Osvoji Dr.Hauschka ljetni paket...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Lepr
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Volim ljeto posebice sunce. Nema ništa ljepšeg bezbrižno se izležavati na suncu. Ali bezbrižnost kada je koža u pitanju ne dolazi u obzir. Uz upotrebu preparata sa zaštitnim faktorom, koža se može isušiti. Zato koristim After sun losion koji pridonosi obnavljanju kože te zadržavanju preplanulog tena i nakon sunčanja. Zbog svojih sastojaka kožu čini neopisivo mekom i poželjnom za dodire.
    Život bez maskare mi je nezamisliv a kažu da su prva stvar koju muškarac primijeti na ženi oči. Pogled je glavno oružje u zavođenju zato moje trepavice moraju biti besprijekorno našminkane što ću postići uz dr.Hauschka maskaru. Ružin vosak i jojobino ulje prijanjaju uz svaku pojedinu trepavicu i tako ju štite i njeguju.

Prvo što zamijetim na ljudima su ruke. Volim imati lijepe i njegovane ruke a to očekujem i od suprotnog spola  Zato koristim dr. Hauschka kremu za ruke jer se brzo upija u kožu, ne ostavlja masni trag i kožu čini glatkom. Tko je za rukovanje?

Zašto dr. Hauschka? Nabrojat ću samo neke razloge.
    1. sastojci su iz prirode, pomno izabrane ljekovite biljke i vlastiti koncept obrade.
    2. proizvodi nisu testirani na životinjama, što je za jednog ljubitelja životinja jako važno. Za vrijeme razvoja preparata dr. Hauschka, preparati se testiraju na volonterima.
    3. kvaliteta

U mojoj kupaonici su isključivo djelotvorni proizvodi s preciznom namjenom kao što je Dr. Hauschka linija, koja ispunjava obećanja, baš kao i ja.

• Default avatar -
    Sandra051

Nježna poput leptira, lagana kao pero, nezamjenjivi osjećaj mekoće.

• Default avatar -
    djenica

obožavam kozmetiku Dr. Hauschka jer prati ritam moje kože uvijek!!!

• Default avatar -
    ludara

Moja sestra, inače magistrica farmacije, je isprobala gotovo svu moguću kozmetiku ne bi li našla nešto što bi odgovaralo njenoj osjetljivoj koži. Nakon godina isprobavanja, naletila je na Dr Hauschka i sada je vjerna samo toj kozmetici. Svaki put kad joj dodem u posjet, a dolazim sve češće iz samo jednog razloga, ja se mažem, isprobavam, i cijelu kozmetiku joj isprevrćem jer želim sve probat, ;) Najdraža mi je Dr Hauschka krema za ruke jer suiznimno osjetljive i suhe. Poklonite ovaj poklon paket meni, da više ne gnjavim sestru. :)

• Default avatar -
    ivanasecurity

Konačno članak koji mogu osobno potvrditi ;-) Naime, zbog problematične kože sam isprobala sve i svašta dok nisam potražila prirodno rješenje u jednoj bio trgovini. Vlasnica me ljubazno pozvala na besplatni tretman njege lica i šminkanje koji je u njihovom dućanu izvodila poznata splitska vizažistica.
    Rekoh, zašto ne! Naravno, radilo se o promociji kozmetike Dr. Hauschka! Bila sam oduševljena mirisima eteričnih ulja i laganih formula kremica koje mi nisu začepile pore na koži. A i savjeti za pravilnu njegu i odabir kozmetike za moj tip kože su neprocjenjivi. Preporučujem svima da se raspitate o promocijama ove predivne kozmetike jer je to najbolji način da se zaista uvjerite u istinitost ovog članka, a i svih pozitivnih komentara. Ivana.

• Default avatar -
    Renata40

Jako sam zadovoljna s kozmetikom Dr Hauschka, jer s njom osjećam kako moja koža diše!

• Default avatar -
    JSKALAB1

Dugo sam se borila s problemom masne i osjetljive kože,a Dr.Hauschka kozmetika je izbalansirala
    potrebe moje kože na najbolji način.Ujutro i navečer,očišćeno lice poprskam Tonikom a zatim umasiram laganu kremu od ruže .I to je to. Minimalan trud za jako dobar rezultat.

• Default avatar -
    annaaos

Po svim komentarima i preporukama, mislim da je Dr.Hauschka kozmetika prava stvar za mene! Nadam se nekom dobitku, i da cu postati jedna od zadovoljnih zena koje koriste Dr.Hauschka kozmetiku! :)

• Default avatar -
    marinatomljenovic

Koristite kozmetiku Dr.Hauschka-bit će vam ljepša njuška!

• Default avatar -
    Kristina2110

Kozmetika dr. Hauschka izvrsno odgovara mojoj koži. Prirodna je i podržava svojstva kože te potiče prirodne mehanizme obnavljanja kože...u isto vrijeme ju štiti od vanjskih loših utjecaja onečišćenog zraka, vrućine, hladnoće, vjetra...veselim se ljetnom paketu :)

natyka

Na sam spomen Dr Hauschka proizvoda sve mi zamiriši i taj me miris prati kroz dan. S obzirom da imam vrlo osjetljivu kožu ( fenotip 1) sklonu alergijama, osobito na sunce, veselim se ovim prirodnim proizvodima. Ljeto je tu, još samo fali vaš paket i ja ću biti 100 posto zadovoljna, hvala!

teaich

Dr.Hauschka kozmetika je, u ovom zagađenom svijetu u kojem moje lice strašno osjetljivo reagira, moj istinski prijatelj. Očisti mi kožu lica kao da sam se umila izvorskom vodom, a blistam prirodnim sjajem kao da živim u šumarku okružena samo najčišćim zrakom! Hvala tiiiii, prijatelju!

• Default avatar -
    ellica18

Dr.Hauschka ima sve što mi treba,
    nježnu masku koja te diže sve do neba,
    hidratizira lice i vrati mu sjaj,
    tada moliš Boga da joj nikada ne dođe kraj.

Proizvodi uvijek su u torbi,
    zimi kada ispucaju ruke nikada kraja toj borbi,
    imam tonik za ruke koji ih vrati vlažnost,
    uvijek će u mom životu imati posebnu važnost.

Poslije sunčanja namažem se po cijelom tijelu,
    za sebe i najmilije imam kolekciju cijelu,
    dio je naše obitelji koja nas obasipa pažnjom,
    čini našu kožu ponovno vlažnom.

Zbog toga volim Dr. Hauschka proizvode,
    oni me u drukčiji svijet nježnosti vode,
    sve što želim imam kod njih,
    potpisujem do kraja života korištenje istih.

S ljubavlju, Mirela <3

• Default avatar -
    antonijaaa

Volim Dr. Hauschku jer, za razliku od mnogih drugih, njihovi proizvodi vrijede svake kune koju plaćam. Studentica sam, imam vrlo ograničen budžet i nije mi u interesu kupovati nekvalitetne proizvode koje ću baciti ili dati nekomu drugome. Ovi su proizvodi dostupni, kvalitetni i itekako učinkoviti. Osobito bi pohvalila kreme za sunčanje - odlične su.
    Također moram napomenuti kako dosta mojih kolegica, također studentica, koristi proizvode dr. Hauschke i nisu ništa manje oduševljene od mene. Samo tako nastavite!

• Default avatar -
    isniks116

kozmetiu Dr Hauschka upotrebljavam več par godina,,od kada sam čula za nju,upotrebljavanj je .Pošto uskoro imam okruglo 50 mojih ljeta koža mi se previše ljušti i suha je i njegova kozmetika mi izrazito pogoduje mojoj koži.....kako za sunčanje tako i njegu i nadam se da ču još dugo moči da je koristim.

• Default avatar -
    AU

Imam prilično osjetljivu koži i godinama sam isprobavala razne proizvode, ali nažalost ništa me nije u potpunosti zadovoljilo.Kada sam prije par godina čula za dr.Hauschka proizvode najprije sam isprobala hidrantnu dnevnu kremu za lice, a postepeno sam počela koristiti i ostale proizvode jer mi jednostavno odgovaraju i melem su za moju kožu .Svima od srca preporučujem kozmetiku dr Hauschka koja svojom kvalitetom priča najbolju priču o sebi ...

• Default avatar -
    ALIMDAR

Evo prilike da osvojim nešto što još nisam probala. Komentari su zaista pozitivni i sve curke od srca preporučuju kozmetiku Dr. Hauschka pa bi je stvarno voljela i isprobati. Imam 40 godina i sigurno bi ova blaga kozmetika bila pravi melem i izbor za moju kožu. Pošto živim u malom gradu i nemamo dućana sa kozmetikom nisam bila u prilici ni susresti se sa kozmetikom Dr. Hauschka te bi ovaj poklon stvarno željela osvojiti i biti još jedna zadovoljna korisnica. :))) Evo toliko i nadam se...

• Default avatar -
    sanja07

...jedni od rijetkih koji svoje proizvode testiraju na volonterima a ne na životinjama!!!i zbog toga koristim njihove proizvode jer su jako ekološki osvješteni!!!!sve pohvale za to!!!

• Default avatar -
    gugec

Prije svega podržavam prirodnu kozmetiku i prirodne proizvode,sad još i više s obzirom da sam trudna te želim zaštitit svoju bebu od unosa razno-raznih kemikalija. Kao i svaka žena u tridesetim godinama koža mi dobiva "smijalice" a sada(nažalost) i brojne mrljice po licu od sunca. Koristim njihov tonik za noge jer su mi otečene i bolne, ostale preparate nisam probala ali vjerujem da su super te se nadam njihovoj i vašoj nagradi!

• Default avatar -
    Aron

Zahvalna sam što imam mogučnost osvojiti tako vrijedan poklon,jer to za mene Dr.Hauschka uistinu je!
    Otkako sam počela koristiti Hauschka kozmetiku koža mi se preporodila i ima poseban sjaj koji svi
    primječuju.
    Riješila sam problem crvenih flekica,a dehidrirana koža za mene je prošlost.
    Svaki preparat je poseban i jedinstven,teško mi je izdvojiti,ali favoriti su mi;ampule S,dunjina krema,ruža light,maska za revitalizaciju,a tek fini balzam za usta ;))) mmmm
    Također oduševila me Hauschkina filozofija,eko pristup,te korištenje biljaka iz biodinamičkog uzgoja.

Lp,A

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani