Fitness Kako izgubiti 10 kilograma do ljeta? 02. srpnja 2019.

Kako su Valentina i Nataša izgubile kilograme za deset tjedana?

Foto: Born2Flow
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Valentina i Nataša su polaznice Born2Flow fitness izazova koje su odlučile kroz 10 tjedan smršavjeti, bolje se osjećati u vlastitom tijelu i riješiti se loših navika.

Prijavile su se za nagradni natječaj, ali nisu postale službene sudionice projekta. No, zbog njihove visoke motiviranosti za životne promjene, trener ih nije želio izostaviti iz projekta. One vježbaju prema online programu tijekom tjedna, a subotom se pridružuju ostalim kandidatima u dvorani. 

"Imam novi rekord u istrčavanju polumaratona"

Valentina se odlučila pridružiti Born2Flow projektu jer se već dugo bavi trčanjem, ali nije postigla željene rezultate. "S povećanjem kilometraže naišla sam na mnoge probleme s cijelim lokomotornim sustavom. Probala sam to riješiti vježbanjem joge i primijetila sam neko poboljšanje, no naišla sam na novi problem - jako sam loša po pitanju ravnoteže i koordiniranosti", objasnila je Valentina. 

 | Author: Born2Flow Foto: Born2Flow No, Valentina se tada odlučila prijaviti na Born2Flow program i nakon samo nekoliko vježbi otkrila je da je to ono što joj treba. "U početku mi je program služio kao vježbanje kojim sam povezala i nadograđivala jogu i trčanje, no s vremenom, kako je program išao dalje, smanjila sam tjednu kilometražu i ostale usputne aktivnosti te sam se primarno orijentirala na Born2Flow. Gotovo trenutno sam srušila osobni rekord na polumaratonu i u roku od mjesec dana ostvarila ciljeve koje sam si zadala za do kraja ove godine", ispričala je Valentina, dodajući: "Paralelno sam uz program otrčala 4 polumaratona, i to po prvi puta u životu bez ikakvih smetnji u kukovima, zglobovima, bez bilo kakvih simptoma, boli ili nelagode koji su mi inače bili sastavni dio svakog natjecanja. Vrijeme oporavka se od nekoliko dana pretvorilo u par sati. Sada kada sam pred kraj Spring Born2Flow programa, sa zadovoljstvom mogu reći da postavljam ljestvicu još više i pripremam se za maraton, a Born2Flow će me dovesti do toga." 

"Majka sam troje djece i uspjela sam pronaći vremena za vježbanje"

Uz Valentinu, Born2Flow izazovu se pridružila i Nataša koja je na početku i podcijenila ovu vrstu treninga: "Onda odradiš prvi online trening i drugi dan se pitaš pa zar ja imam sve te mišiće u svom tijelu. Trenirala sam prije godinama, skinula dosta kilograma i na prvu mi je smiješno što ću uopće postići s tim programom, no naravno da sam se prevarila." 

 | Author: Born2Flow Foto: Born2Flow Nataša je sada svjesna kako joj se tijelo mijenja i oblikuje, a program je jednostavan za slijediti. "Žene se brine da će imati velike mišići nakon vježbanja, toga u ovom programu nema, mišići se vide, ali su lijepi i ženstveni, a i lakše se uđe u hlače i haljine. Program kod kuće je lako slijediti, nije pretežak, svatko od nas ima vremena za sebe, barem 20 minuta", objasnila je Nataša. Ona je majka troje djece i svjesna je koliko svatko ima obaveza, ali isto tako smatra da svatko može pronaći pola sata za vježbanje. "Sa mnom je počela doma vježbati i moja 7 godišnja kćer, ona je ranije rođena i imala je krvarenje u mozgu prilikom rođenja, sada u njenoj životnoj dobi usporena je motorička funkcija. Otkako je ona počela vježbati sa mnom, vidim na njoj velike pomake. Poboljšale su joj se motoričke sposobnosti, dijete je pokretljivije, prevladala je neke svoje strahove", objasnila je Nataša, dodajući: "Čak su me i njene učiteljice u školi pitale što to nas dvije radimo jer se nevjerojatno promijenila na bolje. Ona im je pokazala neke vježbe na tjelesnom te mi je sva ponosna pričala kako neke od vježbi njeni prijatelji nisu mogli napraviti. Ona mi je, uz djevojke koje vježbaju u ovom programu, najveći motivator i pokretač. Moja kćer i ja ćemo i dalje nastaviti vježbati zajedno jer Born2Flow može promijeniti život i tijelo na bolje."

Želiš li isprobati Born2Flow program?

Sve što trebaš je otići na web Born2Flow te odabrati opciju Free14Days trial za SPRINGFLOW treninge po kojem vježbaju i naši kandidati. Na web stranici Born2Flow naći ćeš različite vrste programa Flow za online treniranje. Vježbe se stalno nadopunjuju novim programima koji će te dovesti do top forme. Želiš li doživotni program Born2Flow za sebe? Super, dajemo ti 20% popusta. Na web stranici BORN2FLOW upiši promo kôd missZdrava koji će aktivirati popust 20%. #Born2Flow

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.