Prijavi se i mršavi uz Nupo!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    promasenislucaj
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Mozda i malo stariji dobijemo Šansu da nam Nupo pomogne...drzim palceve svima i sebi .. moj BMI je 30,4 pretilost I stupnja :(

• Default avatar -
    lovrinjogaucho

Držim si fige....bit ću sretnija a onda i svi oko mene!

• Default avatar -
    lovrinjogaucho

Držim si fige....bit ću sretnija a onda i svi oko mene!

• Default avatar -
    ciciko

moj BMI je 49...,tako da sam najteža :(

• Default avatar -
    ketic34

Ja imam volju i super krenem a onda me kuhanje ukucanima totalno ubije u pojam :( Sigurna sam da bi uz drustvo i nadzor bila mrak! I da netko sprema samo za mene uh...sto bi to bilo super...Nupo je prava stvar za mene sve na gotovo,a onda bi tata preuzeo kuhinju po svakom pitanju hihihi ;)

• Default avatar -
    snjeska83

Ciciko pa kak si ti uopce i ziva.ja sa 27.7 sam pretila a ti skoro duplo.ajajaj.definiticno ood hitno moras to rjesavat.kak si toliko dobila uopce.hormoni.trudnoce.il kaj.

• Default avatar -
    ciciko

snješka83 o živa,živa..sve pomalo,a najviše žlica..jbg.

• Default avatar -
    snjeska83

A kod svih je zlica presudila hihi trebali smo jest iz one s rupom hihi.ajd draga nadam se da es dibit gidim da tebi zaista treba vise neg meni

• Default avatar -
    snjeska83

Ajne gresaka.vrazji mob u rano jutro ja jos coravija ahaha.shvatila si kaj sam mislila hihi.da ces dobit ti jer tebi treba vise neg meni ;).ak dobis nemoi se zajebavat.ovo ti zaista zadnji vlak i budi hrabra i ustrajna i ne daj se da te hrana obuzme.znam tesko je al tebe vise trebaju ljudi koji te vole neg hrana ;).ak sam nepristojna sam ti reci.ja kaj na umu to na drumu

• Default avatar -
    ciciko

divna si...iako mislim da ćeš ti imati više sreće.U kratko vrijeme biti ćeš na idealnoj kilaži,a to super reklama

• Default avatar -
    snjeska83

Iskreno draga cinjenica je da ce se na meni vise vidjet jer sam mrsavija kaj je je al mislik da jr ovo bad za tebe idealna prilika jer ces nAvic zeludac na manje i.iskreno dosta mi je mrsavih modela koji postaju mrsaviji.radije bi neki na kojem se vidi da je zaista debeo debeo model pa kako je skinula.npr slimmies reklama one vec i tad bile mrsave ps cisti.photoshop.i na ano begic se fajn vidi.zelim realnu osobu a ne neku kaj sam.photoshopirajju i lazu.mislim da bi ti u odnosu na manje na mj bazi izgubila i duplo vise kg.draga cross fingers i javiii

• Default avatar -
    snjeska83

Ups tipfeleri ajajaj snjeskaaa.u odnosu na meneee kg izgubila sam mislila.ma mob vrazji i touch a misli brze.od pisanja ahaha

• Default avatar -
    chupko

ajme ja ne pamtim jesam li ikad bila ovoliko nestrpljiva :-) svakih pet minuta dolazim na kravicu vidjeti ima li išta novo...

marija0311

ni ja nemogu docekati..... bole me oci gledajuci u mobitel i laptop... joj...ovo traje vjecnost

• Default avatar -
    ketic34

hahaha chupko,i ja ...ma da i ne upadnem nekako mi lakse kad znam da sam se prijavila...ono me s prijavom izludjivalo...ispisala sam obrazac 20-ak puta! ;)

• Default avatar -
    ciciko

snjeska83 potpisujem.

• Default avatar -
    Lolaaa

Uh, i ja stalno stišćem F5 i nadam se da ću osvojiti. Ovo mi jako treba. :(

• Default avatar -
    snjeska83

Aj cure moje.ovak su se cekali i rezultati prijamnog ajajaj.izaso bi da mos iz koze van hihi

• Default avatar -
    promasenislucaj

jaoooooo još ništa?????? budu tu objavili ili svakoga posebno? Mozda su vec odabrali ili preko vikenda budu radili izbor? ufff meni je ovo gore neg Bingo čekati :)

• Default avatar -
    ciciko

a kolko nas se prijavilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani