Fitness 05. rujna 2011.

Posjeti SKOK 2011 u Arena centru!

Skok450X300
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

SKOK je sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita, te wellness industrije kojeg prati najveći regionalni kongres fitnessa i aerobica, te međunarodna Pilates Body&Mind konvencija

Zdravi i zadovoljni ljudi čine temelj svakog pozitivnog društva, i u vrijeme kada je ljudski pokret sveden na minimum, potrebno je djelovati na način da svi shvate kako je ljudsko tijelo ''isprojektirano'' s ciljem i razlogom!

SKOK 2011 u Arena centru! Potvrda je to uspješnosti jedne ne tako davne ideje i jedne vizije grupe stručnjaka nesebično zaljubljenih u sport i zdravlje.

Svi stručnjaci, treneri i instruktori na jednom mjestu

Prije četiri godine krenulo se s prvim regionalnim okupljanjem Pilates instruktora i po prvi puta se na jednom mjestu okupio izniman broj stručnih sudionika, čiji se broj iz godine u godinu povećavao i čije se interesno područje proširivalo. To je u 2010. godini rezultiralo organizacijom SKOK-a, prvog novog, atraktivnog i urbanog oblika sajma sporta i sportske opreme, obogaćenog s novom Pilates konvencijom, ali i prvim fitness i aerobik kongresom, te s Ivanom Balićem kao glasnogovornikom.

Zapravo, po prvi puta su se u Hrvatskoj na jednom mjestu i u jednom trenutku našli gotovo svi stručnjaci, treneri i instruktori iz područja fitnessa, aerobika, pilatesa, rekreacije, vrhunskog sporta s jedne strane i čitav niz gospodarstvenika s druge, koji su na neki način povezani sa sportom općenito.

Temelji SKOK-a su bili postavljeni. Temelji novog i suvremenog načina definiranja projekata koji imaju iznimno veliku važnost za grad Zagreb i za cijelu regiju, najviše zahvaljujući sveobuhvatnosti i snazi svojih značajki koje se definiraju kroz četiri osnovna područja:

 1. promocija zdravlja i razvoj svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti kroz sadržaje sportske rekreacije dostupne svima
 2. edukacija i razvoj znanja i vještina onih koji se direktno i konkretno bave provođenjem aktivnosti (treneri, instruktori, voditelji sportskih aktivnosti)
 3. ciljani i direktni razvoj gospodarstva i poslovne suradnje subjekata iz cijele regije
 4. razvoj turizma i promocija grada Zagreba kao gospodarskog i sportsko-kulturnog sjedišta Republike Hrvatske

'Svaki projekt ovakve veličine veliki je izazov, ali vjera u ljude s kojima živim, u ljude koje treniram, ljude od kojih učim najveći su motiv i pokretačka snaga, kotači entuzijazma koji će nas, siguran sam, odvesti iz SKOK-a u SKOK u novi SKOK..'., rekao je Orlando Lopac, direktor SKOK-a.

Budi dio sajma

Goran Ivanišević, Orlando Fitness Grupa i Kineziološki fakultet pozivaju te da i ti postaneš dio jednog potpuno drugačijeg i novog načina nastupa na sajmovima:

 • kompletno formirane i uređene izlagačke pozicije po cijeni od 240,00 do 330,00 kn po m2 (uključuje info pult sa grafikom/logom izlagača i barskom stolicom, stol sa stolicama, priključak za struju, bežični internet)
 • otvorene izlagačke pozicije po cijelom ''walk in'' shopping prostoru Arena Centra s neograničenim i besplatnim ulazom u AC
 • besplatne prezentacije najnovijih fitness programa vježbanja - Indoor Cycling, Trx,
 • Zion Bmx demo show i mala škola bmx trikova (skakonica/rampa za bicikle) Zumba Fitness, Salsa Croatia, Kettlebell Training
 • pokretna slikarska platna: CityEX i umjetnici za oboljelu djecu Hrvatske
 • show programi, nagradne igre za posjetitelje, savjetovanja o prehrani, zdravlju i tjelovježbi
 • humanitarni SKOK street basket turnir & Pomaganje je uvijek IN by KK Silent Warriors
 • premijera novih modela Hyundai automobila i novog Reebok & Cirque du Soleil programa vježbanja
 • prezentacija trkačih automobila, Hyundai škola izmjene kotača

Više info na: www.skok.in

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.