7-dnevna detoksikacija uz Biottu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Mimika7
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Rodila sam prije tri godine i stalno sam se tjesila da ce kile s vremenom otici i da je to sve od porođaja. Ali sad nakon 3 godine osjecam se dosta tromo. Iako imam po mojoj procjeni nekih 10 kg viska imam osjecaj da mi je to sve na trbuhu i koliko god se pokusala zdravo hraniti i manje jesti jos uvijek osjecam nedostatak energije i stalni umor. Vidjela sam ovaj clanak i odlucila ostaviti svoj komentar,ne samo da možda osvojim ovaj paket,vec mozda netko ima nekakav savjet kako se osjecati vitalnije.

bubamala

oho :) detoksikaciju nisam nikada probala,zvuči zanimljivo.dobro bi mi došla jer uz svakodnevno vježbanje na step klupici i trud da skinem koju kilicu,pijem jako puno vode,koja mi je već dosadila.ovo bi bila odlična promjena

MonaL

POzdrav, malo sam nakupila kila za vrijeme zime i malo još za vrijeme Uskrsa kad je glavna delicija bila šunkica i kolači. Iako nisam debela, bar se takvom ne smatram (ali me ima na strateškim mjestima), već par mjeseci tražim po ljekarnama nekakve preparate koji bi mi omogućili očistiti organizam od svakakvih otrova koje sam unijela tijekom zime u sebe, na žalost niti jedan mi nije odgovaro, one koje sam probala uglavnom nisu bili učinkoviti. Imam iskustva i sa inozemnim preparatima koji su ok, ali naravno nisu tako lako nabavljivi. Inače nisam osoba koja taloži kilograme, ali ne zahvaljujuči genetici, već konstantnoj rekreaciji...poput planinarenja, igranja tenisa, biciklizma, alpinizma...i ostalih razbribriga u prirodi. Proljeće je moje godišnje doba!!! U pravilu ne držim dijete već se pokušavam što zdravije hraniti, konzumirajući namirnice iz bakinog vrta...trudim se živjeti zdravo, a samim time i sretno u skladu sa prirodom i onim što mi priroda pruža....S obzirom da sam u potrazi za organskim preparatima koji će mi omogućiti očistiti moje tijelo, i osvježiti izgled, mislim da Biotta upravo ono što sam tražila.....

• Default avatar -
    knezevicbeti

o napokon nesto sam nasla,nakon trudnoce sa drugim djetetom dobila sam puno na tezini skupljam informacije kako zdravo skinuti suvisne kilograme i mislim da ova 7-dnevna detoksinacija uz Biottu bitce prava prilika da zapocnem sa promjenama u mojoj ishrani.Hvala tvrtki Pretti a i "zdrava Krava" sto nas o svemu informira.Pozdrav

• Default avatar -
    Yadro

Ovaj paket bi se jako uklopio u moj program mršavljenja koji provodim (uz manje pauze) gotovo godinu dana; od 92 kg dosla sam do 78kg (visina 160cm), a cilj mi je doci do 63 kg. Dakle, na pola sam puta. Najviše mi je pomogla dijeta sa juhom od povrća-tako sam otkrila blagodati voća i povrća (pročišćavanje organizma). Svako jutro napravim uz pomoć sokovnika sok od 2 naranče, 1 jabuke i mrkve. Ponekad dodam I malo celerovog korijena. Grrapefruit i ananas su također zastupljeni, a osim povrća, izbjegavanja nezdravih masnoća i šećera jedino meso koje konzumiram je piletina, puretina i riba. Jedino mi želudac ne podnosi sok od rajčice, probala sam ali ne ide. Sokove od krumpira, kupusa ili cikle nisam konzumirala, a poznavajući njihov ljekoviti efekat mislim da bi nadopunili moju dijetalnu prehranu i ojačali organizam.

• Default avatar -
    magdos

Detoksikacija je super stvar. Tko nije probao,neka obavezno proba i osjetit će sve blagodati. Imam 54 godine. Iako već 10-tak godina postom čistim, tj. detoksiciram tijelo, višak od 17 kg sam uspjela prije
    5 godina uspješno i lagano rješiti (trajno) sa herbalifeom.
    Krenula sam sa 82 kg (visina 162 cm), došla na 65 kg. Super osjećaj. Ukupno 4 konfekcijska broja
    manje, o energiji i dobrom osjećaju da ne pričam. Shakeove radim u sokovima (ponekad i Biottinim koji
    su stvarno super). Moja četveročlana obitelj započinje dan sa zdravim i najkontroliranijim obrokom (danas 76 ministarstava zdravstva u svijetu provjerilo i odobrilo herbalife kao hranu) već pet godina. www.hranisedobro.com

• Default avatar -
    delfinic

Svaki organizam je drukčiji .S obzirom da je teško definirati koliko dugo organizam treba provodit detoksikaciju pošto to ovisi o općem fizičkom stanju,nakupljenim toksimima,prehrani te stresu,smatram da se u ovom slučaju radi o dovoljnom vremenskom razdobolju.Za mene je detoksikacija stran pojam pa upravo stoga bi mi 7-dnevna detoksikacija bila potrebna te novo iskustvo.

• Default avatar -
    baltazar7

Nikad do sada nisam probala detoksikaciju, ali vidim da svi pričaju o tome pa me zanima je li doista tako dobro?
    Druga dva razloga zašto mislim da bi trebala dobiti paket Biotta Wellness Tjedan su da u članku piše kako se to treba napraviti u proljeće kao priprema za ljeto i nakon prevelikog konzumiranja šećera, masne hrane i alkohola. Budući da je Uskrs kod bake prošao i trenutno je proljeće mislim da zadovoljavam oba uvijeta...

• Default avatar -
    fifislava

Upravo sam na streosmetru saznala da sam izlozena visokoj razini stresa, sokići bi sigurno pomogli da se malo odstresiram:)

• Default avatar -
    ivanapk

Žurba, strs, posao, obiteljske obaveze, nezdrava prehrana...itd.=HITNA detoksikacija.
    Vrijedi probati :) .

• Default avatar -
    nikosaurus

detoksikacija zvuci super!!!uz plivanje, boks, voznju biciklom i svakodnevno masiranje celulita :-) mislim da bi bio praaavi bingo!!!!i jos je sve eko :-)))jupiiiiii!!!!

• Default avatar -
    praznik1

Nakon Uskršnjih kolača detoksikacija tijela je nužno potrebna.

• Default avatar -
    seny1

Ovo bi bilo interesantno probati, do sada još nisam.
    Hvala.

• Default avatar -
    bose

Probala sam Biotta ekološke sokove i mogu reći sve najbolje o njima.

• Default avatar -
    esed

Nakon Uskrsa i mnogo kolača te šunkice, rado bih se oporavila uz ove proizvode.

• Default avatar -
    vanka1

Baš bi volila to probati. Zahvaljujem.

• Default avatar -
    marijapa

Nakon ovog vikenda mislim da bi ovi proizvodi svima dobro došli.

• Default avatar -
    miljen

Što da komentiram. Zvuču super i baš bi volila da probam.

• Default avatar -
    Anja85

Nemam iskustva s ovakvom vrstom posta jer sam bezbroj puta cula da sokovi moraju biti svjeze pripremljeni u sokovniku (kojeg si ne mogu priustiti) jer inace nema efekta. Ali Biotti vjerujem jer vec dugo pijem njihov sok od cikle i mogu reci samo najbolje.
    A zasto mi je potrebna detoksikacija... hm, a kome nije? :) S obzirom na to da se u sali ponekad nazovem najstarijom 26-godisnjakinjom na svijetu jer me ponekad i starcici preticu na biciklu.. mislim da ne moram vise nista reci. ;)

• Default avatar -
    innervoice

Članak je poticajan! Prije tri mjeseca sam provela sedmodnevni post s Biotta sokovima držeći se uputa i bilo mi je to izvanredno razdoblje! Prštila sam od energije koja se rijetko iskusi i rado bih sve ponovila. Inace imam prekomjernu težinu i psihički se pripremam na općenitu promjenu životnih navika. Post preporučujem svima, jer je glad uz ove sokove bilo lako svladati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani