Fitness 10. lipnja 2013.

Trening za jaču kondiciju i snagu

Dm
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako se približava 15. lipanj, dan dm ženske utrke, kondicijske pripreme nastavljaju se uz isti intenzitet. Prof. Mario Mlinarić, ovog je puta ugostio buduće natjecateljice u Core Gym teretani.

Motivacija je sve jača i jača

'Mogu vam samo poručiti da se danas nalazite na mom igralištu, bit će opasno', sa smiješkom je curama poručio Mario. Besplatni sat priprema počeo je kao uvijek, trčanjem i dobrim zagrijavanjem čitavog tijela kao uvodom u trening koji za svrhu ima podizanje kondicije, budući da je utrka pred vratima.

'Motivacija se podigla, a i snaga i kondicija. Svaki trening su cure sve bolje i bolje, a ja im sve više stežem obruč', objašnjava Mario.

Svaki trening je poseban!

Svaki trening je drugačiji, tako da sudionice dm ženske utrke ne znaju što ih očekuje sljedeći put. Pravi put do forme odabrala je i Goranka, kojoj je ovo već osmi trening uz dm i Maria Mlinarića.

'Ovo je način da tijelo dovedem do dobrog osjećaja, ali i da napravim nešto za sebe nakon posla i obavljenih kućnih obaveza. Mislim da je ovakav način vježbanja jako dobar, za sve dobne skupine, a trening je strog, ali jako dobar i ciljano osmišljen baš za ono to nam treba. Pozivam sve žene da dođu 15. 6. u 18 h na Bundek gdje ćemo otrčati svoj trening i svi skupa uživati!

Napredak dm-ovih rekreativki vidljiv je na svakom treningu, a volje i želje za što boljom tjelesnom pripremom ne nedostaje.

 A za sve koji se još niste odlučili za dolazak na ove pripreme Mario Mlinarić je pokazao vježbu dana! Vježbu pogledaj u video prilogu!

Neka vježbanje postane dio tvoje svakodnevice i pridruži se dm-u promicanju zdravijih životnih navika za bolji život!

Više info pročitaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.