Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Perem svoje zube redovno sa običnom četkicom,ponekad upotrebljavam i konac za zube. Sve je to za moje zube slabo.Dosta su mi tamni i stvara mi se kamenac.Zbog toga idem često u zubara na čišćenje kamenca najmanje tri puta godišnje. Rezultat
…prikaži još! je slab.Vjerujem da bi mi ovako jedna četkica i te kako dobro došla,za koju ja nisam u mogućnosti nabaviti.Sigurno upotrebom takve četkice da bi mi zubi bili bijeli i kamenaca koji mi dosta stvara riješila.Tek kako bi se u društvu i ja mogla lijepo nasmijati i pokazati napokon svoje zube.Živim u nadi da ćete mi poslati četkicu i unaprijed "Hvala".
Koristila sam električnu četkicu sve dok se na moju veliku žalost nije pokvarila.Preporučam ju svakome tko kao ja ima problema sa krvarenjem zubnog mesa jer je meni uveliko pomogla. Sa običnom četkicom sudoper mi je znao biti doslovno pun krvi
…prikaži još! dok sa mehaničkom ništa. Zubi su mi bili puno glađi nego korišteči običnu četkicu i narvno imala sam više samopuzdanja za osmjeh jer sam stvarno osječala da su mi zubi totalno čisti. Uz običnu četkicu moram koristiti i zubni konac jer ona ne može izvuči sve što se nalazi između njih. Sa mehaničkom ga nisam trebala koristiti.U svakom slučaju moram za Božić znam koja mi je prva želja na popisu ;)
Zdravi i lijepi zubi zavise prije svega od općeg zdravlja i zadovoljstva čovjeka. Ipak, nema lijepog osmijeha bez mnogo uloženog truda, vremena i naravno čitanja Vašeg portala! :) Prije četiri godine savjetovali ste nam (čitateljima portala 'Zdrave krave') kako bi
…prikaži još! idealna četkica za zube trebala biti mekana, no očito se vremena mijenjaju i suvremena idealna četkica bi trebala biti električna. Dopustite i meni da budem u korak sa vremenom i osvojim Oral-B Vitality Precision Clean punjivu električnu četkicu za zube powered by BRAUN.
Nešto ću vam priznati.. Električna četkica za zube i ja se susrećemo redovito u dućanu, "pozdravimo se" ili "kimnemo glavom", nekad kad smo loše volje čak ni to. Dalje od toga se nismo pomaknuli.. Sve je to nekako ostalo na
…prikaži još! na tom kimanju, ne razumijem..
Vjerojatno smo sramežljivi i netko nas mora spojiti!
Odluka je pala na Zdravu Kravu. :)
Zdrava Kravo, upoznaj nas službeno jer ovako više ne ide! :D
Na žalost nikada nisam imala prilike koristiti električnu četkicu za zube. Nije da ju nisam željela kupiti, gledala sam ih na nekim akcijskim prodajama, ali jednostavno se nije dogodilo. Uvijek je zaključak, ma ima vremena, kupit ću drugi puta. I
…prikaži još! eto taj drugi put nikako ne dolazi. Inače imam osjetljive zube i desni koje često krvare, pa moram koristiti specijalne četkice i zubne paste. Čini mi se da bi mi električna četkica bila spas, pa eto očekujem pošiljku sa Zdrave krave.
Nisam nikad imala električnu četkicu ali od uvijek mi je želja imati jednu i voljela bih je isprobati. Manje posla oko četkanja ali veća učinkovitost, to je ono što mi se posebno sviđa kod električnih četkica.
Eto ja baš hoću ovu četkicu. Znate kako je ne radi se pa se ni za četkicu za zube nema... Možda mi s njom osmijeh bude ljepši pa me možda neko i primjeti :-)
Već od djetinjstva mi se sviđaju električne četkice. Čitala sam kako su one puno efikasnije od četkanja sa običnom četkicom. Želim imati blistavo bijele i zdrave zube te se jako brinem o njihovoj higijeni. Redovito posjećujem stomatologa, a uz ovu
…prikaži još! ORAL-B četkicu mojim zubićima mogla bih pružiti još kvalitetniju higijenu. Ako izaberete baš mene bit ću jako sretna. :D
P.S. nisam još nikad isprobala četkica, ali jako bih je voljela imati... Zdrave i bijele zube jako volim pa Vas Oral-B četkicu lijepo molim. Blistavo bijeli zubi moj su san zato ih perem i njegujem svaki dan. Na karijes i
…prikaži još!rijes i kamenac uvijek zaboravim
svaki put kad na četkicu pastu za zube stavim.
Jednostavno želim da su moji zubi zdravi
i zato je električna četkica poklon pravi.
Električnu četkicu koristi moja seka
koja kaže da od nje nema boljeg lijeka.
Mrljama i naslagama napokon ću zbogom reći
i neće biti kraja mojoj sreći.
Ova četkica će mi stvarno super doći,
a moj će novćanik jeftinije proći.
Nisam nikad koristila električnu četkicu za zube. Al uvijek mi je to bilo fora i baš bi voljela probati.... Inače koristim Oral B ili Curaprox četkice jer su mi najbolje....
Pošto električnu četkicu nisam još imala prilike koristiti ne mogu dati nikakav komentar što se tiče uporabe Ali mislim da je jako učinkovita jer svojim kruženjem i jednostavnom uporabom svoj posao bolje izvrši nego manualna četkoca. Zbog toga se nadam
…prikaži još!dam da ću je osvojiti i potvrditi njezinu kvalitetu i učinkovitost.
Ovisnik sam o pranju zubi, perem zube uvijek dok imam slobodnog vremena, usudim se reći, onako iz dosade :) znam, možda to i nije baš najbolje, a ova električna četkica bi mi dobro došla jer bih njome mogla očistiti one
…prikaži još! dijelove koje običnom četkicom ne mogu, a moji zubići bi bili bijeli i lijepi bez čestog ribanja :)
Posvečujem puno pažnje higijeni i zdravlju zubiju, tako da mi je važan i izbor četkice i paste .Moram priznati da nikad nisam imala električnu četkicu i da me veselim mogućnolst da ju osvojim. Ako mi se posreći javljam vam rezultate
…prikaži još! ,kako sam zadovoljna ,koja je razlika između obične i el.četkice..
Voljela bih osvojiti ovu četkicu za moju najmlađu kći koja ima velikih problema sa zubima. Ima 15 godina i jako veliku deformaciju zubala, a čekamo već 3 godine za fiksni aparatić. Najgore od svega je to što svaki puta kad
…prikaži još! dođemo zubaru on kaže da dijete nije dobro održavalo oralnu higijenu iako to nije istina jer je u takvim godinama da joj osmijeh puno znači. Možda bi joj ovakva četkica bila još veći poticaj i mala utjeha idućih 6 mjeseci do posjeta ortodontu.
Veoma vodim računa o higijeni zuba.Nemam električnu četkicu za zube pa se dobro namučim dok odstranim sve naslage i nečistoće sa zuba.Četkam zube najmanje 2 min,zatim čistim zubim koncem i čačkalicom rub zuba i zubnog mesa.Sve bi to išlo puno
…prikaži još! brže i jednostavnije sa električnom četkicom a zdravlje zuba bi se poboljšalo.Ne bi bilo gingivitisa ni paradontitisa
Vrlo sam zadovoljna tušem Oral-B ProfessionalCare 8500 OxyJet, savršeno očisti prostor između zubi, imam osjećaj da su mi zubi čisti baš kako treba nakon uporabe.
ovu četkicu bih vrlo rado stavila u čizmicu sv. Nikole svojoj najmlađoj kćeri... pranje zubi joj pada dosta "teško", a vjerujem da bi sa ovom četkicom vrlo rado prala zubiće...sretno svima, super poklon :)
Vodim veliku brigu o svojoj oralnoj higijeni, a kao mala uvijek sam koristila električnu četkicu i nikad nisam imala nikakvih problema sa zubima. Nakon aparatića nastavila sam s običnom četkicom, ali opet razmišljam o povratku na električnu. Već sam čitala
…prikaži još! dobre komentare o ovoj Oral B i velika mi je želja isprobat je :)
Dobitnica električne četkice Oral B!
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.