Djeca, pos'o, kuća. Nema birtije za mene i moje frendice. Možda bi život uz Biottu izgledao ovako: Biotta, djeca, pos'o, kuća, birtija, Biotta... pa u krug :)
Ovi sokovi su predobri!!!! Koji puni okus... odmah se vidi da su prirodni!!!
Koristila sam Biottine sokove od borovnice i mogu reci da sam se odusevila i proporodila koristeci ga.Pila sam ga radi blage anemije i vec nakon 2 tjedna bila sam puno poletnija,umor je nestao,a snjim je dosao i novi polet,a i poboljsala mi se krvna slika.Zato mogu reci da Biottine sokove krasi izuzetna kvaliteta,jer njihovi proizvodi imaju visok udio voca,nema rafiniranog secera...sve je prirodno i ko stvoreno za mene.Zato bih bila i vise nego odusevljena da osvojim Biottin poklon paket ,jer mislim da ja zasluzujem najbolje od priorode.Biram kome poklanjam svoje povjerenje,a to jedino moze biti Biotta.Sve toksine koje smo skupljali tijekom cijele zime,mozemo otkloniti sa samo 7 dana finim vocnim skovima..Nije li to divno?A i ja sam sretna jer Biotta postoji...i jer sam nasla ljubav kojoj vjerujem.Zivimo u skladu sa prirodom!
Detoksikacija?! Zašto mi je potrebna?! Evo upravo zato što nakon ovih zimskih mjeseci tijelu je potrebno neko novo osvježenje i ponovna uspostava dovoljne razine energije u tijelu te cjelovita obnova organizma, a to nam zasigurno nije moguće postići bez nečega kao što su Biottini sokovi koji su izuzetno kvalitetni i pravi stimulator za proljetnu obnovu organizma i novi dašak energije kojim ćemo zatim zračiti...Pila sam već Biottine sokove nekoliko puta i zaista sam zadovoljna, jednostavno mi podižu energiju i svaki puta iz DM-a ne izlazim bez barem jedne bočice Biottinih sokova :) Pred ispite bi mi bili velika pomoć za sve napore koje je potrebno izdržati u ovo stresno razdoblje koje nadolazi :)
Nakon dugogodišnje borbe za svoju kralježnicu i neuspjele operacije, pa nakon toga i hrpe teških i otrovnih lijekova, prošlo ljeto odlučila sam - DOSTA. Prestala sam jesti meso koje nikada nisam previše ni voljela, a počela svakodnevno jesti voće, povrće (po mogućnosti sirovo), povremeno ribu, soju, crvenu leću i mnoge namirnice za koje nisam ni znala da postoje, počela sam redovito raditi pilates vježbe za kralježnicu, ali i voziti bicikl sve više i sve češće (trenutno mi je 25 km premalo). Ove zime nakon duuugo vremena nisam bila ni prehlađena, a gripu da ni ne spominjem i osjećam da se sve bolje i bolje.
Ponekad provodim i "vikend detoksikaciju" - od petka popodne do ponedjeljka ujutro domaće smiksani i isjeđeni sokići, lagane juhice, sauna..
Ali sada bi htjela probati i detoksikaciju zdravim sokovima koje ne trebam sama raditi i koje do sad nisam probala, a čitam da su zdravi i bio, pa evo mi prilike da probam uz pomoć Zdrave krave pravi kompletni tretman, a onda i da sama nastavim dalje. Hvala unaprijed!
ja sam također na lijekovima koji me dosta uništavaju jer imam ulkus želuca i vrlo malo namirnica i smijem jesti. detoksikaciju do sada nisam provodila,ali čitajući ovo mislim da mi je došlo vrijeme. doktori ni ne znaju ništa drugo nego prepisivati lijekove koji više štete nego koriste, a organizam nepovratno strada.
definitivno printam članak i komentare i krečem sa spašavanjem same sebe!
ja bi ovo za svog tatu koji boluje od ulceroznog kolitisa, da ga nekako natjeram da se malo pokrene i počne misliti na svoje zdravlje. čuo je već za post sa sokovim ali je komentar bio " a tko će mi praviti sokove?ja to ne znam sam...bla bla"...stotinu izgovora,znate kakvi su muški. ovo da mu gurnem pod nos, bio bi problem riješen :)
kao i svakoj drugoj osobi,potrebna mi je detoksikacija,pogotovo nakon blagdana. nakon kolača i suhe i krute hrane,crijeva su puna toksina i treba ih osloboditi. i iz tog razloga bi željela osvojiti ovaj paket sokova od povrća i voća
drago tijelo, želim ti se odužiti za sve što činiš za mene sedmodnevnom detoksikacijom. hvala.
Hvala na raznovrsnim okusima Vaših sokova koji su mi pomogli da izdržim terapijski post od 21 dana koji se izvrsno odrazio na moje zdravlje. Bilo mi je vrlo bitno da je 100% organski jer tada jedino taj post ima onaj učinak za koji je i namjenjen - zdravlju i pobjedi tumorskih izraslina na štitnjači pa sam se u moru organski uzgojene hrane odlučila za onu koja je stvarno tako i uzgojena.
Hvala na zdravlju !!!! Toplo Vas preporučam svima
Ovo mi se jako svidja. Zivim u Kanadi i zanima me da li je Biotta Wellness dostupan u Kanadi. Bilo bi lijep osvojiti ovako divan paket.
Amira
Ovim putem htjela bi svima poručiti da se brinu o svome tijelu, paze na njega jer ono će to višestruko vratiti, naročito treba paziti na prehranu i što se unosi u tijelo, ja obožavam zdravu prehranu, naročito Biotta proizvode i iskreno ih preporučujem svima, a sami ćete vidjeti rezultate korištenja...od zdravije kose, kože koja blista do poletnosti i energije....
Uživajte u svakom danu uz Biotta proizvode!!!!
Vrlo rado bi uživala u Biotta proizvodima. Rado bi osvojila ovu prekrasnu nagradu.
Moja djevojčica od dvije godine vrlo slabo jede voće i povrće,što predstavlja ozbiljan problem obzirom da se razvija i da je nužno da u organizam unosi vlakna,vitamine,minerale,željezo i sve dugo,no Biottine sokove pije i voli,a naročito sok od mrkve, povrtni koktel,voćni sok od grožđa i borovnice,pa sam zbog toga sretna jer znam da tako unosi sve potrebne hranjive i korisne sastojke koji su neophodni za pravilan rast i razvoj.Često puta u vrtić donesem sok od grožđa koji vole i njeni prijatelji.
Sretna sam jer znam da su Biotta proizvodi ukusni i vrlo korisni kao djeci tako i meni koja koristim Biotta Breuss radi pomanjkanja željeza u krvi,po preporuci liječnika
Početkom proljeća svakome bi dobro došlo čišćenje i izvana i iznutra, nekako smo navikli u proljeće raditi veliko čišćenje kuće, sve se čisti, mijenja i prozračuje, a možda bi ipak trebalo prvo krenuti iznutra i pročistiti svoj organizam da bi imali snage i volje početi sa čišćenjem svojeg okruženja puni nove energije i snage. Vjerujem da ovaj Wellness tjedan paket to sigurno i efikasno čini, samo se treba odlučiti na taj korak.
s obzirom da pokušavam promijeniti loše prehrambene navike, rado bi isprobala Biottine proizvode.
Dali je moguče i u 61g.nešto promjeniti na bolje? Sigurno,popraviti zdravlje,dobiti snage za preživljvanje s malom mirovinom,vjerovati u dobre vile i očekivati poklone,ha,ha.Hajde pijmo zdrave sokove!!!!
bit ću iskren s vama,meni treba jedna dobra detoksikacija,naime tipično sam muško i iako me supruga tjera da jedem više zdrave hrane,meni to jednostavno ne ide,često i zbog posla i manjka vremena strpam nešto iz fast fooda u sebe,jedem previše mesa i majoneze,a i znam pretjerati s alkoholom,,,
volim povrtno-voćne sokove,žena često radi frapee,a kaže da unutra stavi i pokoji list blitve ili špinata,za divo čudo ja to ni ne primjetim,ovi sokići bi bili za mene,lanene sjemenke žena samelje i stavlja u frape našoj kćeri jer je to super za probavu,a čaj bi bio za ženu jer vidim da voli jako čajeve posti ih ima oko 10 vrsta u ormariću:-)
Biti majka je zahtjevno, majka blizanki je zahtjevno na kvadrat, a biti samohrana majka blizanki, k tome na sreću zaposlena... to već često graniči s nemogućim.
Ako tome dodamo stil života u kojemu što više slobodnog vremena provodimo na izletima u prirodi, planinarimo, učimo voziti bicikle, veslamo u kanuu, ili idemo u kazalište, kino, muzeje, čitamo knjige i puuuno razgovaramo o svemu što nas okružuje... moja zdrava prehrana na žalost često pada na zadnje mjesto.
Iako se trudim da imamo barem jedan zdrav i uravnotežen obrok dnevno, previše je toga što pojedem na poslu, ili nekada između aktivnosti, ili navečer kad napokon stavim curice na spavanje, a što je puno "praznih kalorija", šećera, masnoća... Posljedice se naravno osjete u vidu manjka energije, lošeg tena, nepotrebne 1-2 kg viška...
Detoksikacija uz voćne i povrtne sokove bi bila odličan uvod u ovo opet aktivnije doba godine, no svaki moj takav pokušaj do sada je propao nakon dan, dva, a sokovnik skuplja prašinu. Biottin 7-dnevni plan detoksikacije se pak čini kao nešto ostvarivo, bocu soka uvijek mogu ubaciti u ruksak i imati ga pri ruci u svakom trenutku.
Više zdravlja za mene i više energije koju ću imati za moje djevojčice - vrlo primamljiv cilj. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji