Fitness 06. studenoga 2015.

Na Sljeme, na Sljeme, na Sljeme...

Zk_Planinarka_630X420Px-01
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Treći izlet projekta 'Vikendom na Medvednicu' održat će se u nedjelju 8. studenog 2015. u 9 sati s okupljanjem u Mikulićima (sjeverni dio Kustošije/Črnomerca). Izlet organiziraju DŠR Aktivan život, grad Zagreb i Zaklada Hrvatska kuća srca. Tenisice na noge i vidimo se. Cijeli projekt podržava Zdrava Krava

Besplatno za sve

Hodati (planinarit) ćemo od Mikulića do PD Risnjak, a izlet će voditi kineziolog koji će nas prije starta dobro zagrijati, a po povratku i istegnuti. Staza je popularna i često korištena od strane planinara što znači da ćeš tu sresti mnoge planinare i rekreativce, a vole je i biciklisti koji voze šumom. Sudjelovanje je otvoreno i besplatno za sve!

Cilj projekta Vikendom na Medvednicu je osvještavanje građana grada Zagreba o Medvednici koja nam se nalazi 'pod nosom' i koja predstavlja idealan poligon za sportsko-rekreativne aktivnosti, a koju građani jako malo koriste.

Udruga Aktivan život će tijekom godine kroz organizirane izlete građane upoznati s planinarskim stazama i ljepotama planine te im na taj način usaditi naviku odlaska na planinu koja im se nalazi nadohvat ruke.

Više doznaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.