Osvoji Vegetariana poklon pakete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    sevka
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Ja zelim prijeci na vega hranu ali nemam dovoljno snage za to jer nikada nisam okusila nista od hrane za vegane pa eto razuvjerite me i dajte mi potacija i podrsku u tome da se i ja zdravo hranim,tko zna mozda vas vec sutra iznenadim kakvim veganskim receptom na zdravoj kravi ;)

• Default avatar -
    Dagmar75

volim i meso a volim i povrce,probala sam vase pastete jako su ukusne ali su i dosta skupe,zato sam si kupila stapni mikser a pravim si pastete od povrca sama kod kuce,najvise volim pastetu koja se zove hummus(ova pasteta potijece iz bliskog istoka a pravi se od slanutka i tahini paste)OBOZAVAM JE!!! a i moj muz koji nemoze bez mesa se poceo navikavat na ove moje vegetarijanske pastetice,jos mu moram samo ubacit u hranu i tofu i ostale vase proizvode :)

• Default avatar -
    Danci89

Volim povrće... jedem i meso ali isto tako komotno bih mogla i bez njega... Ovakve proizvode i nisam imala prilike jesti... rado bi ih probala i možda bi bili poticaj da sasvim opromijenim način prehrane... Zdrava prehrana jako je bitna i stvarno mislim da većina nas gleda najmanje na kvalitetu proizvoda, a najviše na cijenu.... Ovakvi su proizvodi većinom skuplji, a time nam nažalost i manje dostupni... :/

• Default avatar -
    Fiamma

Ja jako volim svu hranu, pa tako i onu vegetarijansku. A kad bi dobila Vegetariana paket, prvo što bih napravila jest narezak bez mesa servirala mojim muškim mesojedima u kući - zanima me koliko dugo bi im trebalo da skuže da se radi o vegetarijanskom proizvodu i bi li i dalje frkali nosom da to kad im kažem da je na dnevnom meniju nešto bezmesno. Poprilično sam sigurna da bi nakon Vegetariane odustali od svojih karnivorskih uvjerenja i prešli na tamnu, ups - pardon, stranu svejeda i vegeljubaca.

Zdrava1987

Moja alergija na mesne preradjevine sve govori! Od mesa nastaju bobuljice, od mesa covjek postaje debel! Meso povecava krvni pritisak, meso stvara nervozu i povecava argesivnost covjeka. Reci NE mesu! Zivi zdravo - jedi povrce!

Zdrava1987

Moja alergija na mesne preradjevine sve govori! Od mesa nastaju bobuljice, od mesa covjek postaje debel! Meso povecava krvni pritisak, meso stvara nervozu i povecava argesivnost covjeka. Reci NE mesu! Zivi zdravo - jedi povrce!

• Default avatar -
    kucica

Da biste osjetili sve dobrobiti vege ishrane potrebno je dosta vremena i potrebno je da naučite hraniti tijelo svim potrebnim namirnicama. Bitno je da ne odustanete na prvi znak slabosti, na prvi miris ćevapa koji dođe do vas dok gladni šećete gradom i kao da vas zove “Pojedite me, fin sam mada nemam ništa hranjivo u sebi”. Ako steknete naviku jedenja bezmesne hrane ta unutarnja strast za mesom će vam s vremenom splasnuti.

• Default avatar -
    NoraHelmer

Vegetarijanka sam već 9 godina, a uz pomoć nekih Vegetarijana proizvoda uspjela sam čak i neke Slavonce i Zagorce u svojoj obitelji 'prevariti' na pokoji bezmesni doručak. Pa vi sad recite da to nije uspjeh.
    Nomnom povrćeko :)

Zdrava1987

Ako mislite da su ovo samo supljikati: Uradite jedan test jedite 7 dana meso i zapisujte kako se osjecate, gledajte da li je napeta situacija u kuci na poslu mejdu drustvom da li ste nervozni. Nakon toga 7 dana izbjegavajte meso pljunite me ako se probudite sa glavoboljom!

• Default avatar -
    TinyShiny

Od kada sam postala Vegeterijanka ,nemam bolove u stomaku,grceve,aktivna sam tokom celog dana i dusom i telom.Konacno sam pronasla SEBE

• Default avatar -
    jane213

Poznato je da svaki organizam zaslužuje tjedni odmor od mesnih proizvoda. Dapače, meso bi i trebalo jesti u manjim količinama, i što češće ga zamijenjivati povrćem, sojom, žitaricama i sl. za kvalitetnije i bolje funkcioniranje organizma. S obzirom da mnogi ne mogu zamisliti život bez mesa, predlažem da barem 2 dana u tjednu jedu bezmesne obroke. Vegetariana proizvodi odličan su izbor za takva jela.

Zdrava1987

Doduse nije fazon jesti povrce s pesticidima. sve domace!

Spiral

Volim Vegetarianu, po noći i po danu!
    Puna proteina, a uz to i fina.
    Režem je s lakoćom, zalijem je - toćom.
    Na kruhu i siru - i pusti me na miru!

A kad namaz želim, sva se razveselim!
    Toliki izbor ima, da mi treba klima...
    Pa, koji je bolji... to prepusti volji!
    Tak' sam zdravo sita, a manja mi je rita!!

Zdrava1987

Spiral zar si vegeterijanac a jedes sir?

• Default avatar -
    Inchy

Pozdrav Zdravoj Kravi i pohvale za sve super nagradne igre. Dosad nisam osvojila još ništa, ali to me ne sprječava da i dalje zaigram za nagrade koje mi se sviđaju. Pročitala sam članak i jako me interesiraju ovi proizvodi. Voljela bi ih probati, i podijeliti sa svojim ukućanima, da vidim kako će tko reagirati. Ovaj namaz me posebno interesira; inače obožavam šampinjone i masline, a tartufe nisam nikad probala, pa bi mi ovo bila super prilika. Mislim da bi mi se ovi proizvodi jako svidjeli. I inače volim isporbavati nova jela, bez nekog posebnog skepticizma, pa bi mi ovo bila još jedna super okusna avantura. Iskreno se nadam dobitku jer obožavam probavati ono što još dosad nisam jela. Ako osvojim nagradu, od mene imate recenzije proizvoda. :-) Pozdrav. ;-)

• Default avatar -
    spibix

Hej hoj Zdrava Kravo. Dok ne provarim još koju kravu vege paket bi bio cool. Pozdrav :)

• Default avatar -
    tincincila

Ma nista. I just come to say I love you... :p zaista su dobri, vjerujte. Sviđati će vam se, tko god ih dobio ionako necu ja hi hi :P pusa svima!

pribsy

Stalno ih papam i baš su mi fine paštetice tako da bi vaša zaliha malo dulje potrajalo i Ana bi bila baš sretna. Pliz, pliz, pliz... :)

DijaSlon

Ja bih ovo podvalila decku da mu dokazem da vegetarijanska hrana nije bljutava :) mozda popusti i ne budem morala spremat po dva rucka svaki put :D

• Default avatar -
    blankapez

Može ih se pripremiti na razne načine ;) moji pojma nisu imali šta su jeli ali najvažnije je da je bilo "jako fino" i "Mama, ima li još?". A mama sretna i zadovoljna jer djeca jedu zdravo! Mislim da to govori dovoljno ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani