7-dnevna detoksikacija uz Biottu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    flame76
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Probala sam sok od borovnice, tj. obicno ga pijem u proljece nataste radi popravljanja krvne slike. Steta je sto u ponudi nema soka od kupine. Moji ukucani iz istih razloga povremeno piju sok od cikle i mrkve. Bilo bi korisno isprobati Wellness Tjedan paket .

• Default avatar -
    flame76

Probala sam sok od borovnice, tj. obicno ga pijem u proljece nataste radi popravljanja krvne slike. Steta je sto u ponudi nema soka od kupine. Moji ukucani iz istih razloga povremeno piju sok od cikle i mrkve. Bilo bi korisno isprobati Wellness Tjedan paket .

medoKartonski

Mislim da bi ovi sokići svima dobro došli nakon ovog vikenda! :)

• Default avatar -
    nemamnadimak

nakon zimske, teške hrane i uskršnje gozbe, sanjarim o Biotta Wellness Tjednu... Teško je pokrenuti se dok metabolizam još hibernira, ali sama pomisao na paket koji sadrži ekološke povrtne i voćne sokove, biljni čaj i laneno sjeme ulijeva entuzijazam... Prirodno, zdravo i tako fino, a tijelu čudotvorno!

• Default avatar -
    micuga

Čitajući o Biotti, usta su mi se napunila slinom od želje da ih pijem.

• Default avatar -
    malapcelamaja

Ajme, koliko komentara! Pogodili ste s nagradom pred ljeto. :) Ja sam se bacila na trcanje navecer tri puta tjedno, mazem se anticelulitnom kremom i masiram dok me ruke ne zabole, nalijevam se vodom... Za kojih mjesec dana se treba skinuti na plazi. :) Biotta Wellness Tjedan paket mi se cini kao odlican pomagac da se osjecamo zdravo i izgledamo bolje.

• Default avatar -
    strasilica

Ove kombinacije voća, a naročito kombinacija mrkve s ostalim voćem, naprosto zovu da ih se proba. Dok se ne proba o ukusu se može samo maštati. :)

• Default avatar -
    loparanka

baš sam razmišljala o nečem takvom,ali penzićima uvijek postoji ali i eto uz malo sreće Biotta sokići bit će moji...pa da se trud oko zdravlja upotpuni....tjelovježba,detoksikacija i zdrava hrana to je moja postala životna mana....pozdrav svima

• Default avatar -
    suzika11

Na tržištu postoji miijun preparata za detoksikaciju. Najbolje mi je kad se među njima nađu proizvodi koji su čista kemija. Upotrebljavajući ih u tijelo unosimo samo još više štetnih tvari. Ovi sokovi čine mi se kao dobra stvar i vrijedilo bi ih isprobati.

• Default avatar -
    lucylucy

Nakon teške zime lagano nam stiže ljeto za koje se moramo pripremit. Jedan od korak je i kvalitetna detoksikacija zahvaljujući Biotta proizvodima moguće je i ojačati organizam unoseći sve potrebne vitamine i minerale. Čisteći organizam Biotta proizvodima zračit ćemo novom energijom, zdravljem i ljepotom.

Pingvinich

DAJMO IM DA ŽIVE ZDRAVO!!
    Humanitarna akcija pokrenuta za podizanje svijesti o zdravoj hrani među mlađom populacijom, tj. studentima koji žive izvan svog rodnog grada te su zbog manjka vremena i novca prisiljeni prehranjivati se u raznim menzama masnom hranom ili nezdravim fast foodom!
    Mladom organizmu potrebni su sokovi od svježeg voća i povrća kakve nam donosi Biotta, kako bi pomogli pri učinkovitom učenju i maksimalnoj upotrebi sivih moždanih stanica u vrijeme nadolazećih ispitnih rokova!
    Stoga, molimo vas da i vi poduprete ovu hvalevrijednu dobrotvornu akciju, te barem jednoj studentici (tj. meni) omogućite zdrav život!
    Unaprijed zahvaljujemo na vašoj podršci!
    :) :)

• Default avatar -
    pinokijica

obozavam prirodne zdrave sokove, jel u njima postoji postoji jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i drugih zdravih supstanci u svakom soku. Samo trebate znati koji sok odabrati da biste mogli tretirati zdravstvene probleme.Čak i oni koji nisu pretjerani ljubitelji napitaka, koji često zaboravljaju piti vodu i odmahuju rukom na preporuke o važnosti hidracije mislim da su ovi sokovi najbolji izbor!Prije nego popijete čašu cola cole ili nekog drugog gaziranog ili zaslađenog pića imajte na umu svoje zdravlje, svoju jetru, i ucinite nesto za sebe !!

• Default avatar -
    anamaribodrusic

djeca,poso,kuhanje,spremanje nikada vremena za sebe.....osjecaj umora,iscrpljenost,gubitak snage a ujedno zdravlje na nuli.....upomoc......upravo bi mi trebalo nesto da me osnazi da barem jednim u stvari vecim dijelom dovedem sebe u red......imajte razumjevanja :)

Jardasi

Slucajno sam na uskrsnji ponedjeljak jela sparuge i nevjerojatno kako mi je pomoglo, cesce sam isla na wc i nisam bila sva napuhnuta od svih tih delicija koje sam unijela dan prije... Tako da s ovim sokovima se taj niz moze lijepo nastaviti...

• Default avatar -
    madoni

E to bi bilo stvarno super - mogli bi mi pomoći u mojoj dijeti i gubljenju kilograma, bilo bi super probati nešto novo a pritom u tome i uživati. Superrrrrrr

• Default avatar -
    zara7

Do sada sam mogla jesti bilo što, a da se kilogrami ne lijepe. Međutim iza mene je porod i 35 godina, više se umaram uz "hendlanje" s djetetom, poslom i kućanskim poslovima. A tu je dodatno i proljetni umor, tako da sam razmišljala o detoksikaciji. Još ako je i finog okusa...

• Default avatar -
    dancani

ovo bih stvarno voljela probati,jer svoje mišljenje mogu tek onda iznijeti...u svakom slučaju škodit nemože..

• Default avatar -
    jasminkast

Sokovi su odlični . Provjereno ja sam ih koristila po totalnoj terapiji dr.RUDOLF BREUSS želeći detoksirati organizam .U kratkom periodu sam skinula 13 kg i odlično se osjećala sada opet namjeravam početi detoksikaciju organizma iz zdravstvenih razloga jer sam nakupila dosta kilograma viška. Sokovi su jako ukusni. Inače sam ih kupovala u mercatoru . Sve pohvale tvrtki Pretti za odlične sokove Biotta.

ludakostruja

Iskreno, nikad nisam probala te proizvode pa sada mislim da je idealna prilika da ih probam. Bila bi tada prava sretnica kao i ostale koje su probale. Tada bi i ja mogla komentirati o proizvodima!! :)))

• Default avatar -
    natasa85

Obožavam prirodne sokove, sve što je prirodno je i fino i zdravo. Jutarnje buđenje uz cijeđenu naranču je nešto nezamjenjivo, ali treba iscijediti puno naranči da bih dobila čašu soka!:)) Vaše sokove sam probala uz dečka koji ih koristi jer ima problema i s probavom i s kilama. Ako osvojim paket, sokove ću pokloniti njemu, a valjda će i meni udijeliti koji!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani