7-dnevna detoksikacija uz Biottu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ljilja53
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Sa 58 godina pokupiš mnogo neravnoteže u svom organizmu, pa Biotta Wellnes Tjedan zvuči kao obećanje da ćeš malo predahnuti, odlučiti učiniti nešto za sebe, pročistiti tijelo i dušu, povratiti ravnotežu, zdravlje i opet zasjati da bi ponovno mogla obasjavati druge, jer takve smo mi žene-supruge, majke, bake, kćeri, sestre, svekrve, punice, prijateljice, ljubavnice, vjernice, radnice, šefice...Znam, da sam uvijek na zadnjem mjestu na mojim papirićima obveza, pa ne isključujem mogućnost, da će moguća nagrada biti radost najmilijima!. Uzdravlje!

• Default avatar -
    cvijet

Pokloni su prekrasni , a meni uistinu treba detoksikacija od lijekova i nezdrave hrane . Nadam se da će te odabrati baš mene jer sam u invalidskoj mirovini i te si prizvode zaista ne mogu priuštiti.
    Unaprijed zahvaljujem
    zatrovani cvijet

• Default avatar -
    noari

Mmmmmm... obožavam prirodne sokove, bilo povrtne, bilo voćne! Naprosto mi vraćaju kontrolu u moj ubrzani život. Onog trena kad primim svježe pripravljeni sok i otpijem gutljaj, sve se naglo uspori, od pokreta, otkucaja srca, disanja. Zvukovi se stišaju, problemi nestanu. Svaki gutljaj u potpunosti je prožet Prirodom i Zdravljem. Osjećam kako se svo Zdravlje Prirode slijeva niz moje tijelo i ulazi u svaku stanicu i poru, a onda novi gutljaj ponovi sve to iznova, a smješak na mom licu biva sve veći i veći. Najednom se nađem na predivnoj livadi, u predivnoj šumi, na predivnoj plaži, stopljena sa svim zvukovima, okusima i mirisima Prirode. Moje tijelo tada odbaci stari oklop i ponosno pokaže novi, mladi. I sve što tada osjećam je Smirenost, Energiju i Zahvalnost...

Ovakav užitak volim si priuštiti s vremena na vrijeme, bez obzira koliko malo novaca u tom trenutku imala, jer Zdravlje ne čeka plaću i ne može se odgoditi. Stoga cijenim svaku voćku u svom domu, i u svakom povrću i voću uživam svim svojim osjetilima i zahvalna sam im što me hrane i čine zdravom. Hvala i Vama što potičete to među ljudima :)

• Default avatar -
    soolemah

Voće u boci, idealno za početak dana, okrijepu na poslu, popodnevni odmor i večernje opuštanje. i tako sedam dana.

ira1806

inaće imam problema sa probavom, a sad kad sam trudna problemi su izraženiji. voljela bih probati sokove ukoliko neće štetiti trudnoći. u dm-u sam znala vidjeti te sokove ali nikad ih nisam probala

• Default avatar -
    lsrnec

Rado bih se preporodila uz Biottu :-) Hvala vam ako mi to i omogućite.

• Default avatar -
    teja1508

Zvuči ukusno i zdravo. Nakon Uskrsa i mnogo kolača te šunkice, rado bih se oporavila uz ove proizvode.

• Default avatar -
    sanja07

Probala sam te sokiće i moram priznati da su tako fini da sam s njima "zarazila" sve oko sebe :))

• Default avatar -
    Mina8

Nisam do sada postila na sokovima, ali zvuči zanimljivo i mislim da mi ne bi bio problem očistiti organizam uz tako fine i ukusne sokiće.

Sena1

Ubrzani tempo i stres ostavljaju posljedice na sve nas, pogotovo na nas majke koje uz neograničenu brigu za djecu i obitelj, najviše vremena provodimo na poslu.

Za taj tempo treba imati snage i volje, a vjerujem da bi mi vaši Biotta sokovi pomogli da još kvalitetnije živim ovaj stresan život i riješim se negativnih tvari u organizmu.

Zahvaljujem

vlabra77

S obzirom da sve volim jesti a na kolače "padam" ... a upravo je prošlo vrijeme Uskrsa, kada je preeeeviše kolača dostupno :-(, jedna prava detoksikacija bi bila nužnost (i zbog "viška" šećera, kolesterola, triglicerida, a i na žalost kilograma ;-)).
    Biotta je pravi odabir jer odradi "proljetno čišćenje" bez da se pati, a daje ti "šusa"!!!

Još prije 15 godina kad sam bila bolesna uz Biottine sokove sam "dizala" imunitet, vrlo uspješno!!!
    Nekako sam, na žalost, prestala ih koristiti i baš se veselim što sam se, slučajno, uključila na portal "zdrave krave" i podsjetila se na Biottu! Hvala vam!!! :-)

• Default avatar -
    Svanda

Teška hrana i blagdani,
    više nismo maleni i lagani.
    A kad blagdani prođu,
    stresni dani na faksu dođu.
    Nezdrava hrana i čokolada,
    stalni probavni kaos vlada.
    Zato nam Biotta sada nadu daje,
    da se nitko radi prošlih dana ne kaje.
    Čišćenje uz Biottine prirodne sokove,
    za lakše nam daljnje životne tokove. :)

imeime

Sve češće osjećam pomanjkanje energije u organizmu,vjerujem da je jedan od razloga što sam rodila prije nepuna dva mjeseca i činjenica da mi fali sna,obzirom na svakodnevno buđenje noću.Naravno tu je i 8 kilograma viška koji su mi ostali nakon poroda.Osjećam se prilično loše.Željela bih isprobati Biotta proizvode,vratiti energiju,elan i stanje organizma dovesti u zdravu formu.Želim biti mama koja se dobro i zdravo osjeća, a pri tom i dobro izleda.

• Default avatar -
    psycho_00

mislim da bi mi detoksikacija svakako dobro došla, s obzirom na to da sam "ovisna" o čokoladi:) a ovi sokovi izgledaju vrrlo primamljivo..=)

papillonzg

Mislim da bi se ovi sokovi fino uklopili u moj režim detoksikacije :)

• Default avatar -
    ivadvo

kao i sve "cure" od 40 i neke, htjela bi za ljeto imati proporcije 90-60-90

• Default avatar -
    asparagus

biotta sok od cikle dajem djetetu od 6 mjeseca, sada ima 4 godine i imam samo riječi pohvale-dijete je uistinu minimalno bolesno, ne znam je li to baš zbog soka, ali počela sam ga piti i ja i popravila mi se krvna slika nakon 2 mjeseca uzimanja!odlično!
    a detoksikacija bi mi sigurno dobro došla!

• Default avatar -
    kravicaM

Proljece je idealno vrijeme za ciscenje organizma. Skidamo sa sebe sloj po sloj odjece pa bi trebalo skinuti i sloj masnih naslaga. Tesko je nabaviti organski uzgojeno voce i povrce. U vecini slucajeva ne znamo sto jedemo i radimo sebi "medvjedju uslugu". Biotta je priznato ime u svijetu prirodnih sokova i njeno ime ulijeva sigurnost i pouzdanje da smo svome tijelu priustili ono najbolje iz prirode.

• Default avatar -
    bumbaloo

Detoksikacija mi je potrebna zato sto radim naporan posao i osjecam se umorno i iscrpljeno. Imam iskustva s postom na sokovima. Proslog proljeca sam svaki petak kroz dva mjeseca bio iskljucivo na vocnim sokovima. Rezultat je bio odlican - izgubio sam 7-8 kg i osjecao sam se zdravije i mladje. Svako ljeto radim nesto slicno - 3 dana jedem iskljucivo grozdje. Tijelo se ocisti, a dijeta je zdrava i nije ju problem odraditi jer je grozdje ukusno.

• Default avatar -
    frenky984

kao i svakome, potrebna mi je detoksikacija kako bih se riješila svih otrova iz tijela, i time doprinijela općem poboljšanju zdravlja. Post i priordni sokovi su mi odavno poznati; post je odličan kako bi se tijelo odmorilo od prerađivanja hrane, kako bi se uspostavila ravnoteža u organizmu, izlučio višak tekućine i snjima svih otpadnih tvari. Prilikom posta veoma je važno piti dosta tekućine; sokova od voća i povrća, vode i slično. Ayurvedska medicina posbno naglašava važnost posta i pijenja tekućine, a u svrhu izlječenja od mnogih bolesti, jer je poznato da gomilanjem otrova u tijelo, tijelo se dovodi u disbalans, i postoji mogućnost različitih oboljenja, posebno kancerogenih. već proljetni umor, beživotnost kože i općenito smanjena energija, cellulit, prvi su znaci da je tijelu potreba detoksikacija; pročišćavanje, odmor.....Najbolje vrijeme za provođenje istog je proljeće! I naravno, važno je piti prave prirodne sokove. Mislim da su Biotta sokovi odlični jer sam ih dosta koristila, a posebno sok od mrkve, koji je izvrstan u borbi protiv raznih bolesti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani