Zbog velikog broja prijava, uži krug kandidata koje ćemo pozvati na razgovor ćemo znati tijekom idućeg tjedna. Sretno svima, tvoja Zdrava Krava
Ah ja izgaram da saznam hihi ak ne mogu iz ove koze vanka.dobro da sam u selidbi pa.kispi svugdje
Ja sam se prijavila samo jednom jer mi je rečeno da je to dovoljno... Baš bi voljela ovo osvojiti i uvjeriti se da stvarno kilograme mogu skinuti i osjećati se lijepo kao nekada :D
MRŠAVI UZ NUPO I NE OSJEĆAJ SE DEBELO, GLUPO :D
joj jedva čekam ......da me izvučete pa da i ja skinem suvišne kilograme napokon.....♥
jel se zna kad ce rezultati ,baš bi voljela ovo probati ...
Cure pa par postova dolje vam.pise da zbog jako velike navale budu tek tijekom ovog tjedna znali koga ce odabrat za razgovor.znaci cekamo,mucimo se i grizemo ;).a od tih kaj su pizvanibodabrat ce 3.zamislite to kao razgovor za posao.
Sutra tijekom dana kandidate odabrane u uži krug pozvat ćemo na razgovor koji će se održati u petak od 12 do 17 sati. Tvoja Zdrava Krava
Dan D je dosao.telefoni pripremljeni na dohvat ruke negdje.sretno nam svima.ak me i ne nazovu bit cu sretna zbog vas radi vas i ljubomorna al sretna hihi
I mene su zvali prije 1h.Baš me zanima šta ćemo sutra pričati :)
nadam se da nas ne zovu bezveze ,a sigurno nas ima puno pa će još onda od nas izabirat tko0 će dalje
Upravo sam pročitala da od svih kandidata koji dođu izaberu 3 :( Ajoj neće me valjda razočarati,sad sam se zaista zagrijala.Nikada ništa nisam osvojila pa sam baš happy.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji