Fitness 12. rujna 2019.

Kako se Jennifer Lopez (50) pripremala za ulogu striptizete u novom filmu?

Foto: Sharon Latham/Press Association/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Američka glumica i pjevačica glumi striptizetu Ramonu u kriminalističkoj drami Hustlers

Jennifer Lopez u srpnju je navršila 50 godina. Prije nekoliko tjedana završila je s glazbenom turnejom, a sada promovira svoj novi film Hustlers, kriminalističku dramu u kojoj glumi, ali ju je i producirala.

Film se temelji na istinitoj priči o grupi striptizeta, te je za potrebe navedenoga filma Lopez morala proći trening pole danca (ples na šipki), što joj je, kako sama navodi, najteže palo.

"Kad sam ga prvi put probala, bilo mi je grozno. Mislila sam u sebi "O, moj Bože!", ali znala sam da Ramona mora biti najbolja plesačica. Cijelo vrijeme sam u sebi mislila da ne znam kako ću to uspjeti, ali na kraju sam uspjela, jer sam bila odlučna. Ali, kad kažem da sam posvuda imala modrice, onda sam stvarno posvuda imala modrice; noge mi nikada u životu nisu bile toliko natučene. Ozlijedila sam i rame, ali prošli smo kroz to", izjavila je na Filmskom festivalu u Torontu.

"Morala sam zaista puno trenirati, čak i u teretani, kako bih očvrsnula mišiće srednjeg i gornjeg dijela tijela", rekla je Lopez za Insider.

Dalje nadodaje kako je navikla biti na pozornici i to "u seksi kostimima, ali u tim prilikama svejedno na sebi imam tri sloja, tajice, mrežu za tijelo i bodi."

"Potpuno je novi osjećaj izaći praktički gola, ispred svih tih muškaraca i plesati za novac", nadodala je, "ima nešto oslobađajuće i osnažujuće u tome, ali ste onda stvarno tamo, u tom trenutku, fizički, emocionalno i psihički."

"Jennifer ima nevjerojatnu radnu etiku i odlučna je u tome da želi biti izvrsna u svemu, upravo zbog toga je brzo napredovala", rekla je njezina trenerica Johanna Sapakie. "Rekla bih da je za dva i pol do tri mjeseca, koliko smo radile zajedno, postigla sve što je htjela."

Ivka Armanda Todorović, vlasnica Angels Body and Emotions studia komentira: Jennifer je u svom videu preslatka dok se čudi modricama. U bilo kojem obliku pole dancea, modrice su normalna pojava, osobito ako pričamo o sportskom ili akrobatskom plesu na šipki. Ono što je mene zapravo zapanjilo jest brzina kojom je svladala elemente koji nisu nimalo laki. Osim toga, gledajući scenu dok pleše osjećala sam njeno tjelesno samopouzdanje koje je logično obzirom da pleše oduvijek i istovremeno tu energiju prepoznala kao istu onu koju svakog tjedna vidim u svojoj dvorani. Odmah sam naglas komentirala: Bože, ovako pleše svaka žena koja duže vrijeme provede s nama, a da nikad prije toga nije plesala i bez obzira ima li 25 ili 55 i koju kilu viška ili manjka. To mi je još jednom dokazalo da je malo toga u plesnoj tehnici, a puno više u osjećaju koji žena nosi ili ne nosi u sebi. Ona koja ga razvija, izgleda i osjeća se jednako dobro kao u ovim scenama.

Jennifer Lopez na svojem je YouTube kanalu objavila video kako se pripremala za snimanje filma.

Možda te zanima... Imaš li i ti sindrom dobrice? Gdje prestaje dobrota, a nastaje nisko samopoštovanje? Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.