Fitness 09. siječnja 2017.

Moć pozitive: 98-godišnja učiteljica joge otkriva svoju moćnu mantru

Foto: Print Screen Youtube video
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U 98. godini života Tao Porchon-Lynch još uvijek održava satove joge, a što je čini najstarijom učiteljicom joge na svijetu. Osim što vježbanjem sama održava svoje tijelo i duh snažnima, Tao svojim polaznicima prenosi što znači živjeti pozitivan život.

Tao je ujedno postala zaštitno lice kampanje Power of She koju provodi Athleta.com, a samim time imat će priliku svoju duhovnost širiti diljem svijeta.

"Power of She je pokret koji potiče žene i djevojke da ohrabruju jedna drugu, stanu na kraj potkopavanju i zajedno ostvare neograničeni ljudski potencijal. Sami smo jaki, a ujedinjeni možemo napredovati", stoji na web stranici Athleta.com.

Sve je moguće kada osjetiš radost življenja

Tao podučava jogu već 75 godina, a od kako je upoznala učiteljicu joge i meditacije dr. Terri Kennedy zajedno održavaju satove i ljudima prenose svoje znanje, energiju i radost življenja

"Sve je moguće. Ništa nije nemoguće kada se probudite svako jutro govoreći sami sebi: 'ovo će biti najbolji dan u mom životu', a to će se ostvariti", tvrdi Tao.

Pogledaj video kako bi vidjela na koji način je Tao iz znatiželjne mlade djevojke izrasla u svjetsku ikonu joge te što polaznici tečaja kažu za nju i Terri Kennedy.

Yin joga: Poboljšava zdravlje unutarnjih organa i uči strpljenju

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.