Fitness 22. studenoga 2016.

Ledena bajka - klizanje u centru Zagreba, za djecu do 6 godina besplatno!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tek nekoliko minuta hoda južnije od Zrinjevca, po treću godinu za redom, sve generacije moći će pokazati svoje klizačke tehnike u Ledenom parku!

Klizanje u Ledenom parku

Ove sezone, svakodnevni glazbeni program Ledenog parka činit će nastupi bendova i DJ-eva koji će posjetiteljima od 19 do 22 sati dočarati ledenu bajku sa live svirkom. Cijena klizanja na Ledenom parku iznosi 15 kuna, od 10 do 16 sati, te 20 kuna, od 16 do 23 sata, dok je najam klizaljki 15 kuna. Za djecu do 6 godina klizanje je besplatno, dok umirovljenici, branitelji i studenti ulaznice za klizalište plaćaju 10 kuna. Kako bi svi posjetitelji mogli što više uživati u adventskoj atmosferi, radno vrijeme Ledenog parka je od 10 do 23 sata.

 | Author: PR Foto: PR

50 posto popusta na povratnu kartu

Ledeni park ponovo ostvaruje suradnju s HŽ Putničkim prijevozom.  Dođi vlakom na klizanje po promotivnim cijenama. Naime, HŽ nudi čak 50% popusta na cijenu povratne karte. Uz predočenje karte HŽPP-a na blagajni Ledenog parka ostvaruje se popust i na cijenu ulaznica za klizanje – u jutarnjem terminu cijena karte iznosi 10 kuna, a u popodnevnom terminu 15 kuna.

Za ljubitelje dočeka nove godine na otvorenom, Ledeni park i Advent na Zrinjevcu pripremaju bogat program. Uz mogućnost rezervacije stolova na Ledenom vidikovcu s kojega se pruža jedinstven pogled na klizalište, bend i vatromet u ponoć, dobar provod je zajamčen. Ako želiš malo romantičnije slavlje nove godine, dođi na Zrinjevac i uživaj u bogatom silvestarskom programu prepunom jedinstvenih okusa, blagdanskih mirisa i najbolje zabave u gradu. Projekt organiziraju Turistička zajednica grada Zagreba i Katapult promocija.

Top 5 najljepših klizališta u Zagrebu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.