Fitness 02. listopada 2017.

Vrijeme je za povratak u teretanu! Koji program odabrati?

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Gyms4you, popularni lanac fitness klubova donosi „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“, program kroz koji se promovira zdrav i aktivni način života te dodatno motivira za kontinuirano vježbanje u njihovim teretanama.

Vrijeme je za povratak u teretanu. Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda i top forme, a time i boljeg raspoloženja. Ljetni odmor, uživanja i izlasci vjerojatno su poremetili uobičajeni ritam prehrane i režim vježbanja. Nakon dužeg perioda bez vježbanja za očekivati je i da je oslabio mišićni tonus tijela. Jesen znači povratak u rutinu, i to ne samo u smislu poslovnih obveza, već i kad je riječ o vježbanju i treninzima.

Novi izazovi su pred nama, baš kao i novi programi. Gyms4you, popularni lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, predstavlja „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“, posebno promotivno i nagradno događanje s ciljem promoviranja zdravog i aktivnog načina života te dodatnog motiviranja za kontinuirano vježbanje u teretanama Gyms4you.

S obzirom na to da je u Gyms4you nemoguće zakasniti na trening, jer ovi fitness klubovi rade non stop, svaki dan, od 0 – 24 sata, program „BACK 2 THE GYM“ idealna je prilika za stvaranje nove tjelesne forme.

Neka ovo bude tvoj tjedan! Besplatni probni treninzi, gratis članarine i pokloni, degustacije i DJ night

U sklopu ovog događanja svi postojeći Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you Osijek teretani u periodu od 02.10. do 06.10.2017. imat će mogućnost osvajanja besplatne mjesečne članarine. Svaki dan za vrijeme trajanja akcije u Gyms4you klubu u Osijeku bit će izvučen po 1 dobitnik besplatne mjesečne članarine, a uz ovu akciju svakog će se dana odvijati i ostale dodatne aktivnosti:

  • besplatni probni treninzi
  • besplatni fit savjeti osobnih trenera
  • besplatne degustaciju različitih proizvoda (promocije Polleo proizvoda)
  • promotivne cijene različitih proizvoda ( prodajna akcija Dukat Fit proizvoda 1+1 gratis)
  • gratis pokloni (Multipower pokloni, Nivea proizvodi)
  • gosti iznenađenja

Ovaj specijalni tjedan u osječkom Gyms4you fitness klubu zaokružit će mini event uz DJ night koji će uključivati lutriju s brojnim dodatnim nagradama i pogodnostima, a održat će se u ponedjeljak 02.10.2017. od 18.00 do 22.00 sata.

Svi Gyms4you prostori opremljeni su kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje. Ove fitness klubove još popularnijima čini i njihov jedinstveni koncept. Naime, Gyms4you je uvijek otvoren, svaki dan u tjednu od 0 do 24 h, a članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele i koliko god puta dnevno žele.

 | Author: PR Foto: PR

Program „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“ održat će se tijekom listopada i u Gyms4you fitness klubovima na obali: u Šibeniku i Zadru od 09.10. do 13.10.2017.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.