Osvoji Dr.Hauschka ljetni paket...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    cvijet
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Obžavam proizvode Dr Hauschka jer jedino oni odgovaraju mojoj izuzetno osjetljivoj koži.
    Izuzetno mi je važno što su potpuno prirodni i nisu testirani na životinjama.
    Dr Hauschka poklon paket bio bi mi najdraži poklon za moj nadolazeći 38-i rođendan (18. 07.)
    Nadam se da će te odabrati baš mene!
    unaprijed zahvaljujem

• Default avatar -
    MASHKA

nikada nisam bila u mogućnosti da sebi priuštim Dr.Hauschka kozmetiku a o njoj sam čula sve najbolje! zaista bi bila srećna da mogu da je probam...

• Default avatar -
    LJUPK

Vratila sam se s godišnjeg odmora i baš bi mi trebao komplet jedne takve kvalitetne kozmetike kao što je Vaša te se iskreno nadam da ću je i osvojiti i isprobati !

• Default avatar -
    Pepeljugica

Joj, čim sam vidjela da dijelite Hauschku, ozarila sam se. Pa eto dajem kraljevstvo za nju..ono, ne koristim Gotovo ništa drugo od kozmetike osim nje i oduševljena sam. Čista prirodna hladno prešana ulja, kvalitetni sastojci i ne testiranje na životinjama namamili su me kao pobornicu zdravog života, ljubiteljicu životinja i kože osjetljive na sintetiku i otada sam vjerna Hauschki. Budući da sam zakoračila u 30-e, mislim da mi ni ova njega za zrelu kožu neće biti naodmet, bar kao preventiva. Jednostavno čim vidim da se dijele njihovi proizvodi imam potrebu odigrati što kao zadovoljna korisnica, što jer nisu baš jeftini:)

fawlty

Kod Hauschke su me privukli kvalitetni i neagresivni sastojci, a konačno sam je odlučila isprobati nakon Hauschka tretmana lica u oazi pod imenom Orgona.

Pohvalila bih kremu od ruže koja me spašavala ove zime. Prisustvo ulja i voskova daje joj gušću teksturu, ali je lako nanosiva, a kožu ostavlja mekom i radijantnom. Bogata je bez da je teška i komedogena, što je savršeno odgovaralo mojoj dehidriranoj koži sklonoj atopiji, ali i znojenju.
    Krema također ima nevjerojatno ugodan miris te na njoj s pravom piše ''rose''. Navodno se u jednoj tubici skriva preko 1075 (!!!) ružinih latica koje će vam se sa svojim mirisom i učinkom rascvjetati na licu.

Svakako bih voljela isprobati još neke Hauschkine proizvode: mislim da bi mi tonik za noge i aftersun njega savršeno ''sjeli'' u ove dane kad su nam noge teške, a koža pod stresom, dok bih, iako me nevjerojatno privlače ovi vrijedni sastojci pa bih ga željela zadržati, intenzivni tretman ipak poklonila svojoj majci koja uvijek štedi na sebi, što joj se odražava i na licu.

lila17

Volim dr. hauschka kozmetiku jer je prirodna, i takva vrsta kozmetike me oduševljava, volim ju samo gledati u dućanu, a kamoli mazati se. Cijenim prirodna ulja, prirodan pristup, prirodne sastojka, mirise, jednostavno obožavama eterična ulja kojih ovdje ima naprete, cijela ta proizvdnja me fascinira, i drago mi je što postoje ljudi na svijetu koji to prozivode, i voljela bih da više ljudi koristi prirodnu kozmetiku napram ovih industrijskih kemija, jer sigurno bi bili ljepši i zdraviji

Renifil

Volim prirodu,znaci volim Dr.Hauschka:)Koristila sam kremu od ruze za osjetljivu kozu i bila mi prilicno masna ali zato dobra zimi, ljeti je previse. Tonik nisam koristila ali mlijeko za ciscenje mi je bilo skroz OK - stovise, jedno od rijetkih koje mi nije ostavljalo kozu neugodno zategnutu i suhu.
    Da ne stavljaju konzervansa mogu vjerovati jer mi je mlijeka za ciscenje ostalo nekih 2-3 prsta na dnu bocice i kako ga nisam koristila neko vrijeme - uhvatila se plijesan, ZELENI!Treba imati frizider u kupaonicu:)))
    Najbolji mi je lip balm - to koristim redovito i jako sam zadovoljna:)
    Bilo bi mi drago da imam sansu probati i ovaj ljetni paketic:)

• Default avatar -
    Shema

Nisam baš imala puno iskustva sa proizvodima dr. Hauschka, ali ono što sam isprobala pokazalo se odličnim. Dnevni balzam za područje oko očiju i balzam od ružmarina za stopala ugodno su me iznenadili svojim mirisom, teksturom a posebno učinkom na moju kožu. Bila bih jako sretna kad bih imala mogućnost da isprobam i neke proizvode iz ovog ljetnog poklon paketa.

• Default avatar -
    Malal

Pravo iz priode,,,,zaista voljela bih isprobati!!!

• Default avatar -
    malazana

Iprobala sam puno preparata raznih proizvođača u nadi da ću pronaći proizvode koji će ispuniti moja oćekivanja u smislu odgovarajuće njege i zaštite moje izrazito suhe kože sklone iritacijama, no bez pozitivnih rezultata.
    Na preporuku dermatologa počela sam koristiti Dr.Hauschka prirodnu kozmetiku kojom sam uistinu zadovoljna.Posebice me oduševila revitalizirajuća dnevna krema i maska za lice ,jer mojoj koži pruža potrebnu vlagu, a ujedno je umiruje i njeguje.
    Osim preparativne kozmetike, otkrila sam i neke proizvode dekorativne kozmetike koji mu omogućuju uljepšati se,a ne izazivaju alergijske reakcije poput zlatno smeđe olovke za oči i ruža za usne u boji maline.
    Dr.Hauschka kozmetika s pravom se naziva ,,Blago iz prirode,,

• Default avatar -
    vericaa

Proizvodi Dr.Hauscke su prirodno blago... Pružaju mi svu zaštitu i njegu koja mi je potrebna

• Default avatar -
    inas

Volim zbog toga što super mirišu, sve prirodno...

• Default avatar -
    maljevacdjurdja

Počni! Započeto je pola djela....Početi ću komentar sa ovom izekom za sve one koji još nisu isprobali kozmetiku Dr.Hauschka.Uistinu jedinstveno blago iz prirode prilagođeno meni,tebi,nama!Svi vanjski i unutarnji čimbenici slabe moju kožu a ova se kozmetika bori protiv njih i odnosi pobjedu.Posebno hvalim i vama i svima okolo balzam za područje oko očiju koji umiruje umornu kožu i vlaži je a istovremeno mirno spavam bez straha od "vrećica oko očiju ujutro".Hvala Dr.Hausschka
    na tako velikoj prirodnosti kozmetike i učincima koji su vidljivi.

malirat05

MA DR.HAUSCHKA JE DEFINITIVNO MOJ TIP......KOZMETIKE! ;-)

• Default avatar -
    dada54

Ja sam priroda.Zar je čudno da mi preparati Dr.Hausschke tako savršeno odgovaraju?

ZVIMBL

Priroda voli nas, Dr.Hauschka voli prirodno, a ja volim prirodne proizvode Dr.Hauschka... :D ..<3..<3..

• Default avatar -
    klematis

U užurbanom životu naše svakodnevnice znamo da nam je svima prehrana loša i neredovita.Naravno loša prehrana ima svoje posljedice koje su najviše vidljive na koži.U takvom životu važan je sastav i porijeklo svih preparata koje koristimo.Kozmetika Dr. Hauschka je najbolje što se može dogoditi izmučenoj i oslabljenoj koži.Daje joj potrebnu hidrataciju i elastičnost.Balzam za područje oko očiju je fenomenalan umiruje i opušta kožu,a revitalizirajuća dnevna krema daje osječaj mladosti i u našim 40-tim godinama.

• Default avatar -
    zaza23

ulazim u 30-te, hranim se loše, ne vježbam, katastrofčan stil života - alarmantno. time for a change :D zdrva krava je odličan portal, a čini mi se da su proizvodi dr. hauschka upravo nešto što diže raspoloženje ovakvma poput mene ;)

gregori

Volim sve prirodno pa tako i kozmetiku Dr.Hauschka

• Default avatar -
    coldplay

Njega kože je mnogo više od isključivo fizičkog njegovanja. Dr.Hauschka kozmetika poštuje životne sile i prirodne ritmove kože. Vjeruje se da je razumijevanje načina na koji kožu treba njegovati u istoj mjeri duhovni i naučni čin. Dr.Hauschka visokokvalitetna kozmetika s prirodnim sastojcima je i jedno i drugo ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani