Prijavi se i mršavi uz Nupo!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Nuposavjetnik
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Draga Zdrava1987,
    proizvodi se mogu naručiti u BIH. U tom se slučaju posiljka šalje iz Slovenije, a troškovi transporta, carine i sanitarnog pregleda iznose cca 70 EUR, tako da vas 1-mjesečni paket dođe 207 EUR + 70 EUR = 277 EUR. Ukoliko želite naručiti javite se na mail: infohr@nupo.si ili u call centar 01/550 3500.

Pozdrav

Helena1411

izaberitee menee :D u 6 mjesecu mi je maturalna većer i želim bit mršava do tad :((

• Default avatar -
    snjeska83

Jos jedan dan ko ce docekat hihi.helena ti si tako mlada.koliko mos imat godina.ah da je meni ta mlaoist i ova pamet hihi.nek nan je sretno svima

• Default avatar -
    ketic34

Ja se od jučer pokušavam prijaviti ali bezuspješno :(

• Default avatar -
    snjeska83

Keti evo ja prek moba sad probala i iste sekunde.mi otvorio da de mogu prijavit.ne kuuim gdje.je.problem al sve je.moguce ;). Javi ak.si uspjela.probaj prek.google chrome.il sl

Helena1411

Snjeska83- imam 18 godina, i u 2 godine sam 'nabacila' 15 kila a da zapravo nisam ni skuzila..:(( i na svakakvim dijetama sam bila al nis mi nije vrijedilo..nazalost..:(

Zdrava__Krava

Dragi moji,
    prijave su gotove,
    sretno svima!

• Default avatar -
    snjeska83

Ok hvalaa da znamo. A curka od 18 ajaja.kuzim te.ja kad upisala fax sve krenulo.do tad bila twiggy

• Default avatar -
    ketic34

nisam se uspjela prijaviti ni preko google croma ni preko ničega...razočarana sam užasno...možda i ne bi upala ali grozno mi je što nisam dobila priliku....:(

• Default avatar -
    ketic34

otvori mi stranicu,popunim sve,dodam sliku i nakon nekog vremena kao da nema internet veze...nemam pojma zašto...više sreće dr.put mada mi je sad jako puno značilo :(...sretno cure vama koje upadnete :)

Zdrava__Krava

Dragi moji,
    zbog velikog upita čitatelja,
    odlučili smo produžiti prijave do
    31.1. do 10.00 h ujutro!

• Default avatar -
    snjeska83

Draga mozda ti je do veze.i.zbog slike steka.ajd javi si uspjela

• Default avatar -
    snjeska83

Cuj btw i meni se.prvi dan.dugo ucitavalo pa pricekaj

• Default avatar -
    ketic34

Napokon sam uspjea jeeeeeeee!!!!Curke hvala na savjetima i podršci :**** neka nam je sa srećom! Hvala Zdravoj kravi na pruženoj prilici....Hvala svima!:*

• Default avatar -
    snjeska83

Ajd super.drago mi da jesi.ne bi bilo fer da nisi hihi.nek nam je sa srecom hihi

marija0311

jel netko zna po kojem kriteriju biraju

• Default avatar -
    snjeska83

Ah bilo bi super da se zna hihi.vjerojatno po tezini,zelji covjeka da skine i bude uporan jer na kraju krajeva vazno je da covjek bude zdrav i s manje kg.je treba.im netko tko je lijen i bu fusal hihi.zato ce prvo bit razgovori jer papir trpi svasta a u razgovoru s covjekom neke stvari i vidis.moje skromno misljenje.nest tipa razgovoru za posao

• Default avatar -
    chupko

snjeska, ako su to kriteriji ja upadam sigurno :))) mislim da tu nema cure koja je od mene veća, iako znam da sve želimo upast, tj da nam je svima želja OGROMNA!! pa eto, po tome moja želja je jednaka mojoj kilaži :) pozdrav curke, i svima sretno!!

• Default avatar -
    snjeska83

Vazno je imat volju i skinut i odrzat tezinu.uzalud i nupo ak ti ne odluxis hihi.mala ak vec nisi a vjerojatno i jesi na nupo fejsu dodji tam hihi.i sretnoooo.ja sam imala i 40kn viska s trudnocom hiji.ostala debela trudna ahaha.sad sam na 83 i manje.dobila il ne javi mi se na fejsu ak trebas potporu

marija0311

ako su to kriteriji onda bi ja trebala upasti ,jer samo da kazem,pretila sam :( i to sve nakon trudnoce,u trudnoci dobila 7 kila a nakon trudnoce 4* toliko,uzasno,isprobala sto dijeta i taman kad se ponadam da ide sve se vrati duplo.... nupo sam probala i uistinu djeluje i ne vraca se ali mi je nazalost to preskupo i zato bi voljela upasti zbog sebe i zbog zdravlja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani