Fitness 13. lipnja 2016.

Sudjeluj u Live Facebook chatu!

Trcanje-Chat
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Live Facebook chat Zdrave Krave počinje u utorak, 14.6. u 16.30 h, a na chatu nam gostuje trener trčanja Frane Boban. Frane odgovara uživo na pitanja o trčanju, daje savjete&trikove za početnike i napredne trkače, savjetuje kako nastaviti s treninzima tijekom ljeta, kako žene trčanjem doći do top forme te što napraviti u slučaju ozljede

Nina Satošek, Berudlav Sutla, Sara Vukušić, Nevenka Satošek, Vladimir Rakoš i Mario Petek osvojili su majice Zdrave Krave. Pravila natječaja pročitaj ovdje.

O Frani

Apsolvent Kineziološkog fakulteta i trener u Adidas školi trčanja i Atletskom klubu „Perpetuum mobile“. Radi i kao stručnjak za kondicijsku pripremu i dijagnostiku sportaša u sportsko rehabilitacijskom centru „Motus Melior“. Također je autor znanstveno popularnih članaka. Dobitnik Rektorove nagrade za svoj znanstveno– istraživački rad te aktivni sudionik i predavač na konferencijama i seminarima iz područja sporta i kondicijske pripreme sportaša.

Najveća trkačka zajednica u Hrvatskoj

Adidas škola trčanja prve je školarce upisala 2011. godine, a od svojih je početaka pokrenula pravu malu trkačku revoluciju. Danas je najveća trkačka zajednica u Hrvatskoj s preko 1000 novih trkača svake godine u 5 gradova: Zagreb, Rijeka, Split, Osijek i Pula. Jedan je od ciljeva popularizacija je rekreativnog trčanja pa je svrha škole polaznike naučiti osnovnim pravilima i zakonitostima trčanja te ih dugoročno osposobiti da se samostalno bave ovim sportom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.