Fitness 21. lipnja 2012.

Aplikacija za zabavno trčanje

Adidas1_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

adidas je na utrci Volim trčanje trkačima predstavio svoju novu aplikaciju za trčanje - adidas fit2run. Aplikaciju je među prvima testirala olimpijka i adidasova ambasadorica Lisa Stublić

Kao lider u razvoju opreme za trčanje, adidas kontinuirano ulaže u podizanje kvalitete treninga i rezultata sportaša, ali istovremeno promiče zabavnu i društvenu stranu trčanja. adidasova aplikacija adidas fit2run razvijena je u suradnji s DŠR Aktivan život, s kojom adidas radi na razvijanju integrirane trkačke platforme u Hrvatskoj (škola trčanja, utrke i portal Volim trčanje, facebook) te trenerima iz adidasove škole trčanja.

Virtualna škola trčanja

adidas fit2run će oduševiti one koji žele trčati, ali im uvijek nešto nedostaje da ustraju i postignu rezultate koje žele - bilo da je to stručan savjet trenera, pravilno postavljen trening ili jednostavno malo podrške i društvo dok trče.

adidas fit2run aplikacija zamišljena je kao alat za trkače početnike, casual trkače, ali i trkače s iskustvom. Kroz virtualnu školu trčanja nudi 15 programa treninga za različite razine fizičke spreme i ciljeva (stay fit, 5 km run, 10 km, polumaraton, maraton, mršavljenje i dr.), koje su posebno za adidasovu aplikaciju pripremili treneri u adidas školi trčanja. Kroz praćenje rezultata, sustav sam daje ocjenu uspješnosti prohađanja škole, a svaki korisnik ima mogućnost i direktno postaviti pitanje treneru.

Idealno društvo za trčanje

Uz adidas fit2run moguće je naći idealno društvo za trčanje. Aplikacija je povezana sa Facebook profilom te na temelju razine spreme i odabranog programa, svakom korisniku uz detaljni plan treninga, predlaže druge trkače (korisnike aplikacije) koji su na istoj razini, kako bi s njima mogao zajedno trčati. Korisnici mogu razgovarati putem privatnih poruka kroz Facebook platformu unutar aplikacije ili na Facebook stranici adidas škola trčanja.

adidas fit2run nudi i dodatne zabavne izazove koji će razbiti rutinu redovnog treninga, a s obzirom na spol, program i cilj koji korisnik odabere, aplikacija mu predlaže najbolju opremu za trčanje i praktične savjete o odabiru opreme za trčanje. 

Aplikacija adidas fit2run dostupna je na www.fit2run.com.hr
Više informacija potraži na  facebook.com/adidasrunning i www.adidasrunning.com
Informacije o školi potraži na: www.skola.trcanje.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.