Fitness 12. srpnja 2016.

Video trik: super vježba za čvrstu stražnjicu na plaži

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mixa, stručnjak za osjetljivu kožu, udružila se s timom stručnjaka kako bi ti donijela savjete iz područja dermatologije, nutricionizma, psihologije, tjelovježbe koji će ti pomoći da na odgovarajući način brineš o svom zdravlju te zdravlju i njezi svoje kože.

Upoznaj Mixa stručnjake koji će s tobom podijeliti odgovore na pitanja s kojima se najčešće susreću u praksi. Odrastanje, hormonalne promjene, zagađenje okoliša, stres, umor, nezdrave navike, loša prehrana i brojni drugi čimbenici mogu naštetiti osjetljivoj koži i uzrokovati vidljive nesavršenosti poput pojave prištića, akni, mitesera, mrlja, proširenih pora i sjaja, a umjereno vježbanje snižava stres koji je štetan za kožu i usporava proces starenja te nastanak bora i mrlja.

S obzirom na to da su dani sve ljepši i topliji, sve vježbe koje mogu pozitivno utjecati na tvoje zdravlje, a i zdravlje tvoje kože, možete odraditi vani, u prirodi ili u teretani s rekvizitima. Tjelesna aktivnost vrlo je važna za naše zdravlje - jača mišiće, srce i mozak, kao i kožu. Vježbanje je dobro za cijeli organizam, a kako je koža naš najveći organ i ona sama ima koristi od tjelesnih aktivnosti. Ako želiš saznati na koji način vrlo učinkovito postići ili održati tjelesnu kondiciju, kao i opće zdravlje organizma – pogledaj savjet našeg #Mixa stručnjaka, trenera Danijela Profazića!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      tonica123

      lijepe vježbe i lijepi savjeti i svakome bi ih preporučila ali ja s obzirom da sam u ozbiljnim godinama i sa reumatskim oboljenjem kondiciju održavam svakodnevnim šetnjama bez obzira na vrijeme i prognozu,no svakako bi napomenula da je kondicija i vježbanje izuzetno zdravo jer zahvaljujući vježbanju (na koje sad redovito idem u toplice ) i zahvaljujući svakodnevnom kretanju u ovim ozbiljnim ,penzionerskim godinama još uvijek sam pokretna unatoč ozbiljnoj reumatskoj bolesti .

    • Default avatar -
      trnje

      čučnjevi svakodnevno - radim po 4 serije od 50 komada,brzo hodanje ujutro 6 km u trajanju od 40 minuta svaki drugi dan i vježbe sa laganim bučicama za nadlaktice - to su mi omiljene kondicijske vježbe i rezultat je vitko i utegnuto tijelo.Lijep pozdrav!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.