Fitness 27. listopada 2015.

Hrana koju celebrity treneri ne bi jeli

Trener-Okomita
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Redovno vježbaš, ali kilogrami se ne tope? Doznaj koju hranu fitness treneri poznatih nikad ne bi jeli i ne preporučuju je svojim celebrity klijentima. Neki savjetuju izbacivanje kupovnih sokova i alkohola, a neki namirnice koje su često na listi zdravih namirnica, poput grožđa i banana

Alkohol

Tara Stiles, yoga trenerica  poznatih poput modela Brooklyn Decker savjetuje izbjegavati koktele. Kaže da ako želiš da tvoje tijelo izgleda fantastično i radi optimalno trebala bi izbjegavati alkohol. Kada je u pitanju mršavljenje, Tara napominje kako su alkohol čiste prazne kalorije i savjetuje da oni koji žele izgubiti nekoliko kilogrami izbace alkohol na 21 dan, a nakon toga, ograniče alkoholna pića na nekoliko tjedno.

Grožđe i banane

Harley Pasternak, autor dijete 5 faktora i trener poznatih poput Katy Perry i Lady Gage priznaje kako on nikad ne jede banane i grožđe. Kaže kako sigurno nitko neće živjeti kraće ako u svojoj prehrani preskoči banane ili grožđe. Svojim klijentima preporučuje zdravije voće. Njegova teorija je da je najzdravije voće ono koje ima jestivu kožu, jestive sjemenke ili je agrum, a s obzirom da banane ne zadovoljavaju ni jedan od ova tri kriterija Pasternak kaže kako ne preporučuje banane jer ne sadrže puno vlakana i ne čine te dugo sitima. Što se tiče grožđa, Pasternak navodi kako ono sadrži posebnu vrstu šećera, dekstrozu koji ima najviši glikemijski indeks

Treneri Mršavimo zajedno Kluba također su osmislili odlične vježbe i upute kako najbrže i najzdravije izgubiti kilograme. Provjeri kako, učlani se u Klub i mršavi poput zvijezda.

Procesirana hrana i ugljikohidrati

Valerie Waters trenerica Jessice Biel smatra da ako hrana na popisu sastojaka ima one sastojke koje ne prepoznaješ ili ne možeš izgovoriti, vjerojatno je ne bi trebala jesti. Warner kaže da svatko mora razumjeti da su kruh, krekeri i slična hrana puni šećera. Čim takva hrane uđe u tvoj organizam pretvara se iz šećera u masnoće i skladišti u tvoj organizmu. Jeanette Jenkins trenerica Kelly Rowland veliki je protivnik procesirane hrane jer tvrdi kako ona stvara upale u tijelu i povećava rizik od velikog broja bolesti.

Sokovi i gazirana pića

Celebrity trener John Damon, koji radi s voditeljicom Whitney Port kaže kako bi svi trebali eliminirati kupovne sokove iz svoje prehrane jer oni nemaju nikakvu nutritivnu vrijednost i puni su šećera. Također ne preporučuje ni dijetne sokove jer oni također mogu debljati i sadržavati skrivene šećere.

Doznaj koju hranu izbjegavaju nutricionisti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.