Ja moram priznati da nikad nisam koristila njihovu kozmetiku. Nadam se da će me možda razveseliti ovaj poklon paket, pa ću možda i ja postati redoviti potrošač.. Vidim da su svi oduševljeni njihovim proizvodima, pa pretpostavljam da ni ja neću biti izuzetak :)
Lijepi pozdrav svima,
zaista bih voljela osvojiti ovaj poklon paket.Imam osjetljivu kožu i na kozmetičke proizvode koje imaju određene kemijske dodatke ona vrlo burno reagira stoga vec godinama na preporuku doktorice koristim samo kozmetiku s prirodnim sastojcima.Pošto je ovo vrijeme kakvo je, financije baš i ne dopuštaju tolike izdatke za kremice i šminku pa već duže vrijeme nisam u mogućnosti priuštiti si jednu takvu.Najčešće sama doma nešto izmiksam i smutim pa to koristim,ali zaista bih bila oduševljena kad bi opet mogla uživati u Hauschkinim proizvodima.Onoliko koliko sam ih prije koristila stvarno su mi samo dobro napravili.Nadam se! Hvala!
Ena
Jednom prilikom slučajno sam postala vlasnica fenomenalnog proizvoda...ulja za tijelo od limuna i limun-trave od Dr.Hauschke. Već nakon prvog nanošenja, bila sam oduševljena. Iako je to načelno proizvod protiv celulita, ja sam odlučila namazati s njim cijelo tijelo. Prekrasno se upije, savršeno miriši, pogotovo za svježa jutarnja tuširanja kada treba malo razbuditi um i tijelo. No, ja ga najviše volim navečer, kada se dobro izmasiram i legnem u krevet, pa utonem u sam obavijena divnim mirisom limunske trave. Totalni SPA u spavaćoj sobi....
Probala sam kod sestre olovku za oči od Dr. Hauscha i ostala sam ugodno iznenađena. Nije bilo pekanja, svbeži i suze na očima, a kako mi to obično biva od drugih kozmetičkih preparata. Od tada kupujem samo njihove olovke za oči.
Priznajem, da ostale proizvode Dr. Hauscha do sada nisam probala, ali bi mi bilo jako drago da dobijem ovaj poklon. To bi me možda potaklo da pređem na Dr. Hauscha kozmetiku, kao što je to učinila i olovka za oči. A isto bih tako bila presretna da sam prvi puta u životu nešto dobila na nagradnoj igri jer do sada nikada ništa nisam dobila na nagradnim igrama niti slučajnim odabirom tako da se pitam zašto nisam rođena pod sretnom zvijezdom. ;((
Dr. Hauscha ljetni paket bi mi stvarno uljepšao ovo ljeto, jer bih imala posebni wellnes tretman za sebe i prijateljice u vlastitom domu.
Liniju Dr. Hauschka znam, jedna stvar koja je karakteristicna za njihovu kozmetiku je da nemaju dnevne i nocne kreme, smatrajuci da jedan proizvod zadovoljava obje uloge i dnevne i intenzivne nocne njege. Za kremu od ruze čula sam dosta prije nego sam ju imala priliku isprobati jer sam nailazila cesto na pohvale da super regenerira lice. Meni osobno je puno bolje odgovarala krema od dunje. U svakom slučaju, smatram da je cijena opravdana kvalitetom.
Sve je započelo sasvim slučajno..kada prije par godina na poklon od nećakinje dobila minijaturni Dr.Hauschka paketić sa raznoraznim mirišljavim kremicama..s obzirom na svoju osjetljivu kožu nije željela više isprobavati i tako se naša srebrna kutijica selila s jedne kupaonske police na drugu.. dok joj jedan dan nije ponestalo njene standardne kremice..a odonda sam ja u "problemu",probala je kremu za lice,zatm,tonik i tko zna šta sve ne,i začudo...oduševila se..sad trenutno koristi kremu za lice s mirisom ruže kojom je najzadovoljnija i gel za tuširanje iz iste te kolekcije..koje naravno kupujemo barem jednom mjesečno..i jasno Vam je da ću ja biti najbolji muž na svijetu ako baš mi dobijemo poklon paketić Dr.Hauschke..pozdrav.
Blago onom tko je ima, da je i meni i ja bi bila prava riba.Lako je našoj Jaci mazati se kremama Dr.Hauschka, jer što poželi to i ima :( Poklonila ona Sanaderu tonik poslije sunčanja, ali njemu ove godine nema kupanja :) Svi je imaju, svi je hvale. Valjda će i meni " Zdrava Krava" pomoći oko ovog dara!
Proizvode Dr. Hauschka volim koristiti jer mi se sviđa od kojih je sastojaka napravljeno i zadovoljna sam njima
Zašto Dr. Hauschka kozmetiku volim
Zato jer ne postoji način da joj odolim.
To je kozmetika kvalitete prave
U njoj se nalaze sastojci od biljnih ulja pa sve do ljekovite trave.
Proizvodi su to na bazi ljekovitog bilja i eteričnog ulja
Uz njih nemam osjećaj da me kože zateže i žulja. .
Dr. Hauschka ima kolekcije za njegu lica i tijela
I kolekciju kojom se njeguje kosa cijela.
Ima i kolekciju pudera,rumenila, ruževa,sjenila i za oči tuša
Neka vas samo netko zasjeniti pokuša.
Dr. Hauschka kožu vlaži,njeguje i hrani
Od starenja i bora ju uspješno brani.
Treba mi tonik za ruke i noge protiv grčeva i vena
Jer na poslu dugo sjedim premda nisam lijena.
Maska mi ova kožu uvijek umiri
Nakon što mi sunce alergiju na licu raspiri.
A za ovom olovkom za oči
Napokon ću svoje osjetljive oči našminkati moći.
Preparat za intenzivnu njegu sadrži turmalin,jantar i regenerirajuće zlato
Već pogađate želim ga još više zato.
I zašto kozmetiku Dr. Hauscka volim eto ima
još razlog jedan
To sam shvatila tek prošli tjedan
Jer Dr. Huschka je shvatio da sve što nam treba,priroda je već odavno dala
I zato prirodi i Rudolfu Hauschki jedno veliko HVALA.
Tko? Onaj čangrizavi lik iz tv serije? Nisam se dugo mogao sprdati, Dr. Hauschka je ubrzo postalo samosvojno ime, nije mi dopuštala da ga zaboravim. Uzdasi u trgovinama koje drže te proizvode: „Kako bih ja ovo voljela.“ I moji proškrgutani odgovori „Maco, podstanari smo, ima bitnijih stvari.“ Tek neka godišnjica ili rođendan bili su prilike za poneku kremu. A krivo mi je, volio bih joj priuštiti više i češće uživanje u Hauschka proizvodima. No i dalje smo podstanari i uvijek ima bitnijih stvari, nije vrijeme za razbacivanje, kažu. Pa ipak, oni pogledi prema polici i ton kojim izgovara to čudno njemačko, nizozemsko, kakvo već prezime uz uzdahe želje, to se ne može zaboraviti. Ni zanemariti. Eto, zato sam ovdje...
zašto dr. hauschka-zato što nije dr. haus-mrk,čangrizav i pomalo zapušten
zato štodr.hauschka daje smiraj mojoj umornoja koži, vrača joj sjaj i elastin pogotovo ako sam ja zakazala i zaboravila da moja koža pati trpi i negoduje ako nisam baš pažljiva prema njoj
zato što je dr,hausckka mirisna livada rosom okupana prepuna melema mirisa boje lijepote i sreće na koju mogu stupiti samo jednim pokretom ruke
Za lijepu i njegovanu njušk(ic)u preporučujem dr. Hauschk(ic)u.
Spoj mašte, ljepote, ugode i zadovoljstva. Ma, tko ga ne bi volio? Zato obožavam Dr. Hauschka kozmetiku.
Razocarana potpuno, kupila kremicu i sva sretna dosla doma da napokon probam. Isti cas dobila sam alergijsku reakciju zbog intenzivnog i poprilicno neugodnog mirisa. Nije se smirilo dok nisam dobro umila lice i popila antihistaminik.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji