Fitness 16. ožujka 2022.

Nova kolekcija najvećeg domaćeg brenda fitness odjeće zove na bijeg od svakodnevnice

Foto: Zoe Leggings, Polleo Sport
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Oaza kakvu svi priželjkujemo 

O svjesnosti i radu na vlastitom zdravlju, mentalnom i fizičkom, nikad se nije toliko pisalo kao danas. Kako bismo bili dobri prema drugima, prvo moramo biti dobri prema sebi – prema svom umu i tijelu. Trebamo znati stati i odmoriti, ponekad usporiti i uživati u trenutku, kreirati vlastitu oazu mira. Znati što naš um i tijelo stavlja u ravnotežu je bogatstvo kojeg možda nismo svjesni – jesu li to uspomene i mirisi kojima otputujemo u određen trenutak u prošlosti ili trčanje s glazbom u ušima ili pak istezanje na suncu okupanoj terasi, šetnja plažom i skupljanje kamenčića… Svatko od nas ima svoju oazu koje možda nije svjestan i koju rijetko posjećuje.  

Inspirirani vlastitom oazom - morskim povjetarcem, šumom valova i bjelinom bračkog kamena, iz kreativnog studija hrvatskog brenda Zoe Leggings pozivaju nas da na trenutak odmorimo od stvarnosti, duboko udahnemo i pronađemo svoju unutarnju oazu mira. 

 | Author: Zoe Leggings, Polleo Sport Foto: Zoe Leggings, Polleo Sport

Zoe Leggings 16. ožujka predstavlja svoju novu kolekciju pod imenom – Oasis. 

„Oaza nije samo mjesto u pustinji koje znači spas, već oaza može biti mjesto u našem umu, mjesto koje smo sami stvorili kako bismo tamo pobjegli kada stvarnost postane preteška. Tom mišlju smo se vodili kod kreiranja novih modela.“ – istaknuli su iz Zoe teama.  

Tajice koje slave žensko tijelo

Zoe Leggings već godinama kreira tajice koje slave svako žensko tijelo te svakom kolekcijom teži izaći s novitetima koji će ženama omogućiti da se istovremeno osjećaju slobodno i privlačno u odjeći koju nose i u kojoj vježbaju. Vjerni samo najboljim talijanskim i francuskim materijalima, Zoe team nastavlja s implementacijom novih tehnologija te razvijanjem novih inovativnih krojeva i modela. Poznate kao tajice koje grle tijelo i ističu atribute, Zoe tajice su već godinama prvi izbor brojnih sportašica i influencerica. 

Kao brend, Zoe leggings se u novoj kolekciji okreće recikliranim materijalima i etičkoj modi koja promovira zaštitu okoliša i promiče poslovanje malih šivaona. Iz ljubavi prema sportu i vjernosti prema kvaliteti, Zoe leggings tajice dizajnirane su prema najboljim karakteristikama sportske odjeće te protkane atributima  posljednjih modnih trendova. Stvorene za aktivnosti i inovativne modne kombinacije, Zoe leggings tajice jamče udobnost i kvalitetu. 

Multiwear modeli koji obogaćuju svaki ormar!

Oasis kolekcija donosi i brojne novitete poput multiwear modela – odjeće koja se može nositi na nekoliko načina tako da ne dobivate jedan novi komad u svojem ormaru već njih nekoliko. U multiwear kolekciju ulaze Mermaid dress, haljina koja se sastoji od dvije haljine u jednoj – wrap dress baza s prorezima u području struka izuzetno je atraktivna u azurnoj plavoj koja je ujedno i boja sezone, dok se badić Flow može vezati na nekoliko različitih načina. Tu su i reversible topovi i badići mogu nositi na dvije strane. 

 | Author: Zoe Leggings, Polleo Sport Foto: Zoe Leggings, Polleo Sport

Linija badića 

Uz liniju odjeće dolazi i nove kolekcija Zoe badića. Uz mix and match mogućnosti kreiranja različitih stilova,  zaigrani dizajn te dašak šesdesetih i atraktivne boje, ovog ljeta sigurno nećete ostati nezamijećeni. 

Nova Oasis kolekcija dolazi na tržište 16.03 u vidu velikog presale-a s popustima do 50%, ekskluzivno u svim Polleo Sport poslovnicama i na webu. Cijelu kolekciju možete pogledati na linku – http://polleosport.hr/oasis