Osvoji Vegetariana poklon pakete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivys
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

ja, Vegetariana i više nitko

• Default avatar -
    laurie

Jedva čekam probati! Super obrok za nas koji se želimo odmaknuti od mesa :)

• Default avatar -
    tince

I ja bih ovo volila probat, da mi se više ne rugaju kako sam zloćesta teta koja jede Bambijevu mamu, praščića Babea i ostale simpatične dječje likove

• Default avatar -
    jpogled2

Dokažite mi, neka bude mi jasno,
    da ovi proizvodi jedu se slasno.
    Kako? Pošaljite mi koju Vegetarianu
    da zamijenim mesnu i masnu hranu!

• Default avatar -
    Mirnica666

Eto voljela bi osvojiti ovaj poklon paket za svoju dobru i jako dragu prijateljicu koja ne jede meso i kad god dođem kod nje ne mogu je više gledati kako jede neke namaze koje smišlja i miksa u blenderu,meni se želudac od toga okrene svaki puta, a ona u tome uživa pa mislim da bi ovaj paket bez obzira što nije od mesa dostojnije zamjenio njezine namaze :)Što se mene tiče ne mogu živjeti bez mesa ali bi nju ovaj paket jako razveselio.

• Default avatar -
    vanja_cro

Sa Vegetarianim ne treba ti kranjska!!!
    Njam, njam!!!

• Default avatar -
    danijelaroso

ZA MMOJU OBITELJ I MENE,JEDINA I PRAVA JE VEGETERIANA!!!

• Default avatar -
    tarantula

Nikada nisam probala...za neme je ona "nema ribe do prasice" ali godine i jetra su rekli STOP!Kolesterol i to loš mi je 5,5...imam osteoporozu i vitamin D mi je 40 a mora biti više od 75,doktorica mi se lovi za glavu.Vježbe,hodanje i pravilna ishrana.Žalosno je što imam samo 40 godina a stanje mi je loše.Moram i jesam promjenila ishranu.Malo po malo...nisam postala vegan lagala bih ,ali prasicu sam izbacila i uvela puno..ali stvarno puno zelenog.Oduvjek sam htjela probati takvu hranu jel čujem na Tv-kako je dobra .. ali nikako da krenem.Možda tj,sigurno ako ju dobim probat ću je a onda .....tko zna..

• Default avatar -
    tonica123

dugo,dugo sam u životu mislila da bez mesa nema prehrane,da bez mesa jelo nema smisla,da vegetarijanstvo znači hranu okusa livade i da je takva hrana dosadna,nemaštovita,bezukusna,te da su vegetarijanci čudni ljudi,čudnih shvaćanja i čudnih životnih pogleda,a onda sam malo pomalo počela proučavati vegetarijansku prehranu,počela isprobavati vegetarijanske recepte,sve više izbacivati mesne,a uvoditi bezmesne obroke sa puno povrća,žitarica,klica,začina i ostala ugodno,preugodno iznenađena obiljem okusa,prefinim jelima te najvažnije dobrim osjećajem u duši (jer volim životinje) i u tijelu (jer mi takva prehrana paše i čini dobro za moje zdravlje)i svima bi preporučila da se ne boje probati unjeti promjene u svoju prehranu jer hrana je ipak naša energija i ako ta energija nije uzrokovana patnjom životinja prenjet će i na nas pozitivne vibracije i sami ćemo se u vlastitom tijelu osjećati bolje,laganije,poletnije i što je najvažnije zdravije i sretnije!

• Default avatar -
    dajanaj

nikad nisam ovakav proizvodjela i volila bih da probam jer mi je dosta mesa

• Default avatar -
    ana7ana

Mama, brat i 2 sestre ne jedu meso. Unos proteina im je vrlo malen i brine me njihovo zdravlje. Zbog otežane financijske situacije nisu u mogučnosti kupiti dovoljno proizvoda namijenjenih vegetarijancima. Njih bi Vaš poklon paket jako obradovao i popravio unos proteina. :)

• Default avatar -
    lovrinjogaucho

Ja si ne mogu zamisliti dan bez mesa. Ali bih htjela probati Vaš proizvod pa možda počnem živjeti zdravije.

• Default avatar -
    sjajna

živim u mesnom okruženju, a stvarno, ali stvarno ne volim meso...pa možda...kad bi dobila ovaj krasan paket, možda bi uspjela uvjeriti sve te mesojede oko sebe da postoji fina hrana i van mesnih okvira....i sada se stvarno nadam da ćete biti toliko ljubazni da me nahranite :)

• Default avatar -
    MATINA

Početak je godine i treba u životu probati nešto novo,kvalitetno,a da užitak ostaje!!!!Zašto ne Vegetariana proizvode???

• Default avatar -
    goga80ovan

Zašto ne probati nešto bez mesa,
    ako je to zdravo, ma nije nikakva besa,
    i povrće je izvor vitamina i minerala,
    iz njega dolazi zdravlje koje priroda nam je dala,
    Nemam ništa protiv za promjenu menua,
    sve je ukusno kada se s ljubavlju servira,
    promjene u prehrani nisu loša stvar,
    treba i organizmu ponekad napraviti dar mar!

• Default avatar -
    PCELICA18

U posljednje vrijeme prelazim polako ali sigurno na veganstvo, jer sam u međuvremenu dosta proučavala cijelu tu tematiku i shvatila sve prednosti takve prehrane- za moje zdravlje, za živote životinja, ekologiju...
    Imala jedno vrijeme problema sa krvnom slikom, ali to samo zato što se nisam dovoljno raznoliko hranila. Jela sam samo krumpir, pašte, nešto malo povrća - uglavnom ono što je bilo namijenjeno kao prilog uz ručak mojih ukućana mesoždera. ali kad sam uzela stvari u svoje ruke, sve se preokrenulo!
    Sad sam zdravija nego ikad. Jedem svakave žitarice, naravno cjelovite, užasno puno različitih vrsta povrća i voća, soju i njene prerađevine, razne sjemenke i orašaste plodov.Izbora je na pretek, mašti na volju!Tako da bih proširila svoja saznanja i ovom vegetarijanskim nareskom.

azra

Vegetarijanka sam oko sedam godina i vrlo dobro upoznata s ovim proizvodima. Vjerojatno ne bih sudjelovala u komentiranju, no želim preporučiti svima da probaju Vegetarijana salame, ako i jedete meso, ovo je dobrodošla promjena, a možda vam se svide pa ostanete na njima ili ih ubacujete u obroke. Iako sam vege imam visok kolesterol i puno mi znači da ovakvi proizvodi postoje i mogu se konzumirati bez ugrožavanja zdravlja. Jedini problem je što ih nekada nema na policama, ali ostalo je OK. E da, ako ste upravo krenuli na trening i dijetu od 1.1. ovakva prehrana na Vegetarijani će vas odlično pratiti do cilja. VegetariJAna :)

dado78

Vegetarijanac sam več 4 godine,jedini u obitelji,iako sam često predmet sprdancije zbog toga,kad god skuham neko vegetarijansko jelo mojim ukučanima kao nije nešto ali svaki puta moraju probat(sviđa im se vegetarijanska hrana samo to ne žele priznat)tako da ako osvojim poklon paket nema šanse da to sa njima podjelim.

• Default avatar -
    angel_wing

pastete sam probala ali nisam znala da postoji i salama, bas cu je potraziti u trgovinama!

• Default avatar -
    agiiiii

Nisam vegetarijanka , povremeno jedem meso.Jako volim vege proizvode no rijetko ih kupujem jer svog novca nemam a mami je to skupo i ne valja joj. Zato kad naletim na neku akciju uživam u namazima,tofuu, soji i slično. Jako mi se sviđaju ovi proizvodi,do sad sam probala samo namaz sa šampinjonima i želim i ostalo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani