Fitness 30. studenoga 2009.

Bicikl 'Trek Navigator' osvojila je...

Bicikl-Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje najbržeg registriranog korisnika koji je točno odgovorio na pitanje 'Gdje se proizvode Kettler sprave i oprema za fitness'. Točan odgovor je 'u Njemačkoj', a najbrži registrirani korisnik je od tvrtke Rog-Joma dobio bicikl 'Trek Navigator' na dar

Bicikl 'Trek Navigator'osvojila je:

Anja Hrašćanec

Dobitnica će biti obaviještena putem e-maila o načinu preuzimanja svojeg poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Strast i inovacija

Najveći američki proizvođač ne želi ponuditi ništa osim izvanrednog i lijepog, a milijuni zadovoljnih biciklista najbolji su dokaz tomu.

Sa svakim biciklom, od trkaćih cestovnih, brdskih, gradskih, do ženskih i dječjih bicikala, osim tridesetogodišnje tradicije i doživotne garancije na okvir, dobivaš i vrhunac dostupne tehnologije koju konkurencija bezuspješno pokušava dostići.

Nebrojena pobjednička postolja poput Olimpijske zlatne medalje, Ironman natjecanja, Svjetskog kupa, Giro d’ Italia te znamenitih devet pobjeda na Tour de Franceu, uz neponovljivog Lancea Armstronga, rezultat su beskompromisnog pristupa pri konstrukciji.

Bez obzira da li voliš cestu, brdo, fitness, gradsku vožnju ili šumske putove, sa svakim Trek biciklom znat ćetš da dobivaš pouzdanog pratitelja nastalog na pobjedničkoj tehnologiji.

Od ekstremnog Sessiona namijenjenog jurnjavi nizbrdo, popularnog Fuela, urbanog Districta, šarenog Wasabi cruisera pa do dječjeg Jet-a, svima je zajednički isti cilj: mnogo bezbrižnih kilometara na vlastiti pogon. Na tebi je da odabereš svoj stil i veličinu bicikla, a ostalo prepusti Trekovim inženjerima.

Više informacija na: www.rog-joma.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.