Fitness 16. rujna 2016.

Besplatna škola Softballa u mjesec dana - isprobaj ga i ti!

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U cilju upoznavanja djece sa softballom i razvoja djece kroz sport, Softball klub “Princ“, nudi besplatnu školu softballa u periodu od mjesec dana. Besplatni period prilika je za djecu i roditelje da se upoznaju s trenerima, uvjetima i programom te provjere predispozicije i sklonost djeteta prema ovom sportu.

Osim besplatnog perioda krenuli su i redovni upisi, a softball klub “Princ” svakom djetetu koje se nakon besplatnog perioda učlani u redoviti program kluba poklanja majicu sa logotipom kluba. Redovna škola softballa traje do kraja školske godine 2016/2017. ,odnosno sa polaznicima se prolazi zimski i proljetni ciklus.

U obje škole softballa mogu se upisati djeca od 8 – 12 godina. U proljetnim mjesecima redovna škola se odvija na vanjskim terenima i u dvorani, a tijekom ljetnih praznika treninge održavamo isključivo na terenima kluba koji se nalaze u sklopu ŠRC Jarun. Treninge vode stručni i školovani treneri. Sve rekvizite (palice, loptice i druga pomagala) osigurava klub.

Treninzi:

  • Ponedjeljak- Osnovna Škola Prečko 15:50 – 17.25 - jedan tjedan
  • Utorak -  Osnovna Škola Prečko 15:50 – 17.25 - drugi tjedan
  • Četvrtak – OŠ Oranice – 18:30-20:10
  • Petak – OŠ Matija Gubec – 17:30 – 19:00
  • Subota OŠ Meštorvić – 17:00- 19:00

Više informacija možeš dobiti ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.