Fitness 26. lipnja 2017.

Victoria Beckham zaista puno vježba, otkrivamo njene fitness navike

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Victoria Beckham ima oštar režim vježbanja koji je otkrila u interjuu za Vogue Nederland. Osim što trči majka četvero djece redovito vježba i sa suprugom i s osobnim trenerom.

"Puno vježbam i trčim, čak šest puta tjedno. Kada se nečeg primim postanem opsjednuta time. Svako jutro pretrčim skoro pet kilometara i vježbam sat vremena s osobnim trenerom", izjavila je uz napomenu da joj ni ta količina vježbanja ne daje dovoljno samopouzdanja kada je izgled u pitanju: "Ne izgledam savršeno jer nemam 23 godine, nego 43."

Pogledaj video u kojem Tracy Anderson, bivša osobna treneria Victorie Beckham pokazuje najbolje vježbe za oblikovanje nadlaktica

Victoria je u intervjuu govorila i o bračnom i obiteljskom životu: "S Davidom sam već 18 godina i dalje se sjajno zabavljamo. Na nekim paparazzo fotografijama izgledam kao da su mi 'potunule sve lađe', ali da je zaista tako, bi li moja djeca bila sretana i zadovoljna i bi li još uvijek bila u braku."

Doznaj više o prehrambenim navikama Victorie Beckham

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.