i ja isto do sad sam skinula 27 kg i još trbam toliko,pa fakat bi bila jako jako haqppy da uđem u taj krug,i tebi želim isto da uspiješ.. daj mi reci točno gdje to treba doć jer pola nisam čula mali mi je nekaj cendrao tak da nisam ziher... hvala
Čestitam :) i zavidim ;) otkud ste i koliko imate kila ako nije tajna? 
I mene su zvali i jos jednu curu koju znan.dodjite na fejs u grupu nupoljupci pridruzite nam se.u slobistini je razgovor.fejsaj me za adresu.necemo jqvno.snjezana svajcer
Baš me zanima prema ćemu se odlučivalo tko ide u drugi krug.
ciciko ti si najviše zaslužila s obzirom na ITM... i moj je jako velik al ipak manji nego tvoj.. nadam se da će tebe i izabrati. Sretno!
smrc, mene nisu ..mi STARIJE dobi nismo zanimljivi .... :(
mene nitko nije zvao :( a s obzirom da sam u dubrovniku nisam se previse ni nadala....sto juznije to tuznije :( ali curke neizmjerno mi je drago zbog vas drzim vam fige i sretno!!!!! :*
imala sam 134 kad sam išla u bolnicu ,kad sam rodila i došla doma 128 ,i to sam do sad skinulaod 8 mjeseca ,s tim da sam vježbala svaki dan po sat vremena i korigirala sam prehranu,a sad iamm još toliko za skinuti pa bi bila happy da mogu probat sa ovim
sa kojeg su vas broja jučer zvali? meni se baterija istrošila i kada sam je napunila vidim 2 propuštena poziva sa nepoznatog broja.Možda su me zvali a nisu me mogli dobiti :-(
:(( mene nisu zvali..ocito moji razlozi nisu bili dovoljni....:'(
pa ne mogu vjerovatu!!! čini mi se da sam propustila svoju šansu!mislim da su me zvali a nisam se mogla javiti.  :-(((((
cure bila na razgovoru, treba prevelika ajaj, ak nista bar sam imala priliku :). curke mene su zvali s fiksnog ak se dobro sjecam. nek nam je svima danas sretno a sam ce 3 biti sretnice :). ko zeli nek dodje u grupu nupoljupci na fejsu tam sam ja i jos prek 30ak cura.podrska smo si u skidanju kg. pa ak vam treba jedna slobodno navratite :). ak nista bar sam anu begic vidjela.steta sto ju nisam za onu fajn crvenu haljinu upitala gdje ju je nabavila.mrak zgledi zena bas mraak
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji