Fitness 19. studenoga 2021.

Paul Rudd je proglašen najseksi muškarcem svijeta, koja je njegova tajna?

Foto: shutterstock Paul je među oštrom konkurencijom izabran kao najseksi muškarac na svijetu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svake godine časopis People odabere jednog muškarca koji nosi titulu onog najseksi, a ove godine je to Paul Rudd, poznat kao Ant-Man, ali i Mike iz serije Prijatelji te Josh iz teen filma 90-ih Clueless

Ovogodišnja titula najseksi muškarca na svijetu pripala je glumcu Paulu Ruddu. Američki 50-godišnji glumac i sam je bio iznenađen ovom titulom, budući da su prijašnje titule pripale primjerice Bradu Pittu, Davidu Beckhamu i kolegi Osvetniku Chrisu Hemsworthu. Čitateljice su navele kako im se kod Paula posebno sviđa njegova osobnost i šarm, a mnoge su se u glumca zaljubile još u seriji Prijatelji gdje je glumio muža luckaste Phoebe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Osim osobnosti koja osvaja, Paul ima i zavidne mišiće i kondiciju što je pokazao na setu filma Ant-Man. Stvoriti kondiciju superjunaka je uistinu izazovan posao, no Paul je pomoću treninga i uravnotežene prehrane uspio napraviti potpunu transformaciju u 47. godini života. Kako mu je to uspjelo?

Paul vježba i kada se ne priprema za ulogu superheroja

Rudd je prije Ant-Mana uglavnom glumio šarmantne uloge u kojima se nije previše oslanjao na mišiće, no jednom kada se pridružio svijetu Marvel superheroja, tjelovježbu je morao staviti na prvo mjesto. "Nikada nisam vježbao ovoliko intenzivno", dodao je za People

Kako prenosi Delish, Rudd je za potrebne snimanja kombinirao vježbe snage u teretani kojima je gradio mišićnu masu, ali ih je povezao i s elementima gimnastike kako bi ih oblikovao. Ispričao je kako slične vježbe radi i inače, no da ih je za ulogu morao izvoditi mnogo intenzivnije. Ipak, naporna tjelovježba nije mu smanjila želju za zdravim životom pa tako Rudd priznaje da i dalje posjećuje teretane kako bi ostao u dobroj formi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marvel BGM (@marvelbgm_)

Superheroji žrtvuju zabavnu hranu za mišiće

"Izbaci sve zabavno iz prehrane i imat ćeš tijelo superheroja", našalio se Rudd za Variety. Priznaje kako je tijekom pripreme za akcijski film izbacio iz prehrane gotovo sve ugljikohidrate i šećer, jeo je puno proteina i povrća, a zabranjen mu je bio i alkohol u bilo kojem obliku. Napomenuo je za RTE da je takva prehrana bila vrlo efektivna, ali ga je činila nesretnim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MHS Artists (@mhs_artists)

Kako ne bi bio nesretan baš svaki dan, Paul ipak ovakav rigorozan režim prehrane čuva samo za dane kada se priprema za snimanje filma. Za AARP je priznao da ga takav stil života jednostavno ne bi ispunjavao. Ipak, Paul i izvan seta jede uravnoteženo kako bi bio primjer svojoj djeci, ali se ne ustručava s vremena na vrijeme nazdraviti čašom dobrog vina ili piva.  

Možda te zanima... Ana de Armas, nova Bond djevojka, otkrila koliko je sati dnevno vježbala za ulogu Fitness Možda te zanima... Superjunakinje u 50-ima: Jolie i Hayek kondiciju za film stekle neobičnim izborom vježbi Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.