Prijavi se i mršavi uz Nupo!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tunjicka
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

A ništa sretno nam !! :))

• Default avatar -
    hpaj

i ja isto do sad sam skinula 27 kg i još trbam toliko,pa fakat bi bila jako jako haqppy da uđem u taj krug,i tebi želim isto da uspiješ.. daj mi reci točno gdje to treba doć jer pola nisam čula mali mi je nekaj cendrao tak da nisam ziher... hvala

• Default avatar -
    mexico83

Čestitam :) i zavidim ;) otkud ste i koliko imate kila ako nije tajna?

• Default avatar -
    tunjicka

Rekli su Oreškovićeva ulica u Sloboštini 6h/1.

• Default avatar -
    tunjicka

Kako ste skinuli 27 kg? Uz Nupo ili?

• Default avatar -
    snjeska83

I mene su zvali i jos jednu curu koju znan.dodjite na fejs u grupu nupoljupci pridruzite nam se.u slobistini je razgovor.fejsaj me za adresu.necemo jqvno.snjezana svajcer

• Default avatar -
    mexico83

Baš me zanima prema ćemu se odlučivalo tko ide u drugi krug.

• Default avatar -
    ciciko

idem i ja...,zvali me :)

• Default avatar -
    mexico83

četitam :)

• Default avatar -
    mexico83

ciciko ti si najviše zaslužila s obzirom na ITM... i moj je jako velik al ipak manji nego tvoj.. nadam se da će tebe i izabrati. Sretno!

• Default avatar -
    promasenislucaj

smrc, mene nisu ..mi STARIJE dobi nismo zanimljivi .... :(

• Default avatar -
    ciciko

hvala mexico83 :*

• Default avatar -
    ketic34

mene nitko nije zvao :( a s obzirom da sam u dubrovniku nisam se previse ni nadala....sto juznije to tuznije :( ali curke neizmjerno mi je drago zbog vas drzim vam fige i sretno!!!!! :*

• Default avatar -
    hpaj

imala sam 134 kad sam išla u bolnicu ,kad sam rodila i došla doma 128 ,i to sam do sad skinulaod 8 mjeseca ,s tim da sam vježbala svaki dan po sat vremena i korigirala sam prehranu,a sad iamm još toliko za skinuti pa bi bila happy da mogu probat sa ovim

• Default avatar -
    vanja1982

sa kojeg su vas broja jučer zvali? meni se baterija istrošila i kada sam je napunila vidim 2 propuštena poziva sa nepoznatog broja.Možda su me zvali a nisu me mogli dobiti :-(

• Default avatar -
    hpaj

mene su zvali sa ovog broja 099 815 3644

Helena1411

:(( mene nisu zvali..ocito moji razlozi nisu bili dovoljni....:'(

• Default avatar -
    vanja1982

pa ne mogu vjerovatu!!! čini mi se da sam propustila svoju šansu!mislim da su me zvali a nisam se mogla javiti. :-(((((

• Default avatar -
    snjeska83

cure bila na razgovoru, treba prevelika ajaj, ak nista bar sam imala priliku :). curke mene su zvali s fiksnog ak se dobro sjecam. nek nam je svima danas sretno a sam ce 3 biti sretnice :). ko zeli nek dodje u grupu nupoljupci na fejsu tam sam ja i jos prek 30ak cura.podrska smo si u skidanju kg. pa ak vam treba jedna slobodno navratite :). ak nista bar sam anu begic vidjela.steta sto ju nisam za onu fajn crvenu haljinu upitala gdje ju je nabavila.mrak zgledi zena bas mraak

• Default avatar -
    snjeska83

mislila sam trema ajajaj. ah stalno grijesim ajaja hihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani