Fitness 20. siječnja 2010.

Fitness u rukama znanosti

Collum_
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U Fitness kući Collum pomoću znanstveno dokazanih postterapijskih i estetskih tretmana na LPG uređajima možete ojačati svoje mišiće nakon ozljeda i operacija, smanjiti bolove u leđima, zglobovima i tetivama, ublažiti postoperativne ožiljke i promjene na koži, riješiti se celulita i viška masnoće

Uz rješavanje specifičnih problema u Collumu ćete istovremeno oblikovati svoje tijelo, poboljšati kondiciju i smanjiti izloženost svakodnevnom stresu.

Terapijski i estetski tretmani s novom generacijom Cellu M6 uređaja

Cellu M6 je terapeutski masažni uređaj koji koristi mehanički princip rada baziran na fizioterapeutskim tehnikama. Najvažniji dio uređaja je visoko sofisticirana terapeutska glava koja pomoću motoriziranih valjaka neagresivno tretira kožu stimulirajući osjećaje kao pri radu ruku fizioterapeuta.

Terapija

Pri terapiji Cellu M6 aktivno djeluje na vezivno tkivo – mobilizacijom, drenažom, omekšavanjem, smirivanjem, ublažavanjem akutnih stanja. Učinkovito pomaže kod upalnih procesa u tkivu, vaskularnih bolesti, ublažava ožiljke, opekotine i edemska stanja, smanjuje bolove u leđima. Zahvaljujući svom antifibroznom i drenažnom učinku pogodan je i kod mnogih post-operativnih stanja. Različiti nastavci prilagođeni anatomiji tijela omogućuju dosezanje teže dostupnih područja – stopala, gležnjeva, zglobova, laktova, šaka, prstiju.

Sport

Cellu M6 koristi patentiranu jedinstvenu metodu za mobilizaciju mišićnog tkiva koja djelovanjem po površini prodire duboko u strukturu mišića.Endermosport je referentna metoda koju koriste olimpijski i svjetski prvaci te reprezentativci iz različitih sportskih disciplina. Cellu M6 uređaj koristi se kao dio zagrijavanja prije sportske aktivnosti, za brzi mišićni oporavak i pomoć pri terapiji ozljeda mišića, tetiva, fascija.

 Pročitaj kako Fitness kuća Collum pomaže ženama podići volumen stražnjice...

Estetika

Pri estetskim tretmanima Cellu M6 istodobno potiče cirkulaciju i pražnjenje masnih jastučića. Bez boli i napora koža postaje glatka i zategnuta.

Stimulacijom potkožnog tkiva Cellu M6 učinkovito uništava sve oblike celulita - na dodir bolni celulit, kompaktni, fibrozni celulit, meki celulit koji ima veliki udio vode u sebi, novi ili stari celulit nastao u trudnoći.

Terapijske i estetske metode pomoću HUBER uređaja

HUBER je LPG uređaj za jačanje unutrašnjih mišića kralježnice. Poboljšava motoriku i pokretljivost tijela. Motorizirana oscilirajuća platforma i rukohvati sa senzorima potiču tijelo da stvori stabilnost u nestabilnom okruženju.

Osoba uči kako kontrolirati leđa u svakom položaju. Dok je tijelo u pokretu uređaj analizira njegovu posturu, mišićnu retrakciju i hipotoniju te pokretljivost zglobova.

Istodobno na ekranu daje rezultate koordinacije i sveukupnog napora kojeg je osoba uložila prilikom početnog testiranja.

Na temelju dobivenih rezultata postavlja se dijagnoza i izrađuje program vježbanja. Vježbanjem na HUBERU smanjuju se bolovi u leđima, postiže se bolja pokretljivost kralježnice i uspravno držanje, bolja koordiniranost pokreta te bolja ravnoteža i motorika.

Više info na: www.collum.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.