube, nestrpljivo je otvorim, pročitam upute, stavim baterije, uključim, mislim sada će raditi kao novi Mercedes a ono ne radi. Probam izvaditi baterije i vratim ih opet unutra, ali ništa. Tiješila sam se kako je do baterija i sutradan kupim nove. Probam i njih staviti, i opet ništa. Mrdala sam oko nje, ali uzalud. I tako je moja takozvana el. četkica postala obična jedino je bilo dobro što je imala više glava pa sam ih mogla promijenit. Sada kada se toga sjetim, smiješno mi je, ali još uvijek mi je san imati pravu električnu četkicu.
Nažalost, još uvijek koristim klasičnu četkicu, i jako sam dobro upoznat s njenim manama. Kod svake posjete stomatologu slušam prodike kako ne znam dobro oprati zube, da previše pritišćem četkicu ili da su mi vlakna na četkici pretvrda, i to
…prikaži još! je vidljivo na caklini mojih zubi. Svaki put slušam od stomatologa o kružnim pokretima četkicom kod pranja zubi. A ovo čudo od električne četkice sa 7600 okretaja u minuti i senzorom pritiska, ne samo da bi uklonilo 100% više naslaga na mojim zubima, nego bi uklonilo i 100% loših komentara mog stomatologa. Uvjeren sam da bi 2 minute pranja s ovom el. četkicom protekle puno puno brže i jednostavnije, a i učinkovitije, od 2 minute mučenja klasičnom četkicom.
Pošto električnu četkicu nisam još imala prilike koristiti ne mogu dati nikakav komentar što se tiče uporabe Ali mislim da je jako učinkovita jer svojim kruženjem i jednostavnom uporabom svoj posao bolje izvrši nego manualna četkoca. Zbog toga se nadam
…prikaži još!dam da ću je osvojiti i potvrditi njezinu kvalitetu i učinkovitost.
Veoma vodim računa o higijeni zuba.Nemam električnu četkicu za zube pa se dobro namučim dok odstranim sve naslage i nečistoće sa zuba.Četkam zube najmanje 2 min,zatim čistim zubim koncem i čačkalicom rub zuba i zubnog mesa.Sve bi to išlo puno
…prikaži još! brže i jednostavnije sa električnom četkicom a zdravlje zuba bi se poboljšalo.Ne bi bilo gingivitisa ni paradontitisa
ovu četkicu bih vrlo rado stavila u čizmicu sv. Nikole svojoj najmlađoj kćeri... pranje zubi joj pada dosta "teško", a vjerujem da bi sa ovom četkicom vrlo rado prala zubiće...sretno svima, super poklon :)
Hahaha, sad cu ja vama reći svoje iskustvo sa električnom četkicom. Imam 29 godina i nikada do sad nisam imala problema sa zubima niti preveliku pažnju posvećivala četkicama i zubnim pastama. Isto tako, za one koji su koristili električne četkice
…prikaži još! mislila sam da su snobovi jer troše lovu bezveze i da su lijeni - jerbo nisu u stanju ni oprati zube kak spada. Nooo, situacija se drastično mijenja unazad mjesec dana i moj zubni svijet okreće se naglavačke u sekundi. Upala zubnog mesa, upala kakvu do tad nisam mogla ni zamisliti, bez ikakve najave, bilo kakvih ranijih simptoma, upala takva da se i sad naježim kad se sjetim. Naravno, isti dan odlazim kod zubara i dobivam daljnje upute, što i kako se trebam ponašati kako bi riješila upalu.. Danas, mjesec dana nakon - ja sam također postala onaj lijenivac i snob sa početka moje priče, ali ne zato što sam doista lijena ili snob, nego zato što električna četkica doista vrijedi onoliko koliko košta i ima brojne prednosti naspram običnih četkica, a ja sam napokon riješila i upalu zubnog mesa :)
Wow...super želim si, premda nikad nisam imala! imam problema s desnima i "svjetlim" na slatko, hladno, a nema pomoći ogoljelim vratovima...pa muku mučim dok žvačem, možda bi četkica pomogla.
Već mi je dosta moje obične četkice, željela bi isprobati elektičnu,jer za nju piše sve najbolje, vjerujem da odlično čisti teže dostupna mjesta, jer upala desnih kod mene je prilično česta, zato bi rado novu elektičnu četkicu udomila, njome brže
…prikaži još! brže i kvalitetnije zube i desni čistila,
više vremena za sebe pridobila.
Zdravi osmjeh želi svatko od nas
a Oral B električnu četkicu prati dobar glas,
stoga bi presretna bila,
kada bi je na poklon dobila,
česte upale desni prebrodila,
lijepi i zdravi osmjeh imala.
Još nemam iskustva s električnom četkicom, dakle po tom sam pitanju još uvijek djevica. Naime, već ju dugo mjerkam ali uvijek mi u novčaniku fali koja kuna više i uvijek imam nešto bitnije za kupiti. U zadnje vrijeme imam problema
…prikaži još! sa zubima i sad sam tek shvatila da ništa nije bitnije od lijepog i zdravog osmjeha. Nadam se da ću dobiti priliku isprobati ovu četkicu pogotovo sad kad zahvaljujući svom stomatologu imam nove, zdrave zube koje treba čuvati.
Nisam nikad imala električnu četkicu ali od uvijek mi je želja imati jednu i voljela bih je isprobati. Manje posla oko četkanja ali veća učinkovitost, to je ono što mi se posebno sviđa kod električnih četkica.
Dobitnica električne četkice Oral B!
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.