Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    xenia64
    Voljela bih osvojiti ovu četkicu za moju najmlađu kći koja ima velikih problema sa zubima. Ima 15 godina i jako veliku deformaciju zubala, a čekamo već 3 godine za fiksni aparatić. Najgore od svega je to što svaki puta kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzyp
    Moram i ja priznati da sam malo lijena prati zube. Perem ih, ali sam uvijek u nekog žurbi, te lijena sam dulje od 1 minute prati njih. Nisam nikad imala električnu četkicu, a čujem sve pohvale od onih koji imaju. …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninanesto
    Koristila sam električnu četkicu sve dok se na moju veliku žalost nije pokvarila.Preporučam ju svakome tko kao ja ima problema sa krvarenjem zubnog mesa jer je meni uveliko pomogla. Sa običnom četkicom sudoper mi je znao biti doslovno pun krvi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Linda5
    P.S. nisam još nikad isprobala četkica, ali jako bih je voljela imati... Zdrave i bijele zube jako volim pa Vas Oral-B četkicu lijepo molim. Blistavo bijeli zubi moj su san zato ih perem i njegujem svaki dan. Na karijes i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mona35
    Divan bi ovo bio poklon za mog supruga kojeg sam konačno, nakon dvadeset godina, nagovorila da redovito posjećuje stomatologa i malo pomalo popravlja ili pak vadi zube kojima na žalost više spasa nema. Znam da se jako boji, ali konačno …prikaži još!
  • Default avatar -
    rhema81
    Nakon poroda su mi se upalili jako desni i bilo je bolno. Znam da bi mi električna četkica olakšala život i pranje zuba jer uz malu bebicu nekad temeljito pranje nije moguće. Možda zvuči smiješno ali tako je - a …prikaži još!
  • Default avatar -
    Renata111
    Nešto ću vam priznati.. Električna četkica za zube i ja se susrećemo redovito u dućanu, "pozdravimo se" ili "kimnemo glavom", nekad kad smo loše volje čak ni to. Dalje od toga se nismo pomaknuli.. Sve je to nekako ostalo na …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lucy2
    Moje iskustvo s električnom četkicom nije baš prošlo najbolje. Prije par godina počele su biti popularne el. četkice, i dosta mojih poznanika su ih imali. Pričali su kako je super i da je bolja od obične. Bacili su mi bubicu …prikaži još!
  • Default avatar -
    cooler
    Nažalost, još uvijek koristim klasičnu četkicu, i jako sam dobro upoznat s njenim manama. Kod svake posjete stomatologu slušam prodike kako ne znam dobro oprati zube, da previše pritišćem četkicu ili da su mi vlakna na četkici pretvrda, i to …prikaži još!
  • Default avatar -
    bosio
    Pošto električnu četkicu nisam još imala prilike koristiti ne mogu dati nikakav komentar što se tiče uporabe Ali mislim da je jako učinkovita jer svojim kruženjem i jednostavnom uporabom svoj posao bolje izvrši nego manualna četkoca. Zbog toga se nadam …prikaži još!
  • Default avatar -
    ildiko
    Veoma vodim računa o higijeni zuba.Nemam električnu četkicu za zube pa se dobro namučim dok odstranim sve naslage i nečistoće sa zuba.Četkam zube najmanje 2 min,zatim čistim zubim koncem i čačkalicom rub zuba i zubnog mesa.Sve bi to išlo puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    zanamateo
    Nisam je isprobala godinama perem s obićnim četkicama za zube .Htjela bi ju probati jer čujem da je jako dobra
  • Default avatar -
    keke38
    ovu četkicu bih vrlo rado stavila u čizmicu sv. Nikole svojoj najmlađoj kćeri... pranje zubi joj pada dosta "teško", a vjerujem da bi sa ovom četkicom vrlo rado prala zubiće...sretno svima, super poklon :)
  • Default avatar -
    trixy
    Hahaha, sad cu ja vama reći svoje iskustvo sa električnom četkicom. Imam 29 godina i nikada do sad nisam imala problema sa zubima niti preveliku pažnju posvećivala četkicama i zubnim pastama. Isto tako, za one koji su koristili električne četkice …prikaži još!
    ntkalcic
    Wow...super želim si, premda nikad nisam imala! imam problema s desnima i "svjetlim" na slatko, hladno, a nema pomoći ogoljelim vratovima...pa muku mučim dok žvačem, možda bi četkica pomogla.
    imeime
    Već mi je dosta moje obične četkice, željela bi isprobati elektičnu,jer za nju piše sve najbolje, vjerujem da odlično čisti teže dostupna mjesta, jer upala desnih kod mene je prilično česta, zato bi rado novu elektičnu četkicu udomila, njome brže …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Još nemam iskustva s električnom četkicom, dakle po tom sam pitanju još uvijek djevica. Naime, već ju dugo mjerkam ali uvijek mi u novčaniku fali koja kuna više i uvijek imam nešto bitnije za kupiti. U zadnje vrijeme imam problema …prikaži još!
  • Default avatar -
    dalibor500
    Već neko vrijeme razmišljam o električnoj četkici, mislim da je to odlična stvar.
    gogz
    Mojim je zubima (a i desnima) svaka pomoć dobrodošla, a ova mi se četkica čini odličnom!
  • Default avatar -
    EVIL
    Nisam nikad imala električnu četkicu ali od uvijek mi je želja imati jednu i voljela bih je isprobati. Manje posla oko četkanja ali veća učinkovitost, to je ono što mi se posebno sviđa kod električnih četkica.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.