Fitness 29. svibnja 2014.

S dm utrkom do zdravlja

Dm-Uspr_1
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

I ove godine dm organizira veliko sportsko događanje na zagrebačkom Bundeku – žensku utrku i dm babybonus utrku. Prilika je to za velike i male sportaše, rekreativce i profesionalce jer ove godine uz rekreativnu utrku trči se i zasebna profesionalna da okušaju svoju tjelesnu pripremljenost i tako osvijeste važnost bavljenja sportom u svrhu očuvanja vlastitoga zdravlja

Bogati sadržaj za cijelu obitelj

Uz već spomenuti sportski sadržaj, posjetitelje očekuje i bogat edukativno-zabavni program iz kojeg posebno treba istaknuti besplatne dermatološke preglede koje dm organizira za sve prisutne na utrci, vrlo praktičan i konkretan podsjetnik na to da je vlastito zdravlje potrebno čuvati prevencijom. Nadalje uz jezero Bundek očekuju te i zanimljive promocije proizvoda, nagradne igre i kvizovi u sklopu kojih su pripremljene brojne zanimljive nagrade, a s obzirom na to da je organizator predvidio sadržaje za cijelu obitelj, očekuje se velik broj posjetitelja kojima je zabava zajamčena.

Na kraju programa nastupit će grupa Colonia i svojim veselim pristupom svim posjetiteljima, a osobito sudionicama utrke, priuštiti provod za pamćenje. dm ženska utrka i dm babybonus utrka te popratni program održat će se 7.6.2014. na zagrebačkom jezeru Bundek, a detalje vezane za način prijave potraži na: dm-drogeriemarkt.hr. Početak akreditacija počinje od 16:00 u sklopu zone događanja na Bundeku.

dm ženska utrka i babybonus utrka – tradicija brige o zdravlju

7.6.2014., u 16:00 na zagrebačkom Bundeku s istim ciljem naći će se brojne pripadnice nježnijeg spola, u akreditacijskoj zoni preuzimat će majice, nestrpljivo iščekujući početak još jedne dm ženske utrke. Brojne će doći s pratnjom, supruzima, prijateljima, članovima obitelji  koji će im biti snažna i glasna podrška kada utrka počne, neovisno o tome hoće li se okušati u profesionalnoj ili pak rekreacijskoj. Uz nešto veći izazov same dužine staze, sudjelovanje u profesionalnoj utrci trima najboljim sudionicama osigurava put do vrijednih nagrada. Tog dana bit će organizirana i dm babybonus utrka za najmlađe do 6 godina starosti koja iz godine u godinu broji sve više sudionika koji tako od malih nogu uče o važnosti bavljenja sportom za zdravlje.

dm je pripremio i druge sadržaje kao što su besplatni dermatološki pregledi za sve prisutne na ovom sportskom događanju. Prilika je to svima da se s dermatologom posavjetuju o stanju svoje kože i postave mu različita pitanja koja ih zanimaju iz tog stručnog područja. Kako to obično biva kada dm organizira kakvu aktivnost, tako i ovo sportsko događanje u sklopu kojega zdravlje dolazi u prvi plan ima i svoju humanitarnu notu. Tako će svi sudionici organizirane utrke koji se nisu uspjeli prijaviti putem dm-ovog programa lojalnosti, moći platiti kotizaciju, a sav prihod prikupljen tako ide izravno Udruzi Crveni nosevi. U večernjim satima sve prisutne zabavit će grupa Colonia. Više detalja potraži na: dm-drogeriemarkt.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.