Osvoji Vegetariana poklon pakete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    vpaunica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Vegtariana, Vegetariana baš bih voljela da postaneš i moja hrana. Volim šampinjone, nareske i tartufe, no najviše od svega volim mršavljenje bez po muke. Nareske bez mesa probati bih također voljela kako bih mužu svom ponovno lijepa postala!

• Default avatar -
    gonzo04

U vrijeme "modernih" bolesti: dijabetesa, povišenih masnoća u krvi, pretilosti i kad postajemo svjesni koje opasnosti za zdravlje one predstavljaju, malo više razmišljamo o prehrani. Vegeterijanska prehrana daje nam dovoljno vitamina, minerala, proteina ako ispravno koristimo sve namirnice i bit ćemo zdraviji. Dakle, vegetriana se svakako propuručuje jer je odličan proizvod.

• Default avatar -
    rtina

Pročitala sam članak i jako me interesiraju ovi proizvodi. Voljela bi ih probati, ali ih još nisam vidjela u prodaji. Zanimaju me ovi bezmesni proizvodi jer su prirodni, bez umjetnih bojila i ostalih stvari koje su nam na svakom koraku.

Zdrava1987

Neki misle ako lazu sami sebe da ostali nece shvatiti da lazu njih! Kako moze neko zivjet s osobom koja jede npr svinjetinu a ona je ne jede? Kako moze neko zivijeti s nekim ko fol nije vegeterijanac a ona kobajagi jeste! Znaci morate smpremati hranu i tvrdite da ste vegeterijanac. Druga grupa "vegeterijanaca" koji su se ovjde javili jesu ljudi koji eto vegeterijanci su ali jedu i konzumiraju mlijecne proizvode i jaja! Zar stvarno mislite da ce te sa lazima nesta dobiti?

suncica_negra

Voljela bih probati ove namaze i narezak, ali ih još nigdje nisam vidjela u prodaji i to iz razloga što mi meso baš ne odgovara po okusu, a ne da sam vegetarijanka. Jedino meso koje mi je zbilja fino je riba, a ostalo meso baš i ne volim i izbjegavam ga. Također obožavam masline i šampinjone (gljive općenito). Ovi namazi bi malo "razbili namaznu jednoličnost" svako jutro ;-) Budući da nisam fan mesa nadam se da mi ovaj narezak bude "približio" sendviče i pomogao imati brz, a zdrav obrok.

• Default avatar -
    ivankasab

Obožavam namaze, a ovi od masline, šampinjona i tartufa mi se čine odličnima - htjela bi probati i vegeterijanski narezak -baš me zanima kakvog je okusa

• Default avatar -
    zekopas

obožavam Vegetariana proizvode, svaki tjedan se moj dečko i ja opskrbimo namazićima jer ja ne jedem meso, a ovo nam super dođe za doručak ili večeru. dečko jede meso, ali su mu ovi namazi toliko dobri da si je u proslih pola godine samo jednom kupio mesnu paštetu. :) odlični su za krekere i za neki kruh sa žitaricama, a nama je najdraži okus maslina. probali smo i bezmesne namaze drugih proizvođača, ali ovi su nam stvarno najbolji, imaju nekak najviše okusa, ne djeluju umjetno. htjela bih probati narezak jer imam nekak povjerenja u ovu marku jer smo probali i njihove fit burgere koji su isto super, ali nisam nigdje uspjela naći narezak... eto, uglavnom, sretna sam što napokon ima više izbora u Hrvatskoj za ljude kojima ne pašu sirni i/ili mesni namazi

• Default avatar -
    VBD

Priroda nam nesebično daje povrće, a ono, pripremljeno s maštom, daje pravu čaroliju okusa, mirisa i boja. Pravi je izbor za zdravlje i zašto ga uopće "kvariti" dodatkom mesa. A i životinje su ovako sretnije (dok ne otkriju da im "krademo" hranu). Sada mi još samo nedostaje bogatstvo proteina iz narezaka "Vegetariana"...

anitami

Nisam vegetarijanka (još), ali mesa jedem sve manje i manje. Jednostavno mi više ne odgovara. Već dugo tražim fine zamjene za mesne paštete i salame. Već sam našla nekoliko odličnih proizvoda koji su mi savršeni obrok za doručak i večeru. Baš bih voljela isprobati Vegetariana namaze, škicam ih u dućanu već neko vrijeme.

anitami

Nisam vegetarijanka (još), ali mesa jedem sve manje i manje. Jednostavno mi više ne odgovara. Već dugo tražim fine zamjene za mesne paštete i salame. Već sam našla nekoliko odličnih proizvoda koji su mi savršeni obrok za doručak i večeru. Baš bih voljela isprobati Vegetariana namaze, škicam ih u dućanu već neko vrijeme.

• Default avatar -
    ZAKS

Moja popularna pjesmica koju mi vrlo često ukućani pjevaju je:
    "Moja Anka, moje milo, jede samo zelenilo,
    ništa meso, ništa riba, zelenilo samo šiba!" :)
    Uživam u najdivnijim i najukusnijim plodovima prirode,
    nastojim se svaki dan zdravo hraniti i piti puno vode!
    Proizvode Vegetariana dosad nikada nisam okusila niti probala,
    a volim upoznavati nove okuse, pa bih ih vrlo rado degustirala.
    Stoga nagradite baš mene,
    da i dalje ostanem kraljica vegetarijanske scene! :)

• Default avatar -
    MARADONA

Vjerujem u zdraviji i bolji život. Nastojim živjeti u skladu sa životnom sredinom i živim bićima koja me svakodnevno okružuju. Svaki dan ulažem sve osobne napore kako bih samom sebi osigurao tjelesno i duševno zdravlje. Proizvode Vegetariana nisam dosad nikada imao prilike okusiti, pa bih volio napraviti jednu lijepu zakusku za sve svoje prijatelje i poznanike vegetarijance. Mislim da njihovo oduševljenje tim divnim okusima i mirisma neće izostati. :)

• Default avatar -
    CIKO

Nakon što sam vidio ovaj dotični članak na Zdravoj Kravi o vegetariana proizvodima, malo sam se više zainteresirao za vegetarijanstvo, pa sam proguglao o prednostima takvog načina ishrane. I našao sam hrpu prednosti koje povoljno djeluju na organizam. Posebno bih izdvojio ove prednosti vegetarijanske ishrane:
    - smanjuje se koncentracija masnoća u krvi
    - rjeđe oboljevanje od kancerogenih bolesti kao što je rak debelog crijeva, dojke i prostate
    - rjeđe oboljevanje od dijabetesa tip 2
    - opasnost od zaraze životinjskim bolestima ne postoji ili je smanjena na najmanju moguću mjeru (kravlje ludilo, trihineloza, ptičja gripa)
    - prema istraživanjima vegetarijanci su u velikoj većini humane osobe, rjeđe zaposlene u visokoprofitnim tvrtkama, a češće u humanitarnim i neprofitnim organizacijama, lokalnoj upravi ili školstvu. :)
    Želim i ja postati kvalitetnija i zdravija osoba, želim i ja biti sretan, ispunjen i zadovoljan svojim životom. Želim postati vegetarijanac uz vegetariana proizvode. :)

• Default avatar -
    marijaodzic

Već duže vremena želim smršaviti i eliminirati suvišne kilograme iz svog tijela. Savjetovala sam se sa svojim liječnikom koji mi je rekao da će mi vegetarijanska dijeta pomoći da prilikom mršavljenja postanem i ostanem zdrava, što je na kraju i najvažnije od svega. Napomenuo mi je i to da s obzirom da većina naše populacije jede meso, vegetarijanska dijeta nije baš omiljena i poznata u Hrvatskoj, ali s malo volje i discipline, rekao mi je da ću uvidjeti da je ukusna i vrlo jednostavna. Stoga bih vrlo rado voljela osvojiti ove kvalitetne Vegetariana proizvode koje bih svakodnevno konzumirala za doručak, večeru ili kao međuobrok, tj. užinu. :)

• Default avatar -
    MACAKTOMMY

Ustadoh jutros
    i bi mi drago
    što sam
    pojeo čitavo
    malo blago ...
    a nije bilo
    prerazana vrata
    ni šikljanja krvi ...

živjela salata !!!
    Želim Vegetariana divne nareske i namaze! :)

Spiral

Zdrava 1987 - imaš raznih varijanti vegetarijanstva... ovo-lakto vegetarijanci, ovovegetarijanci, lakto vegetarijanci, pesco vegetarijanci... vegani... makrobiotičari (koji povremeno jedu meso) itd. itd. Koliko ljudi - toliko ćudi... ;)

Ali nije bitno kako se zove tvoj tip prehrane - bitno je da si zdrava i svjesna što (i koliko) jedeš! :D

• Default avatar -
    BranaD

Povrće, za razliku od mesa, obiluje bojama, mirisima i okusima. Svježe, čisto i sočno, uzgojeno ekološki i pripremljeno s maštom, najbolje je što možemo učiniti za svoje zdravlje i zdravlje naših najmilijih. Nisam vegetarijanac, jedem i meso, ali samo ako je na tanjuru dobro zatrpano povrćem. Željela bih probati nareske i namaze od povrća jer vjerujem da bi mi se svidjeli. Čini mi se da je VEGETARIANA = ZDRAVA HRANA.

Zdrava1987

@spiral ako ce neko biti vegeterijanac neka bude skroz ili nikako. To je isto kada osoba zeli da smrsa pa imas tipove koji ne jedu nikakav secer, tipove koji eto jedu "prirodne" zasladjivace i treci koji su ostali na kalorijskim bombama ali eto hoce smrsati i to im je cilj. Znaci ako hoces nesta ili idi potpuno ili nikako! Stepen po stepen nema! Tako i sa pusacima ako hocete zaista da prestanete bacite je za sva vremena, a ne eh "smanjit" cu broj cigara svaki dan "postepeno"! Reci NE jednom zauvijek!

• Default avatar -
    fireflyyy

Vegetarijanka sam već sedam godina, volim si sama pripremati jela, a još draže mi je kad mi ih mama ili dečko pripremaju :D. Iskreno, imala sam neku averziju prema kupovnim pripravcima i namazima, ali ovo (prošlo) ljeto sam išla na kampiranje i kupila Vegetariana namaze...i oduševila se!!! Zbilja su fini i imaju fin okus i teksturu. Najljepše mi je bilo ujutro kraj jezera, ispred šatora, na malom okruglom "stolu"- panju jesti te namaze sa čvrstim finim kukuruznim kruhom i gledati sa dragim lopoče, šarene viline konjice kako lete iznad jezera i slušati poseban pjev zlatne vuge- od milja zvane Ivo Pogljivo.
    I sad kad sam na poslu, za gablec odem kupiti Vegetariana namaze i uvijek me podsjećaju na divno ljeto :). Voljela bi probati i narezak.

• Default avatar -
    danijelaroso

nisam vegeterijanka,ali volim se zdravo hranit.mislim da će ovaj poklon paket uvilike pridonijet mom zdravlju,ali i zravlju moje obitelji.unaprijed hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani