Osvoji Vegetariana poklon pakete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    magda59
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Živim u Slavoniji. Ovdje su kulen, kobase i čvarci glavno jelo...a ja vegetarijanka. Bilo je tu svakakvih neugodnih situacija...od podmetanja hrane do ruganja jer eto ja se pravim važna i podliježem kojekakvih trendovima...a nitko se nije zapitao zašto sam se odlučila za takav način života, zašto mi ne odgovara meso i koji su moj razlozi. Danas se ni ne trudim, meso mi ne odgovara i ne jedem ga. Moj život, moja stvar. Nadomještam ga sa hrpom drugih prirodnim namirnica i mogu slobodno reći da mi je prehrana raznovrsnija od onih koji u sebe trpaju samo meso, krumpir i kruh...i onda sam im ja smješna jer svaki dan jedem drugačije!

• Default avatar -
    Pceelica

Nisam vegetarijanka, ali moja kolegica na poslu jest. Polagano su me zaintrigirali njeni namazići od povrća, razni čajevi, neobično voće...Malo po malo sam i sama počela kupovati takve namirnice. Ovim putem hvala Anji što me uvela u svijet ukusne vegetarijanske prehrane :) Voljela bi dobiti ovaj poklon paket da ga podjelim zajedno s njom koja mi je pokazala kako se i bez mesa može jesti jako, jako fino :)))

• Default avatar -
    DadoFON

Zeleno, crveno, narančasto, žuto - svako povrće ima veliku vrijednost i trebalo bi neizostavno biti obilan prilog svakom mesnom specijalitetu. A "pašteta" bez mesa - to je nešto što zaista želim probati.

• Default avatar -
    DeeDina

Prije par mjeseci počela sam se zdravije hraniti potaknuta zdravstvenim problemima. Kako sam sve više i više izbacivala meso iz prehrane shvatila sam koliko mi je dobra donijelo. OSjećam se bolje, izgledam zdravije i nadam se da će i testovi to pokazati. Još nisam probala paštete i narezak bez mesa pa bi to svakako obogatilo moju novu bezmesnu prehranu :)

Zdrava1987

@ Pcelica je jedina najiskrenija, ona zasluzuje ovu nagradu!

Zdrava1987

@Mare ako ti ne htjedne muz samo mu nemoj kuhati meso...pa ce vidijeti da li mu se isplati sam kuhati ili preci na zdravu ishranu.

• Default avatar -
    damac

Ako ima oblik i izgled salame, onda je salama bez obzira od čega je. Glavno da je fino. Najbolji početak dana!

• Default avatar -
    muunjaa

Ne jedem ništa što je nekada imalo oči, ali se zato davim u Vegetariana namazima i zato kao najvećem potrošaću dajte meni taj paketić :)))))) tak mi je njaaaaami <3

• Default avatar -
    DeeDina

Ne znam da li se može nadodati komentar na već postavljeni - uza sve što sam navela postoji još jedan razlog zašto bi htjela osvojiti Vegeteriana poklon paket- jer si uz svoju ne-plaću od 1600 kn ne mogu priuštiti dosta toga, pa se trudim štedjeti maksimalno, nažalost i na hrani, a voljela bih probati bezmesne paštete i nareske :)

• Default avatar -
    teica89

> VEGETARIANA...
    odlicna svakog dana:)

• Default avatar -
    IvkaStrumf

vege,vege,vege
    njam njam njam,
    to je prava stvar.

Kile dolje dolje dolje,
    zdravlje gore,gore,gore,
    jako zdravo,brzo i fino,
    kravica zna što nama treba sad.

• Default avatar -
    amaretica

Lako biti vegetarijanac nije,
    Mesna hrana tako se ukusno smije,
    Kušaj malo ovog domaćeg špeka,
    Ili kobasicu punu teka.

Ali ako želiš biti zdrav,
    A ne izgledati kao debeli stari lav,
    Trebaš papati fino i zdravo,
    I tvoje će se tijelo osjećati pravo.

Puno voća i malo soje,
    Ulijepšati će tvoje dnevne boje,
    A kad tome dodamo i malo zobenog mlijeka,
    Ti nikad nećeš biti bez teka.

indica

Nisam vegetarijanka ,ali nekako spontano ga izbjegavam već duže vrijeme.U marketima mi uvijek ruke idu prema voću i povrću.Sama nisam nikad pokušala vegetarijanske proizvode.Možda mi ovaj poklon da poticaj.... :)

• Default avatar -
    SaraKilijan

Nisam vegetarijanka, te se često hranim u menzi jer sam još studentica i moram priznati da u zadnje vrijeme nerijetko biram vegetarijanske obroke i da mi puno bolje pašu od onih mesnih. Planiram se lagano prebacivati na tu prehranu, pa bi mi ovako nešto baš super dobro došlo za početak. Bar dok se malo ne naučim uvrstiti soju, tofu i ostale vegi proizvode u svoj meni.

Zdrava1987

@IvkaStrumf nemas smisla za stihove ali se vidi iskrenost

• Default avatar -
    IvkaStrumf

znam da nisam žena od pjesme,al eto probah ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani