Osvoji Dr.Hauschka ljetni paket...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    sanchy8
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Koristim tu kozmetiku koju mi je preporučila doktorica i moja dobra prijateljica jer zaista imam puno problema s kožom ljeti, počinje se guliti i ljuštiti, i to jako utjeće na moje samopouzdanje.. Često nisam htjela uopće izlaziti van, zbog toga što su ljeti svi tako lijepi i blistaju, samo ja kao kakav vampir bježim od sunca, a i od ljudi...
    Na sam pogled Dr. Hauschka kozmetiku srce mi zatreperi, i zvuči kao klišej, ali stvarno volim te prirodne preparate od kojih moja koža izgleda njegovano i zdravo, i ja se tada osjećam odlično! Blistam izvana, a i iznutra!
    Čitam i ima puno lijepih komentara, pa je svaka moja daljnja riječ suvišna.. Stvarno bi ljetni paket bio lijep poklon za nadolazeći mi rođendan. Pozdrav svima !

• Default avatar -
    ekojesen

vrijeme je da se vratimo prirodi

• Default avatar -
    Ljiljana35

Dr. Hauschka kozmetiku koristim iz ovih razloga- prirodna je, podržava prirodne funkcije koze, dugo traje jer nakon stalnog koristenja koža profunkcionira i treba manje proizvoda (provjereno).
    Smatram da i odabirom kozmetike podupirem ideje i načela ljudi koji su svojim trudom i znanjem stvorili hvale vrijedne proizvode i hvala im na tome. Ljiljana

• Default avatar -
    VEKI35

Kozmetiku Dr.Hauschka sam počela koristiti nedavno i vrlo sam zadovoljna rezultatima. Vjerujem da bi me zadovoljili i ovi proizvodi koje darujete, pa ako sam ja ta koju ćete odabrati hvala Vam. Bok

• Default avatar -
    kitinita

Nisam nkad imala priliku koristiti Dr. Hauschka preparate. Voljela bih i ja imati svojeg doktora u kući :)

• Default avatar -
    Ecume

Dajte da povjerujem u sve dolje navedene komentare! :)

• Default avatar -
    LadyD

Treba li išta više reći od ovoga :Madonna koristi isključivo preparate Dr.Hauschka - reklamira ih na ''sva usta''tako sam i saznala za njih.E, sad samo još i da ih probam...možda mi vrate 10-ak godina ,njoj jesu !

foxxyy48

Imam veoma osjetljivu kožu i sklonu alergijama. Dr. Hauschka kozmetika i proizvodi su ono čemu težimo svi - korištenju proizvoda iz prirode..bez kemije, bez nuspojava, bez straha. Tko ne voli sva blaga prirode imati na svojoj koži, neka se javi ;)
    Vlastiti koncept obrade je još samo jedan veliko plus - bravo ! Također podržavam i oglašavanje - decentna web stranica, sa svim podacima i pregledno.
    Jer dobar glas o kvaliteti se daleko čuje !

• Default avatar -
    mendja

dr Hauschka rules!! curke, jedna od rijetkih prirodnih kozmetika, mislim da u dm-u i ostalim drogerijama i jedina uz apsolutno prihvatljive cijene...preporučujem svima :)

• Default avatar -
    vin

osim što je kozmetika apsolutno prirodna- ne testiraju na životinjama i što je još fascinantnije i hvale vrijedno što i od dobavljača zahtjevaju certifikate da sirovine nisu testirane na životinjama.
    Za vrijeme razvoja preparata Dr.Hauschka, preparati se opsežno testiraju na volonterima a to je još jedan dokaz da je baš ova kozmetika sigurna za uporabu.Što se tiče konkretnih proizvoda, ovaj preparat za noge na bazi ružmarina mi je prijeko potreban,:), jer prilikom duugog sjedenja na poslu po vručini mi noge žude za relaksacijom i osjećajem lakoće.

• Default avatar -
    Monikak

Prije nekoliko godina prvo sam probala kremu od dunje ,zatim hidratantnu kremu.....i tako je sve počelo.Ovo ljeto tražila sam kemu za sunčanje i više je ne proizvode...šmrc.Prvo me je Hauschki privukla "etiketa" prirodna kozmetika, onda specifičan miris po bilju.....a presuda je bio učinak na koži.Od onda ostajem zauvijek vjerna Hauschka kozmetici.

• Default avatar -
    Ivana3

Imam osjetljivu kožu, sklonu alergijama i stalnom "ničim izazvanom svrbežu". Pronašla sam lijek u prirodnoj i kvalitetnoj kozmetici Dr. Hauschka i ne namjeravam ju mijenjati :) Ovo ljeto sam počela otkrivati i njihovu dekorativnu kozmetiku s kojom sam također oduševljena. Predobar je osjećaj njegovati kožu prirodnim kremama, a još je bolji kad znam da niti jedna životinjica nije zbog toga morala patiti :)

• Default avatar -
    pinokijica

volim kozmetiku Dr Hauschka jel ona voli moju kozu, i moja koza voli nju tako da je tu ljubav obostrana, i hvale vrijedna! i nadam se da ce dugo potrajati do moje duboke starosti sa smiljem, andelikom, maslinom, jabukom... da cemo Dr Hauschka i ja zajedno uzivati i mazati se jos dugo i dugo !!!

• Default avatar -
    branka_vk

Kozmetiku Dr Hauschka obožavam. Prirodna kozmetika pozitivno djeluje na ljudsku kožu, razvija prirodni metabolički proces čime se bolje i brže koža samoobnavlja. Prirodnu kozmetiku možemo koristiti godinama i uvijek će imati isto djelovanje na našu kožu.

• Default avatar -
    maja76

Ne znam zašto, ali naziv Dr.Hauschka me je podsjetio na "Sex i grad" i Carrie Bradshow..i tako sam probala proizvode, sve što ima smilje ili lavandu privuče moju pažnju, ali ovaj put.....oduševljena sam kvalitetom. Svaka čast!

• Default avatar -
    LannChi

Dr. Hauschka kozmetiku počela sam koristiti prije par godina, kupujući razne proizvode "za probu". Uvijek sam bila zadovoljna njihovim utjecajem na svoju kožu, ali sam uz njih koristila i razne druge...jednostavno nisam mogla odolijeti svim tim šarenim pakiranjima što se nude po ljekarnama, drogerijama, parfumerijama...No, kada sam ostala u drugom stanju, prije otprilike dvije godine, moj pogled na kozmetiku, preparativnu i dekorativnu, se zauvijek promijenio..i Dr. Hauschka je zauzeo mjesto br. 1 u mojoj kupaonici. Razlozi za to su nebrojeni: kao prvo i najvažnije u trudnoći mi se potpuno senzibiliziralo osjetilo njuha i nisam mogla ni primirisati nikakve parfeme i kemijske proizvode - od čega su svi Dr.Hauschka proizvodi na sreću potpuno slobodni; zatim, postala sam svjesna da sve što unosim u organizam, pa tako i putem kože utjeće na razvitak tog malog bića što raste u meni i htjela sam da do njega dolaze samo najbolji, potpuno prirodni sastojci; treće - nisam dobila ni jedne jedine strije, iako sam imala predispozicije za njih - mazala sam se s Dr.Hauschka uljem! Danas kad je trudnoća daleko iza mene i kad parfemi ponovno mirišu, Dr. Hauschka je još uvijek br.1 na mojim policama, a najljepše od svega mi je kad se svi čude da moja beba od 14 mjeseci voli prati zube - s Dr. Hauschka dječjom pastom! Koristim gotovo sve Dr. Hauschka proizvode, za lice, za kosu, za tijelo, dekorativnu kozmetiku - kad počneš jednostavno više ne možeš stati! Hvala Dr. Hauschka što si mi omogućio prirodno, ugodno i sigurno uživanje u sebi!

• Default avatar -
    noari

ZATO JER JE TOLIKO DOBRA DA MI NITI JEDNA DRUGA KOZMETIKA NIJE POTREBNA, NITI JU ŽELIM! Koristim ju već dugo i još dugo će me pratiti na mom životnom putovanju. Uistinu je odličan suputnik :)

• Default avatar -
    dmijakovac

Volim ga zato sto je najbolji prijatelj moje koze i u 50.-im podmladuje,moju tanku suhu kozu,sa slascu mirisnog voca,na licu osijetim cvijetna polja,a ulje limuna me osvjezava i nudi svijezinu u ove vruce dane.Buba

• Default avatar -
    Trixie

Obožavam ga zato jer ću osvojiti poklon paket i postat će mi najbolji prijatelj od kad vidim svoje ime među dobitnicima! :)) Nisam imala prilike koristiti tu kozmetiku, ali nešto mi govori da ćemo se ipak sresti i dugo družiti!

• Default avatar -
    micuga

Dr Hauschka proizvodi prijatelj su mojoj koži i prijatelj svim članovima moje obitelji. Prijatelje se voli i cijeni njihovu ljubav i brigu prema nama, zar ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani