Fitness Vježbe za ravan trbuh 07. svibnja 2018.

Eksplozivna vježba za oblikovane noge i trbuh

Foto: Screenshot
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ova eksplozivna vježba neće ti samo pomoći u oblikovanju mišića nogu i trbuha, nego i otpuštanju stresa. Zato, stani u 'gard' i krenimo.

Udarci prema naprijed

Postavi ruke u obrambeni položaj, a neka ti noge budu raširene u razini kukova. Lagano otpusti koljena kako bi amortizirala pokret i naizmjenično izbacuj udarce ispred sebe. Ispruži nogu do kraja kada udaraš, a probaj je dići u kutu od 90°C. U tome će ti pomoći bedreni mišići i donji trbušnjaci koji će odrađivati najviše 'posla' u vježbi. 

Ako možeš više, slobodno probaj - dok god možeš nogu sasvim ispružiti na kraju udarca

Udarci prema nazad

U ovom slučaju udarce izbacuješ iza sebe dok tijelo povlačiš prema naprijed kako bi ti noga mogla otići što dalje od tijela. Kod ovog pokreta naglasak je na mišićima stražnjice koji kontroliraju nogu dok udara iza tebe, uz donje trbušnjake. Također moraš nogu sasvim ispružiti na kraju udarca. 

Uspješno vježbanje!

Možda te zanima... Duplim trbušnjacima do ravnog i seksi trbuha Fitness Možda te zanima... 'Ubojite' vježbe koje tope masne naslage na muffin topu Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.