Fitness 13. prosinca 2023.

Evo kako Hillary Duff vježba tijekom blagdanske sezone

Foto: instagram/twitter Hilary Duff voli treninge snage
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovih dana Internetom kruži fotografija poznate pjevačice i glumice Hilary Duff (36) na kojoj se vidi njezino mišićavo i oblikovano tijelo. Iako je riječ o fotografiji iz 2021. mnogi se pitaju koja je tajna njezine figure.

Iako je zauzeta raznim snimanjima i djecom, Hilary uvijek nađe vremena za vježbanje. Svoje jednostavne trikove kako stigne vježbati čak i kada ima pretrpani raspored, otkrila je za Women's Health i Shape

Jutarnji treninzi

Kako bi Hilary tijekom užurbanog dana stigla sve napraviti, trening obavi u jutarnjim satima. Tu taktiku posebno koristi kada je sezona blagdana i zna da će većinu dana provesti jedući ukusnu hranu. Jedan od tečajeva vježbanja na koje ide uključuje HIIT pilates u grijanom studiju kako bi se malo više oznojila i riješila se toksina iz tijela. "Ne postoji ništa bolje od tog treninga, posebno za kožu. Osjećam se kao da sam se riješila nečega i onda moja koža jednostavno blista", objasnila je Hilary.

Kada radi s osobnim trenerom, često se fokusira na gornji dio tijela, za koji sama kaže da nije toliko jak kao njezin donji dio tijela. S trenerom je usavršila povezanost uma i mišića što znači da razmišlja o mišićima koje koristiti tijekom određene vježbe kako bi ih učinkovitije aktivirala. "Ovo je prvi put da sam tako trenirala i to je učinilo veliku razliku, posebno s mojim trbušnim mišićima", priznala je Hilary. Redoviti treninzi pomažu joj da se osjeća bolje, a zbog toga se i bolje drži i zdravije jede.

 | Author: Twitter Foto: Twitter

Aktivno obiteljsko vrijeme

Kada Hilaryina djeca nisu u školi, ona njihova obiteljska druženja ispunjava raznim aktivnostima. To ponekad uključuje plivanje ili skakanje na trampolinu. S mužem voli igrati tenis, a kada je zima, vole otići na skijanje. "Svake nedjelje igramo tenis i to je nešto što možemo raditi zajedno. Rekla sam mužu da nam je potreban neki sport kako bi se dalje voljeli ", rekla je Hilary.

Možda te zanima... Popularna vježba "12-3-30" pali kalorije, što o njoj kažu stručnjaci? Fitness

 

Trening snage

Dizanje utega joj je jako važno, posebno za kosti i držanje. Iako ne diže teške utege, smatra da joj treninzi snage pomažu njezinom tijelu da ostane snažno dok stari. Čak i u kardio vježbe zna uključiti utege, pa prilikom vježbe "12-3-30" na traci za trčanje nosi prsluk s utezima težak pet kilograma. Prsluk s utezima voli nositi i kada planinari.

Čeka četvrto dijete

Iako joj je vježbanje važno, vrijeme za opuštanje, odmor i brigu o sebi isto shvaća ozbiljno. "Stvaranje utočišta veliki je dio njege", rekla je dodajući da voli izraziti svoje osjećaje mirisima pa voli koristiti difuzor mirisa. Ovo vrijeme za odmor posebno koristi kako bi se povezala sa svojom obitelji, još više dok iščekuje četvrto dijete. 

Ključna je umjerenost

Iako vježbanje i zdravu prehranu može biti teško uskladiti za vrijeme blagdana kada se jede puno hrane, za Hilary to nije problem. "Ne mislim da će jedan dan napraviti razliku u vašoj prehrani ili vašem tijelu. I mislim da su slavlje i hrana stvarno dobar način da se povežete s onima koje volite", objasnila je. No, to nije njezin moto samo za vrijeme blagdana, već se odnosi na sve aspekte života.

"Neprestano pokušavam donositi zdravije odluke, ali sam također vrlo uravnotežena osoba u smislu da neki od proizvoda koje koristimo nisu 'čisti', a neka hrana koju kupujemo je 'umjetna''. Činim što mogu i pokušavaš donijeti najbolju odluku", priznala je Hilary. 

Možda te zanima... Taylor Swift jednostavnom, ali energičnom rutinom vježbanja održava kondiciju za svoje dugačke nastupe Fitness

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.