Fitness 03. studenoga 2016.

Čitateljica Vedrana osvojila članstvo za radionicu joge

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Radionica Iyengar joge, pod vodstvom Pauline Stróż, magistrice pedagogije i certificirane učiteljice B. K. S. Iyengar yoge održat će se u periodu od 4. do 6. studenog 2016. u Centru joge Govinda, Ilica 42, a naša čitateljica pod korisničkim imenom Vedrana imat će mogućnost vježbati s Paulinom i ostalim polaznicama.

Naime, Vedrana je ostavila komentar ispod članka Osvoji radionicu joge s detaljnim pristupom tvom tijelu i umu! te osvojila ovu nagradu.

Inače, Pauline Stróż tvrdi kako se Iyengar yoga ne fokusira isključivo na vanjskim aspektima prakse kao što su vježbe, oblik tijela, fleksibilnost, već stavlja najveći naglasak na unutarnje aspekte kao što duhovni razvoj, psihološka ravnoteža te usklađivanje svih tjelesnih sustava: neurološkog, hormonskog, imunološkog, dišnog i kardiovaskularnog sustava. Zanimljivo je da učitelji ove vrste joge tvrde kako ima karakteristike tipične za znanstvene metodologije

Više o ovoj vrsti joge i zašto je toliko popularna možeš pročitati ovdje

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.